Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

התקציב =כ 45K

מחפש רכב מפנק

אני מגדיר רכב מפנק כרכב שנוח לנסוע בו ,שלא אתעייף מנסיעה של שעה

(כמו שאני מתעייף בלנסר שלי)

שהרכב יהיה מצויד ב:

הגה כוח

חלונות חשמל(לפחות מקדימה)

מושב מתכווננן (גובה+מרחק מההגה+זווית משענת הגב)

הגה מתכוונן למרחק

בטיחות נושא חשוב מאוד

שיהיו כריות אוויר וABS

יש גם EBD ועוד כמה (שכרגע ברחו לי מהראש,אך התקציב די מוגבל אבל שלפחות יהיה ABS)

שנתון כמה שיותר מתקדם(נמאס לי הלנסר 93 שבולעת כסף כל הזמן(כל שבוע משהו חדש מתקלקל)

גיר=רק אוטומט

צריכת דלק נמוכה (95% מהזמן רק אדם אחד ינהג ברכב,רכב קומפקטי (מנוע עד 1.4 וקטן מידות ) יתקבל בשמחה!!!

מקווה לקבל מס' הצעות

יום טוב

הכל יחסי בעולם...

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך לא קצת אפשרויות.

אם אתה מחפש אוטו נוח לך על: טיוטה קרולה שנת 98, גולף שנת 98-99, אם אני לא טועה תוכל למצוא גולף עם מנוע 1400, וגם יש לך את הונדה סיוויק שנת 97-98.

אם אתה מחפש משהו יותר קטן אתה יכול לקחת פולו שנת 99 וגם יונדאי גטס שנת 2003 אפשר למצוא במחיר של 50000.

לפי דעתי ההונדה סיוויק אמורה לעשות את העבודה מצויין היא גם בתקציב שלך וגם מאוד נוחה ואמינה.

FIATPUNTO1996

פיאט, החשק לנהוג

פורסם

יונדאי גטס שתיינית דלק לא קטנה...

ממליץ על פונטו ספייס.

עונה כמעט על כל הדרישות, אולי לא הכי נוחה בעולם אבל סבירה בהחלט.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

גטס =לא בא בחשבון, לא פעם נתקלתי בתגובה בסגנון"לא להתקרב לגטס" כאן בפורום

ההונדה והטויוטה רכבים גדולים מדי בשבילי,אין טעם לרכוש רכב בגודל שכזה לאדם אחד

מה עלות הטיפולים של הפולו או הגולף (1400 )? (כי אני גם מחפש עלות טיפולים נמוכה!!!)

האם ישנה אפשרות לרכבים משנת 2000 ,חוץ מהיונדאי גטס???

למה פונטו לא נוחה?

הכל יחסי בעולם...

פורסם

הגטס סתם תשאב לך דלק. (אתה מדבר על אוטומט ותקציב מוגבל = גרסת ה-1350 השתיינית.

הפולו 1400 אוטומט עגלה מתה, הביצועים פשוט זוועתיים. קח בחשבון. מדובר במנוע 75 כ"ס לא מדהים, שמנסה להזיז רכב כבד דרך גיר אוטומט.

תחשוב בכיוון של הפונטו, אתה יכול להשיג שנתון די גבוה במחיר שציינת, מהדור השני שהוא בטיחותי (4 כוכבים) ודי איכותי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ממליץ על פונטו ספייס.

עונה כמעט על כל הדרישות, אולי לא הכי נוחה בעולם אבל סבירה בהחלט.

לפני שאבקש פירוט על הפונטו בדור השני,הייתי רוצה לדעת מאיזו בחינה הפונטו לא נוחה,כי אם מדובר למשל במקום לרגליים אז אין בעיה ,אני לא גבוה (1.72)

אם מדובר במשהו אחר כגון:מושבים לא נוחים או כיוונוני מושב+הגה עליהם דברתי ,מאוד חשוב לי לדעת כי נוחות מאוד חשובה לי 8)

תודה

הכל יחסי בעולם...

פורסם

אפשר לכוון את ההגה מעלה ומטה.

בגרסת ה ELX המושב של הנהג גם מתכוונן לגובה בנוסף למצבים הרגילים.

2 כריות אויר, 4 כוכבי בטיחות. ABS כמובן.

היא טיפה יותר קופצנית מהשאר אני מניח, בכל זאת היא גם קלילה יותר וכו'

מנוע 1242 סמ"ק, עם 60 או 80 כ"ס, תלוי בדגם. מאוד חסכוני, ובו בזאת מגלגל את הרכב יפה מאוד.

כנס לסוכנות פיאט הקרובה לביתך, ובצע נסיעת מבחן. לא לדאוג, הפונטו לאחר המתיחת פנים זהה לחלוטין לזאת שלפני המתיחת פנים.

השוני בינהן הוא קוסמטי ברובו הגדול.

!AWDSOME

פורסם

האם יש דגם של פונטו עם הגה טלסקופי(מתכוונן למרחק) ?

כמו שאתם רואים עניין הכיוונון של המושב וההגה מאוד חשובים לי,קראתי במאמר של רם סמואל שהגה טלסקופי עוזר להגיע לתנוחת ישיבה נכונה.

לאחר שאגיע לתנוחה הנכונה אני מקווה שבעיית העייפות (עליה דברתי בהודעה הראשונה) תעלם.

בסך הכל יש לי סכום מסוים ובו אני רוצה לקנות רכב שיעמוד בכל הקריטריונים

(עליהם רשמתי גם כן בהודעה הראשונה).

אם אין ברירה וצריך להעלות את התקציב ,אנא ציינו זאת עכשיו8)

מקווה שתוכלו לעזור לי להגיע לדגם האופטימלי מבחינתי.

תודה.

הכל יחסי בעולם...

פורסם

אין לי אפשרות להכנס לפונטו ולבדוק :מרחק\נוחות\ה"כ...

ולכן מלכתחילה אני מחפש אוטו שיכלול את כל האפשרויות עליהן פרטתי קודם לכן

אפשר לשאול,למה ההתרכזות בפונטו? מה אין יותר רכבים שמתאימים לתקציב וכוללים בתוכם את כל הדברים שאני מחפש באוטו???

תודה

הכל יחסי בעולם...

פורסם

והגיר האוטומט של הפונטו מוצלח?

לדעתי אם תצליח לקחת את הפולו אחרי מתיחת הפנים (סוף 2000 - תחילת 2001) תזכה למנוע

טוב יותר , שבשילוב עם הגיר האוטומט לא כזה גרוע. בטוח יותר טוב מהגיר האוטומטי של הפונטו או של ה206.

במידה ולא, ואתה מוכן ליפול מבחינת אמינות, רנו קליאו B היא גם נוחה, גם בטיחותית , גם גיר אוטומט סביר, אבל מבלה במוסך מעל הממוצע.

אתה צריך להבין שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

אי אפשר גם שנתון קרוב ל2000, גם אוטומט ,גם אמין , גם בטיחותי וגם וגם וגם ...

תצטרך להתפשר בנקודה מסויימת.

אני הייתי הולך על הפולו, אבל אני משוחד. (אפשר גם איביזה)

אפשרות מעניינת נוספת : סקודה פביה אם תצליח למצוא אוטומט , אני לא בטוח שהן הגיעו אוטומט בשנים הראשונות, אבל בתקציב שלך בוודאות תחצה את שנת 2002.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אפשר לקבל יותר פרטים על סקודה פאביה

1.האם הגיעה דגם עם גיר אוט' ?

2.אני לא זוכר אם קראתי כאן בפורום או במקום אחר שהסקודה פאביה לא מומלצת עם תיבות אוט'

האם זה נכון??? אם כן,אשמח לקבל הסבר מפורט לכך

3.האם הרכב עומד בכל הקריטריונים (המפורטים כאמור בהודעה הראשונה)?

אני מוכן לוותר על נוחות מקסימלית (נגיד על היכולת -להעלות את כיסא הנהג) או על חלונות חשמל

אבל בטח לא על בטיחות :wink:

הכל יחסי בעולם...

פורסם

בוקר טוב

פאביה מאיזה שנתון נכנסת בתקציב שלי (45K) ?

חיפשתי מענה לשאלה זו ברשת ולא הצלחתי למצוא,אנא עזרו לי:wink:

תודה

יום טוב

הכל יחסי בעולם...

• תוכן חדש...