Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הרכב: קליו B שנת 99

עברתי היום על ספר הטיפולים שלי. ולפי הספר כתוב שאני אומר לעשות טיימינג כל 4 שנים או 120 אלף ק"מ.

זה נראה לכם הגיוני?

ברכב בוצע טיימינג ב75000 ק"מ והיום הוא עומד על 107000.

מתי אני צריך לעשות טיימינג פעם הבאה?

מצורף קובץ PDF של טיפולים.

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=4562615D26169D17

*בבקשה לענות רק מי שיודע ולא כל אחד שחושב, שיכול להיות, או פעם הוא ראה ש...

תודה מראש L.A :wink:

פורסם

אל תחליף עכשיו. כן זה הגיוני, תעשה בדיקה לחגורה אם היא נראת טובה (לא יבשה ואין לה סדקים) תמשוך איתה עד 150K ואז תחליף את הכל עם כל המותחנים.

פורסם
אל תחליף עכשיו. כן זה הגיוני, תעשה בדיקה לחגורה אם היא נראת טובה (לא יבשה ואין לה סדקים) תמשוך איתה עד 150K ואז תחליף את הכל עם כל המותחנים.
אם רצועת הטיימינג דומה לזאת של הקליאו דור הקודם אז יש רק מותחן 1

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

המלצה בספר ברכבי רנו היא 5 שנים או 120K ק"מ אבל: לא מומלץ ללכת לפי המלצה זו ומומלץ להחליף כל 3 שנים ומקסימום 90K ק"מ.

Veni Vidi Vici

פורסם

שלום.

רק אם תוכל להסביר איך אתה בודק יובש וסדקים בחגורת טימינג.

אם תצליח אתה גאון הדור.

ידידי חגורת טימינג היא כמו קנדום ,יודעים שהוא ניקרא כאשר היא בהריון!!!

לא ניתן לבדוק את בלאי החגורה וגם לא מהמרים יש ספק מחליפים.

לדעתי צריך להחליף חגורה כי חגורה יותר זולה ממנוע או שיפוץ ראש.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

יש מצב שבשנתונים האלה יש שרשרת מתכת ולא רצועה כמו ברכבים הגרמניים

בעלי התזמון שסתומים משתנה?

חתימה עד שלוש שורות. כולל שורות רווח.

פורסם

כל בן אדם שרואה בעיניים יכול לעשות את הבדיקה "בני ל".

לא רוצה להגיד לך מכונאי מתחיל אבל סתם בן אדם יודיע אם הגומי שדוק ויבש ועייף או אם הוא נראה במצב טוב אבל אתה "המכונאי" אם אתה מסתכל על החגורה אתה לא יכול לדעת אם הגיע הזמן להחליף אותה אז תסגור את המוסך ותלך הבית.

אני מתחיל לעומתך ויכול להעריך לך כמעט במדיוק כמה ק"מ החגורה עשתה :-).

שימלא ככה:

אם זה נפח 1.4 או 1.6 8 שסתומים אתה צודק יש מותחן אחד ומשאבת מים.

אם זה 16 שסתומים אז יש 2 מותחנים + משאבת מים.

פורסם

לא רוצה להגיד לך מכונאי מתחיל אבל סתם בן אדם יודיע אם הגומי שדוק ויבש ועייף או אם הוא נראה במצב טוב אבל אתה "המכונאי" אם אתה מסתכל על החגורה אתה לא יכול לדעת אם הגיע הזמן להחליף אותה אז תסגור את המוסך ותלך הבית.

שימלא ככה:

שלום.

מיקלט זה לא מספיק אתה צריך מיקלט אטומי!!!

הלו ילד, בחור צעיר, מה שאני שכחתי אתה עוד לא למדתה !!! ולא ניראה לי שתלמד כי! אתה חושב שאתה יודע הכול. אם אני צריך לשמוע בקולך אז אני צריך לסגור שתי מוסכים לא אחד אז את איזה לסגור קודם או לסגור אותם יחד? אולי אתה מחפש פועל אני מחר בא ללמוד ממך.

אני מאוד מבקש ממך להסביר לי איך אתה מחליף טימינג במנוע 16 שסטומים?

אני מאוד רוצה לדעת.

הלו ילד מדברים על רצועת טימינג לא רצועה של אביזרים הבנתה!!!

כדאי לראות את רצועת הטימינג צריך לפרק את המיכסה והתושבת אז אם כבר פירקתה לא תחליף?

פוקר משחקים בקזינו לא בכסף של הקלינטים.

בברכה בני ל

פורסם

שימלא ככה:

אני החלפתי אתמול טיימינג והמוסכניק שכבר פירק כמעט את הכל וראה את הטיימינג מקרוב אמר לי "למה אתה מחליף את הטיימינג? הוא נראה חדש!" אמרתי לו שאני לא לוקח סיכון ואני לא יודע מתי החליפו אז אני מחליף תוך כדי עבודה הוא אומר לי "אכלת אותה אתה מחליף סתם היא הוחלפה לא מזמן "(כך הוא העריך)כשהוא הוציא את כל החגורה הפכתי אותה והסתכלתי לכיוון השניים (פנים החגורה) שן אחת היתה חצי קרוע וכשקיפלתי את החגורה כבר ראו סימני יובש,! אני לא רוצה לתאר לעצמי מה היה קורה עם לא הייתי מחליף והשן הזאת הייתה נקרעת לחלוטין או פשוט משתחררת ממקומה!!

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

זהאר!!

גם אני רוצה לדעת איך בדיוק אתה מחליף רצועת טיימינג .ואיך אתה נועל את המנוע (בדגם הנ"ל)

נתי קובלנץ

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם
אני החלפתי אתמול טיימינג והמוסכניק שכבר פירק כמעט את הכל וראה את הטיימינג מקרוב אמר לי "למה אתה מחליף את הטיימינג? הוא נראה חדש!" אמרתי לו שאני לא לוקח סיכון ואני לא יודע מתי החליפו אז אני מחליף תוך כדי עבודה הוא אומר לי "אכלת אותה אתה מחליף סתם היא הוחלפה לא מזמן "(כך הוא העריך)כשהוא הוציא את כל החגורה הפכתי אותה והסתכלתי לכיוון השניים (פנים החגורה) שן אחת היתה חצי קרוע וכשקיפלתי את החגורה כבר ראו סימני יובש,! אני לא רוצה לתאר לעצמי מה היה קורה עם לא הייתי מחליף והשן הזאת הייתה נקרעת לחלוטין או פשוט משתחררת ממקומה!!

שלום.

למה למה לא הקשבתה לתותח "זאהר"

היתה חוסך טימינג ומשלם מנוע לא טוב? זאהר היה משלם את המנוע כי על טעויות משלמים.

בברכה בני ל.

פורסם

טוב בקליו יש בורג ליד המדיד שמן במקומו אתה שם שמה בורג מיוחד שנועל את הקרנג

ויש עוד נועל שנועל את הקמשפטים שלא יזוזו ואז כמו ילד טוב את מסובב את המותחן הקפיצי ומציא את החגורה ומחליף מותחן ושם חדש וסוגר.

ויש גם את השיטה לסמן לפני שאתה מפרק ואז גם לא תטעה

למרות שאני נראה לך ילד אבל אני בעל מוסך

אני לא אמרתי שאני יודיע הכל אבל לפחות יש דברים שאני יודיע ואתה בני "ל" בספק אם אתה יודיע כמו ריתוך אלומניות עם אלקטרודות כמו סוגי חיטות למיניהם כמו השחזת מקדח כמו חילוץ ברגים עמוקים ועוד הרבה דברים. אא ועוד משהו אני לא רק מכונאי אני גם חשמאי ומזגניסט והנדסאי רכב :-P

לא משנה אני לא אומר את זה בשביל שתגיד אני מבין לא רק שתידע אתה והאחירים שלא רק אתה יודיע יש גם אנשים אחירים שגם קצת יודעים.

פורסם

אחד אומר תחליף השני אומר אל תחליף.

כמו שצייניתי קודם החלפת טיימינג האחרונה בוצע ב75K ק"מ ב8/2004.

האם ב110K אני אומר לעשות טימינג לפי הגדרות יצרן?

הרכב היום עומד על 107K ק"מ.

(בפתיחה של הטופיק יש קובץ של טיפולים של היצרן).

פורסם
טוב בקליו יש בורג ליד המדיד שמן במקומו אתה שם שמה בורג מיוחד שנועל את הקרנג

ויש עוד נועל שנועל את הקמשפטים שלא יזוזו ואז כמו ילד טוב את מסובב את המותחן הקפיצי ומציא את החגורה ומחליף מותחן ושם חדש וסוגר.

ויש גם את השיטה לסמן לפני שאתה מפרק ואז גם לא תטעה

למרות שאני נראה לך ילד אבל אני בעל מוסך

אני לא אמרתי שאני יודיע הכל אבל לפחות יש דברים שאני יודיע ואתה בני "ל" בספק אם אתה יודיע כמו ריתוך אלומניות עם אלקטרודות כמו סוגי חיטות למיניהם כמו השחזת מקדח כמו חילוץ ברגים עמוקים ועוד הרבה דברים. אא ועוד משהו אני לא רק מכונאי אני גם חשמאי ומזגניסט והנדסאי רכב :-P

לא משנה אני לא אומר את זה בשביל שתגיד אני מבין לא רק שתידע אתה והאחירים שלא רק אתה יודיע יש גם אנשים אחירים שגם קצת יודעים.

שלום.

אין לי ספק שאתה יודע! כמה אתה יודע רק אתה יודע.

אם יש לך מוסך אתה יודע טוב מאוד מה הסיכונים ברצועת טימינג!!

בברכה בני ל.

• תוכן חדש...