Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בחודש הקרוב אני כנראה מוכר את הג'נטים שלי יחד עם הצמיגים שעליהם כרגע (MABOR SPORTJET), ולכן אזדקק לצמיגים חדשים (וכמובן שגם ג'נטים..).

הדרישות שלי לגבי הצמיגים החדשים:

1. מחיר - עד 1800 שקל.

2. אחיזה - כמה שיותר טובה מן הסתם. אבל שגם יתפוס ברטוב.

3. אורך חיים - ממוצע. (בתנאי נסיעה רגילים ומדי פעם או קצת יותר :wink:, יותר מוקצנים)

4. רעש - לא כל כך מעניין.

אגב, האם יש לי טעם לשנות מידה ל-195/50/15? (המידה קיימת בספר רכב ולכן לא תהיה בעיה לאשר).

הרכב המדובר הוא גולף 1800 שנת 94.

תודה לעונים.

פורסם

אלעד - עברתי על השרשור הזה לפני שפתחתי את השרשור הנוכחי ולא מצאתי בו תועלת.

מדובר בו על שני צמיגים האחד דנלופ SP490 שאתה בעצמך מתייחס אליו כאל סביר בלבד, והשני היוקוהומה V500 שעליו אתה ממליץ לא עונה לדרישות שלי..אתה מציין שהוא שקט (פרט שלא מעניין אותי), לא יודע איך האחיזה שלו על רטוב (דבר שכן חשוב לי) וגם מבחינת מחיר, אומנם אני לא מתלונן על כך שהוא זול יותר מהתקציב שהקצבתי לעצמי, אבל, יתכן ויש צמיגים מומלצים יותר בטווח המחירים שלי.

תודה על ההמלצה בכל מקרה.

האם יש לעוד אנשים בפורום המלצות לפי הנתונים שביקשתי (אגב אפשר להוסיף לדרישות - נוחות נסיעה - גם לא מעניין אותי)?

פורסם

פשוט חבל על הזמן. היצע הצמיגים ב185-60-14 מחפיר ונע בין צמיגים גרועים לבינוניים. גם אם תתאמץ לא תגיע ל1800 שח.

הייתי במצבך והפתרון שלי היה לעבור ל195-50-15 וקנית צמיגים נורמלים - GoodYear F1 D3

פורסם

לדעתך הם עונים לדרישות שלי?

כמה עלו לך סט של רביעיה? ואיפה קנית אותם?

האם אכן זהו הפתרון בשבילי? לעלות במידה?

פורסם
היוקוהומה V500 שעליו אתה ממליץ לא עונה לדרישות שלי..אתה מציין שהוא שקט (פרט שלא מעניין אותי), לא יודע איך האחיזה שלו על רטוב (דבר שכן חשוב לי) וגם מבחינת מחיר, אומנם אני לא מתלונן על כך שהוא זול יותר מהתקציב שהקצבתי לעצמי, אבל, יתכן ויש צמיגים מומלצים יותר בטווח המחירים שלי.

מצטרף להמלצה על ה-V500, והוא גם לא יקר (לפני שנה וחצי רכשנו רביעייה ב-1100 ש"ח, באוטודיפו).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ה-V500 הזה לא מופיע באתר הרשמי של יוקוהמה ורק באתר רוסיים וכו', דגם ישן אולי? בכל מקרה מה לגבי הדגם AVS ES100 של יוקוהמה? ניתן להשיג אותו בארץ?

ה-P6000 מקבלים רשמים לא כל כך טובים בTIRERACK...

מה לגבי עליה במידה? עדיף לי להשאר ולחפש צמיג בגודל 185/60/14 או להעלות את מידת החיפוש ל-195/50/15? (חוץ מאביעד שחווה את דעתו בנושא)

פורסם
ה-V500 הזה לא מופיע באתר הרשמי של יוקוהמה ורק באתר רוסיים וכו', דגם ישן אולי? בכל מקרה מה לגבי הדגם AVS ES100 של יוקוהמה? ניתן להשיג אותו בארץ?

שמו המלא - AVS DB V500 (או A500 - כך הוא נקרא בניו זילנד, אוסטרליה...).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לדעתך הם עונים לדרישות שלי?
אם הם לא יענו על הדרישות שלך, שום צמיג לא יענה על הדרישות שלך.

מדובר באחד מהצמיגים הטובים ביותר על כדור הארץ למכוניות כביש אם לא הטוב שבהם.

מוטי

פורסם

כן. האמת שאחרי שראיתי כמה תגובות על הצמיג בכמה אתרים הבנתי זאת בעצמי...

ואם אתה ממליץ עליו אז בכלל! (-:

האם אתה (מוטי) או מישהו אחר מכיר גם את הדגם D2? איך הוא בהשוואה? האם ניתן להשיג אותו בארץ?

פורסם

בשרשור (שנפתח בטעות כי לא שמתי לב לזה שכאן), הומלץ על Dunlop Sport SP-01, שעושה רושם לא רע בכלל, ונטען שקיים במידות הנ"ל (להפתעתי) -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=116344

הגודייר D3 לא זמינים במידה הנ"ל, בשבילנו נשאר רק ה-D2, שהוא למעשה צמיג אחר לגמרי.

אם אני אנסה לרכז את ההמלצות שראיתי פה ושם עד כה, הרשימה היא כזאת:

Dunlop Sport SP-01

Goodyear F1 GS-D2 (ולא D3)

הרבה ממליצים פה בפורום על הפאלקן 512

ונתקלתי גם במישלין Pilot Exatlo A/S שכנראה קיים במידה הזאת, אבל אין לי הרבה אינפורמציה עליו

מה שחסר עכשיו זה "לסדר" אותם לפי סדר - מי יותר טוב, מי יותר יקר, ומי בכלל לא זמין ונרשם בטעות...

וכמובן, לשאלה המקורית, מעבר למידות היותר פופולריות יתן מבחר יותר גדול - אבל אני פה מתייחס רק למידות המקוריות.

ניר

פורסם

מעבר לעניין המידות, גם אם תעבור ל-195/50/15, אין שום סיכיוי שרביעיית F1 GS-D3 תכנס לתקציב שלך.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
אין שום סיכיוי שרביעיית F1 GS-D3 תכנס לתקציב שלך.

מה ממוצע מחירים שמבקשים על רביעיית צמיגים כאלו בארץ? כי בחו"ל הוא עולה 389 ש"ח לצמיג.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...