Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,לאחר לבטים רבים,ובצער רב אני נאלץ לפרק את האוסף,ולמכור אחת משתי היפייפיות שלי,לטובת מעבר לרכב מתקדם יותר שיוכל לשרת אותי גם מחוץ לעיר בצורה נוחה.

או קיי פרטים לגבי הרכב-כאמור אוטוביאנקי גוניור שנת 83' צבע אדום מטאלי 4הילוכים במצב נדיר:

הרכב עבר פחחות וצבע לפני 2 וחצי,כמו כן אוברול מלא.

מרבית המכלולים המכאניים הוחלפו לחדשים דוגמת:

רפידות,צינורות בלם,חריטת צלחות אחוריות,משאבות ברקס,תפוחים,ציריות,מייסבים,

משאבת דלק,משאבת מים,חוטי הצתה,טרמוסטט,אטם מכסה שסתומים,

ניקוי מערכת מים ומערכת דלק-אינפוזיה{ K44},שימוש במים יעודיים

,שמן חצי סינטטי איכותי של SHELL,צינורות דלק חדשים פלטינה,וכבל וכו',וכו'.

בקיצור כל מה שהיה בר החלפה הוחלף!

הרכב טופל ביד אוהבת,מלוקק ומקבל ניקוי יסודי אחת לשבוע כולל תא המנוע ופשוט מבריק.צריך לראות כדי להאמין.הרכב מניע בנגיעה,גם שהוא קר.מגיב מעולה ,ומהיר מאד בתוך העיר,וכשצריך משאיר עם פה פעור מכוניות יותר חזקות וחדשות ממנו.

כל המערכות כולל גיר,קאלצ',היגוי עובדות מצויין ללא נקישות,דפיקות,וכו'..כעל הרכב מותקנים גלגלי מגנזיום וצמיגים בני פחות משנה,כפי שניתן לראת בתמונה.ישנה עדיין מעט עבודה על הרכב באם ירצה הקונה להביא אותו למצב מושלם,דוגמת ריפוד המושבים אשר לא הספקתי לבצע ועוד מס' קטן של עבודות.לסיכומו של עניין אם הגעתם עד לכאן הרכב ממש בובה.

אני סובל מהטרדות כמעט כל רמזור בסגנון "איזה רכב מדהים!מוכר"?

אז כן אני מוכר,אבל זהו לא רכב של אלפיים שקלים!

הרכב הושקע באלפי שקלים דוגמת צביעה,גלגלים,טיפול במנוע{ישור קו עצבני-ונוסע ללא תקלות}.

למחיר-אני דורש 12000 שקלים-נכון זה הרבה,אבל עדיין אני לא מוכר אותו בלב שלם ובטח שלא ממהר לשום מקום.אני מבקש רק ממי שיש לו אהבה מיוחדת לאוטוביאנקי,ומבין כמה האקזמפלר הזה נדיר,{ללא תאונות,וקווים ישרים להפליא},ומתכוון להמשיך,ולשמר אותו,והמחיר מתאים לו שיתקשר. 0524519067 יוני.

נ.ב מוכן להחלפה ברכב קומפקטי,אוטומטי משנת95' ומעלה עם אפשרות להוספה מצידי.

ביאנקי 1.jpg

ביאנקי 2.jpg

ביאנקי 3.jpg

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה..

המחיר עולה ל14000 ש"ח.

תמונות עדכניות,בנוסף הרכב עבר פוליש,החלפת 4 בולמי זעזועים איכותיים{AL-KO,תוצרת צרפת,מקוריים של הרכב,WAתוצרת ספרד},שהוזמנו במיוחד.בנוסף עבר טיפול גדול.

נ.ב-מוכן להחליף ברכב ספורטיבי,או אספנות מעניין,והוספה מצידי,דוגמת 205 GTI וכו'.

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

7.jpg

8.jpg

• חודשיים מאוחר יותר...
  • שנתיים מאוחר יותר...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...