Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית אזעקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

הרכב המדובר יונדאי לנטרה 1998 1600 .

ברכבי מותקנת אזעקה שנראת כמקורית עם הסמל של יונדאי (נראה שהגיע כך מהמפעל) ועם שלט שגם עליו יש סמל של יונדאי ושלט שני ששוכפל.

בחודש האחרון האזעקה לפעמים לא נועלת ולא פותחת את הדלתות כלומר:

נגיד נעלתי את האוטו אני הולך... חוזר מנסה לפתוח והמנורות לא נדלקות והדלתות לא נפתחות.

כפתור הPANIC כן עובד כשאני לוחץ עליו אבל האזעקה נשמעת צרודה ולא אחידה בעוצמת הקול.

אחרי שאני פותח את דלת עם המפתח ומרים מכסה מנוע ומנתק אותה היא מתחילה להשמיע רעש מכני רציף בכדי שהרעש יפסיק אני צריך להדליק את האוטו לכבות והרעש נעלם ואז מדליק את האזעקה מהמכסה מנוע ואז לוחץ על הכפתור והנה האזעקה עובדת.

דבר דומה קורה כששאני מנסה לסגור את האוטו אני לוחץ על הכפתור אבל שוב נשמע רעש מכני שלא סוגר את הדלתות המנורה של האזעקה נדלקת אבל אם פותחים את הדלת האזעקה לא מצפצפת.

הרעש הוא בתדירות כמו הדלקת הנורות כשהאזעקה נכנסת לפעולה וכאשר נכבת, כלומר פעם אחת - לסגירה ופעמיים יש רעש לפתיחה. (לא סגור על זה אולי הפוך).

בבקשה מהמומחים האם משהו יכול לתת איזשהו רעיון מה קורה עם האזעקה ?

האם צריך להחליף (אני ממש מעוניין להציל את זאת)?

ואם חייבים להחילף על איזו יש המלצה, וכמה יעלה כולל התקנה?

תודה.

פורסם

קשה להבין את הגורם לתקלה ממה שהסברת למרות הפירוט, מעבר לזה אני מניח שרק אם למישהו קרתה בדיוק אותה תופעה הוא יוכל להגיד לך בדיוק מה הייתה הבעיה (אין חכם כבעל נסיון :->)

בכל אופן בתור אלקטרונאי הייתי ממליץ לך להתחיל בזה שתבין מה זה הרעש המכאני שדיברת עליו, אם תדע יהיה יותר קל להמשיך לנסות להבין. יכול להיות שזה נסיון לנעול את הדלתות שמשום מה נכשל ובגלל זה האזעקה משתגעת...

• תוכן חדש...