Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב בעייה חדשה ישנה שהיתה בעבר הרחוק וחזרה שוב, יציאה מהדפדפן מוחקת את שם המשתמש והסיסמה שלי, למרות שאני מסמן וי ליד זכור אותי, ואני חייב לכתוב שוב מחדש את שם המשתמש

והסיסמה מחדש, חשדתי בבעייה של קוקיס, אך מתברר שלפורומים אחרים, אני לא נתקל בבעייה זו,

מצפה בהקדם לפתרון , ויציאה מהבעייה המתסכלת.

בתודה מראש

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לא האמת שלא ניסיתי למחוק את הקוקיז, והבעייה החלה, ותמיד חוזרת כשהמחשב דלוק , ויש הפסקת חשמל פתאומית, והמחשב לא נכבה בצורה הרגילה, אלא בגלל הפסקת החשמל, במקרה כזה נמחקים כל

הסיסמאות מכל האתרים הדורשים סיסמאות, ואז יש לשחזר זאת מחדש,

הבעייה שרק באתר זה, סגירת הדפדפן גורמת למחיקת הסיסמה, לאחר ששוחזרה.

בברכה

צביקה

פורסם

מה שקורה הוא, שבכיבוי מחשב פתאומי, קבצים שנשארו "פתוחים" בין אם תחת תוכנות ובין אם בעצמם הם תוכנית, עלולים להפסיק לתפקד, הדבר גם לא בריא לכונן הקשיח, אבל הוא יודע להתמודד עם זה כי מראש הכינו לו סקטורים חלופיים שנכנסים לשימוש כשסקטורים אחרים נדפקים, במקרה של COOKIE שהיתה פתוחה בזמן כיבוי פתאומי, היא עלולה להפסיק לתפקד כמו שצריך, זאת הסיבה שכאשר אתה עושה כיבוי למחשב, לוקח לו זמן על מנת לסגור כל קובץ פתוח, ולבצע כיבוי בטוח.

כמובן שבתקופת הדוס, גודל הקבצים היה קטן מאוד, והדבר השפיע פחות, לא היתה בעיה לכבות דוס 6.22 באופן פתאומי.

פורסם

עומר אני נכנס לפורום דרך הכתובת הנכונה.

ארז האם כבוי יזום של המחשב, והדלקתו מחדש , יכולה לפתור לי את הבעייה, עכשו שמתי לב לבעייה נוספת, גם אם אני משאיר את הדפדפן פתוח, בדף של מכוניות ואופנועים, ולא גולש כרבע שעה, עד ששומר המסך, מכבה לי את המסך, כשאני חוזר לגלוש, זהו האתר היחיד שדורש ממני שם משתמש וסיסמה מחדש.

הצילו!

בברכה

צביקה

פורסם

כנראה שיש לך בעיה של סשין (session).

תנסה באמת למחוק את כל הקוקיז, ולהכניס את הפרטים שוב - הפרטים אמורים להשמר כ"עוגיה", ולא אמורה להיות בעיית סשיין.

• תוכן חדש...