Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , האוטו המדובר :טיפו 93 1.4 140K

לאחר חניית לילה כשאני מניע את האוטו (בלי גז , רק עם צ'יוק משוך עד הרבע)

הנורה של שמן מנוע ממשיכה לדלוק אחרי ההנעה בערך כשניה וחצי עד שתי שניות .

כמו כן במצב אחר היא אינה נדלקת , לא אחרי נסיעה ממושכת , לא אחרי נסיעה מאומצת(בדקתי אחרי נסיעה של כ 20 דקות במהירות 120קמ"ש בהילוך חמישי ואחרי זה הורדתי לניוטרל והנורה אינה נדלקת).

עשיתי החלפת שמן(חצי סינטטי 10/40) לפני 2K כולל פילטר שמן (לא מקורי).

האם זה סביר במכוניות הנ"ל או שמדובר בבעיה ?

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

פורסם

סביר לחלוטין

הנורה מודדת את לחץ השמן במנוע

בעת ההנעה, אין לחץ, עד שהמשאבה מתחילה לתפקד כראוי לוקח לה שניה לפחות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

באמת בשרשור דומה העיד כאן בעל פיאט פונטו שבפילטר התחליפי אין שסתום אל חזור לעומת הפילטר המקורי שבו יש ולכן הזמן הז שהמנורה דולקת מתקצר מאוד בזכותו. אם שמת תחליפי סיכוי סביר שזו הסיבה.

בעיקרון הבנתי שאין בעיה של ממש אם זה באמת זמן קצר שכזה בהתנעה...

...Carpe Diem

פורסם
יש לבדוק האם הורכב פילטר שמן, ללא שסתום.
כמו שדוד חברי אמר , יש אפשרות סבירה שהמסנן התחליפי שהוחלף הוא ללא שסתום אל חוזר,

שתפקידו למנוע מהשמן במסנן לחזור לאגן השמן, בעת מנוחת לילה, ובכך אמור למנוע מצב של שניה וחצי של הדלקת נורת השמן, שזהו שניה וחצי יותר מדי , ומקצרת את חיי המנוע, וזאת בהנחה, שאני מניח שהיא לא היתה קימת לפני החלפת המסנן התחליפי הנוכחי.

שווה כדאי ומומלץ, להחליף למסנן חדש ומקורי, ולחזור לדווח בפורום, על התוצאות, אני מהמר שהבעייה תעלם לאחר החלפת מסנן שמן חדש מקורי.

אגב נסה להקשיב בבוקר עם ההתנעה, האם בשניה וחצי, שנורת לחץ השמן דולקת, האם נשמעים רעשים מהמנוע, ש מיסבי מנוע, ו/או שסתומים רועשים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה על התגובות .

לא , אינם נשמעים רעשים מן המנוע בשניה וחצי הזאת .

אולי מישהו יודע את המק"ט של פילטר שמן מקורי ?

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

פורסם

למה אתה צריך את המק"ט? אם אתה מחפש פילטר פשוט תיגש לחנות טובה (מאיזה איזור אתה?) ותבקש פילטר מקורי של פיאט (בא בקופסה עם לוגואים של פיאט ולנציה).

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אני משתמש בפילטר שמן מקורי בטויוטה שלי ומבצע החלפות שמנים מחמירות = כל 5000 ק"מ.

הנורה נדלקת לשתי שניות וכבית - לדעתי זה תקין לחלוטין מהסיבה הפשוטה שבשניות הראשונות לפעולת המנוע אין לחץ שמן מלא במערכת.

זה ככה כבר 60K ק"מ אצלי בלי שום בעיות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...