Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבקש אם זה לא בפורום הנכון אנא העבירו את ההודעה אל תנעלו אותה, ועכשיו להודעה..

הכל התחיל ביום בהיר אחד כשהלכתי ברחוב וניפגשתי "בטנדר האבטיחים" המכונה גם פיג'ו 504 שנת 86.

אז התבוננתי היטב על הרכב המופלא הזה וראיתי התגלמות של דודג' צ'רג'ר !!!

מצא את ההבדלים:

botien_1125855694_2005_09_04__5_1.jpg

מול

Charger-%20front%20long.jpg

dodge_charger_b.jpg

האמנם הצ'רג'ר היא שיכלול של 504 ? חחחח

פורסם

באופטיקנה מקבלים הנחה אם יש לך ביטוח משלים של מאוחדת...

או שקיבלת יותר מידי כפות שהיית קטן.

פורסם

חח החנונים המעפנים האלה עושים פוזות יותר טוב שתשבו בשקט בתוך הפיג'ו הצרפתיה שלכם ותחשבו שאתם מלכי העולם ,אפסים.

לא בא לכם להגיב אל תגיבו, אדיוטים.

פורסם

אני חנון ואני גאה בזה!!!!

למה אתה צוחק עליי? :cry: לא יפה מצידך.

איגור- לא יודע, אבל נישאר עוד 9 ימים לחפש"ש...

פורסם
אל תדאג אופק...

אנחנו איתך.

הלכתי לשבת ב205 שלי.

אופק - עוד 9 יום לאזרחות. מזל טוב. כבר ביררת איפה לשכת העבודה?

:lol:

לא אבל אם אני לא אמצע עבודה בקרוב אני יקבל שריטה כמו של TIKI...

פורסם

אני חושבת שאחרי ההודעות והאיומים ששלחת, נמצא את ההבדלים בין משתמש "רגיל" לבין משתמש שיפקחו עליו ויהיה במעקב...

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...