Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב... אני מניח שהרבה אנשים זוכרים את הכאבי ראש שגרמתי לכם כאן עם כל הבירורים וההשוואות שלי לפני כחודשיים לגבי סאב-וופרים של SQ טהור...

בתקופה של החודשיים הנ"ל, הספקתי לשמוע:

IDQ 12"

IDMAX 12"

Xetec Gravity XLS 10"

Xetec Xircuit 12"

Infinity Kappa 12"

Focal K2P 12"

כמה קיקרים שונים ועוד כמה פיונרים...

בתיבות אטומות, בתיבות פתוחות, בתיבות בנות 17 ליטר ובתיבות בנות 50 ליטר!!....

למרות כל הטענות לגבי כל אחד מהסאבים על ש"הוא הוא הכי טוב מכולם"....

בתאכלס, מתוך כל הרשימה הזו, היה רק סאב אחד שהצליח למשוך את תשומת לבי... הרי הוא הGravity XLS.... אבל מכיוון שהוא היה רק 10", אז אני לא הרגשתי שלם איתו, מפני שהוא לא העניק מספיק תחושה של נפח... ואל תטעו, הוא יצר צליל מדהים, אבל פשוט היה חסר קצת עוצמה...

אז אחרי אין-ספור בירורים, גם בפורומים בחו"ל, וגם בשליחת מיילים ליבואן פירלס ברוסיה, החלטתי להסתכן ולהזמין מאמא שלי (שביקרה ברוסיה לפני שבוע) את הPeerless XXLS 12"...

...אוי חברים, כמה רעדתי, כמה בדקתי, כמה פחדתי שהוא ינזק בטיסה, או יוחרם ע"י המכס!!

לבסוף, היום הנכסף הגיע, וקיבלתי את הסאב....

בידיים רועדות, הברגתי אותו לתיבה שהלוותי מחבר, נשאתי אותו לבגאז' של המגאן שלי... חיברתי הכל עם כבלים של 10G למגבר הגרמני שלי... ולחצתי ON......

....אז מה אני אגיד לכם.... הסאב הזה פשוט מ-ד-ה-י-ם!!!

הוא מנגן בצורה כל כך יפה ומדוייקת, שבחיים לא תוכלו להגיד שזה צליל שמופק מסאב 12"!

ויחד עם זאת, עם רוצים קצת להשתולל ולפוצץ כמה חלונות (דבר שהזטק 10" לא היה מסוגל לעשות), אז גם זה נמצא כאן בשפע!! אולי זה לא סטרוקר 15", או אפילו IDMAX... אבל הוא פשוט מטורף אפילו בעוצמות הגבוהות!... ולפי דעתי (רק לא לקפוץ עלי), גם מתעלה על הIDMAX באיכות שלו!

כרגע, אין מאושר ממני מהקניה הזו!!

ועכשיו רק נשאר לבנות לו תיבה איכותית (ולהחזיר לחבר שלי את התיבה שלו).

ומכאן למטרה הבאה - בניות בדלתות, בידוד לאוטו וסט קומפ' צהוב צרפתי ויפה! (אני מניח שאני לא צריך להסביר במה מדובר :twisted:)

שיהיה לכולם לילה/בוקר טוב!

בברכה!

יונתן.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממש לא!

זו חברה איכותית מהשורה הראשונה, הכוונה היא לפירלס מבית טימפני ולא לפירלס מבית אחמד את אחמד מנצרת.

הכוונה היא ל:

http://www.tymphany.com/products_Peerless.html

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
פירליס זאת לא החברה המגעילה הזאת שיש בישראל שמוכרת רק מוצרים סינים בזיל הזול?
כל פעם המחדש אתה מדהים אותי הידע העצום שלך

;)

[חברה ערבית בנצרת]

לפותח השרשור .. תתחדש ומזל טוב

הרבה זמן לא ראיתי מישהו כל כך שמח מקנייה שעשה

שמור עליו והכי חשוב תהנה ממנו

מחכה לראות ולהתרשם מהביצועים של הסאב:)

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

קודם כל תתחדש!!! 8):-):-D:beerchug:

אני אומר את זה שוב - אחרי שנים בפורום הזה לומדים דבר אחד מאוד חשוב - על טעם וריח אין מה להתווכח ואם אתה כל כך מרוצה - אל תתן לאף אחד להוריד אותך מהדיעה הזאת - כי זה שלך ורק שלך!

תגיע למפגש, אני אשתדל גם... מת! אבל מת! לשמוע את התוצאה!

אם אתה צריך הסברים על בניות, איטום וכו' - אל תהסס לפנות בפרטי - אתה מה שאני כן יודע, אני אשמח לתרום - את מה שאני לא יודע - אני אשמח להפנות אותך לאנשים הנכונים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נשתמע... איזו הגדרה יפה לתחום שלנו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה לכולם!

זה באמת אחד הסאבים היותר איכותיים שיצא לי לשמוע בזמן האחרון... עכשיו רק צריך גם למצוא מוזיקה שתוכל להדגים את מלוא יכולתיו... (אשמח להמלצות, בנוגע לשירים שיש בהם רצפים של באסים כבדים כדי לבחון את המהירות המקסימלית שלו! :) )

הסאב עדיין לא מכוון למיטבו לפי דעתי, ויש עוד הרבה מה לשפר... (כי בינתיים התיבה לא שלי, ועוד לא עשיתי את כל הכיוונים שאני מתכנן...).

התיבה מתוכננת להיות 25מ"מ עובי בכל הצדדים, ואולי עם קיר כפול מקדימה בשביל להעלים לחלוטין כל זכר לרעידות. החומר - MDF כמובן.

רציתי להזמין תיבה ממישהו מקצועי, אבל אז הסתבר שהוא רצה עליה איזה 600 שקל... וזה, איך לאמר טיפ'לה כבד עלי כרגע! בייחוד בשביל 30 ליטר!

מן הסתם אני מגיע! אני חושב שעד המפגש הקרוב אני לא אספיק לסיים את התיבה ואסתפק בתיבה המושאלת, אבל למפגש הגדול היא כבר תהיה מוכנה, ואולי עם עוד כמה בונוסים.... (יש תוכניות "שמנות" מאוד לאוטו) ;)

אתמול גם קניתי קרוס-אובר אקטיבי דנדש של XETEC, אז אולי אני גם אספיק לכוון את הסט המעפן הקיים שלי כך למצב של חיבור ישיר ל4 ערוצים של המגבר - שישמע יותר איכותי!

בברכה!

יונתן.

פורסם

דיסק בדיקה מספר 5 ודיסק בדיקה מספר 6 של פוקאל

הסדרה נקראת spirit of sound

תחפש גם לפי focal demo cd - יש שם קטע תיפוף מצויין

ולבדיקת הSPL שלו תחפש את bass mekanic דיסק בדיקה שרץ הרבה באימיול

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...