Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני צריך לטוס לבקר את הדוד סאם, business not pleasure:sad:, והרכב יחנה למשך עשרים וקצת יום בחנייה בנתב"ג.

משהו נתקל ב, שמע על, יודע על וכו' על גניבות/פריצות/בזיזות של מערכות ורכבים מחניון זמן ארוך בנתב"ג?

אני מתכנן לפרק מגברים, קרוס וסאב. האם כדאי להשקיע את הזמן לפרק H/U וקומפוננטים?

יש למשהו עצות לגבי "טיפול לפני אחסנה" - לנתק מינוס ממצבר? להעלות לחץ בצמיגים?

לצערי את רוב זמני אבל בין החור שכוח האל Sioux falls - SD לבין חור שכוח האל Gardiner - MT. כך שפוטנציאל הרכש של ציוד אודיו לרכב הינו, להערכתי, נמוך למדי.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

לדעתי..

תן את הרכב לחבר הכי טוב שלך. שיחנה מחוץ לבית שלו.

וקח מונית למטוס.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

את המערכת האחרונה (שהייתה מושקעת יותר) גנבו עם הרכב כאשר הוא חנה אצל חבר בחנייה מקורה.

לרכב יש ביטוח נהג יחיד והעבודה משלמת על החנייה בנתב"ג...

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

לא מעריך שתמצא חנייה שמורה יותר מנתב"ג. לא שכל כך איכפת להם מהאוטו שלך או מהמערכת הם פשוט מפחדים שמשהוא ישתיל מטען חבלה. המקום שמור 24 שעות + סיורים+מצלמות+תאורה.

חוץ מזה חניון מסודר בתשלום מחויב לרכב גם אם הוא כותב הפוך בכניסה. היה משפט של אדם שגנבו לו פריטים מהרכב בזמן שזה היה בחניון של מלון נעול ומאובטח. למרות השלט בכניסה שהמלון לא אחראי וכ"ו וכ"ו בית המשפט קבע שזה לא סביר שהמלון לא יהיה אחראי וחייב אותו לשלם.

פורסם

עם אין לך ברירה.

מפרק הכול@

מגברים. סאב, סאב, קומפוננט, (עם הוא נדיר או יקר) וכו

מש שכן. נפח את הצמיגים בכ 4 PSI יותר לפני שאתה חונה.

עם המצבר שלך ישן. תביא איתך עוד אחד. שיש בבג'ז.

כי יש סיכוי ששלך יגמר.

אבל אל תנתק את המצבר שלך. לא תהיה אזעקה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

שכחתם את הדבר הכי חשוב....תעתיק את כל הכיוונים לדף אני מאמין שהשקעת בהם המון זמן.

חוץ מזה-

תנתק את המצבר,תמלא יותר אויר,תפרק חלקים יקרים (את הHU לא הייתי מפרק) ותכסה את הרכב.

פורסם

כשטסתי לתאילנד פירקתי את כל המערכת מהרכב (חוץ מהחיווט) ושמתי בבית.

גם ניתקתי את המצבר והעלתי אותו הביתה :oops:.

הייתי 5 שבועות וכשחזרתי לא היה חסר כמעט אוויר בצמיגים. מקסימום נוסעים לתחת דלק וממלאים. אתה טס רק ל3 שבועות, לא רציני...

לא לשכוח צלון! חבל לטגן את הדשבורד סתם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

א. תרים טלפון לחניון ותבדוק איתם מה הכיסוי שלהם למקרה כזה.

ב. תוציא את הפאנל ותשאיר בבית.

ג. תנסה לברר מה החוק קובע בעניין אם כי אני לא מאמין שזה שווה את הטרחה.

ד. מגברים וסאב תפרק - אל תשכח לנתק את הפיוז מהמצבר...

ה. - כשאתה מחנה את הרכב בחניון לטווח ארוך אתה יכול גם לנתק את חוטי ההצתה - נראה אותם גונבים את הרכב עצמו... אני הייתי מוכן לשלם בכדי לראות את הגנב נכנס לתיסכול ולקריזות בנסיון להבין איזה מערכת הגנה הוא לא הצליח לעקוף...

למען האמת - אתה יכול לנתק רק שניים מתוך הארבעה - ככה הרכב יתניע אבל יכבה בשניה שתעביר לדרייב... זה בכלל יהיה משעשע

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

1. יש המון פריצות בנתב"ג.

2. אני מאמין שאם תפרק כל הרדיו דיסק וגם את הרמקולים שרואים (לדוגמא במגש האחורי אם יש לך) הם לא יתחילו לפתוח ולבדוק האם יש לך ברכב מגבר או לא אלא פשוט יניחו שמישהו כבר התעסק לך אם הרכב.

פורסם

יש את חניון "טסים" בכפר טרומן. יותר שמור ויותר (ושם גם מותר להקפיא את הביטוח מה שאסור בחניון נתב"ג) שים לב שבנתב"ג תאלץ להפרד מכ-500 ש"ח לחודש (בכפר טרומן טיפה פחות) כבר עדיף להשאיר את הרכב ליד הבית של ההורים או של חבר טוב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...