Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר כמעט שנה של ייסורים, הותקנה אתמול המערכת סוף סוף..

האמת היא שהציפיות לא היו בשמיים בגלל האוטו שברשותי (מזדה 626) שידוע ב"אקוסטיקתו" הזוועתית אך צפו פגיעה :)

הסטאפ שברשותי היה:

HU PIONEER 5650

AMPLIFIER KICKER 350.4

SUB MAGNAT EXPRESS 180 RMS

COMPONENT MB-QUART DSE 216

לאחר דילמות רבות, הוחלט בסופו של דבר להחליף את הקומפוננט לסט של JL AUDIO מסדרת XR במידה 5*7 שמתאימה אחד לאחד למזדה.

התוצאה מ-ד-ה-י-מ-ה.

הסט מנגן פשוט נהדר, עוצמתי מאוד ויורד נמוך מאוד. כלי מיתר בעיקר נשמעים פשוט מדויק להפליא ואין מרוצה ממני. מבחינת האוטו, להפתעתי הרבה הדלתות שאמנם סופגות 60-70 RMS אינן מקרקשות בכלל, הרמקול כפי שצויין יושב באופן מושלם בדלת ותודות להתקנה אין רעשי רקע.

ההתקנה נעשתה בגולד סטריאו ברמה"ש, אני רוצה לציין את המקום בכלל ואת יניב (הבעלים) בפרט, המחירים הוגנים מאוד, המתקינים תומר ואנטון, עשו עבודה יסודית מאוד ומקצועית, ושמו לב לפרטים הקטנים ביותר.

תמונות יגיעו בהקדם...

יום טוב לכולם

דורון

פורסם

לאחר מספר שנים רבות בתחום הזה למדתי דבר אחד - אם אתה מרוצה, הכל בסדר!

תמיד יהיה מי שימתח ביקורת תמיד יהיה מי שיתקן מי שישמיץ ומי שישבח אבל אם אתה מצליח להגיע בסופו של דבר למשבצת הזאת שאתה עומד עליה עם סיפוק - תשמור על המשבצת הזאת בכל מחיר ותהנה!!!

סבבה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תשים תמונות שנוכל להתרשם!

מה אם הקומפ' הישן?

ומזל"ט העיקר שאתה מבסוט!!!

בברכה סרגיי

I.Life 2.Short 3.Years 4.What :puzzled:

פורסם

תהנה עם המערכת והבנתי שיש לך מאזדה, וקתנו אותי עם אני טועה זה אחד המכוניות שהכי קשה להשיג בהם איכות מקסימאלית מהרכיבים ,

כי האוטו הזה הכי לא אקוסטי בשיט

פורסם

תתחדש אחי ורוצים לראות תמונות

עוז

יום יבוא והשמש תזרח והקב"ן בעזרת השםם יוציא אותי מהצבאאא!!!!!!!!!

• תוכן חדש...