Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי אתמול לקנות רכב והגברת שהראתה לי אותו אמרה שהרכב רשום על שם בעלה

הציגה ת.ז רשיונות והכל תקין.

בטלפון היא אמרה שהרכב יד שניה , ברשיון כתוב בעלים קודמים 02 (היא יד שלישית)

שאלתי אותה על כך והיא אמרה לי : "בעלי בוחן רכב ועובד במכון פרטי לבדיקת רכבים ולכן היד הנוספת תרד לאחר העברת בעלות..."

אז רציתי לדעת :

1 האם זה נכון שלבוחן רכב יש את הפריבילגיה הזו כמו לסוחרים שהיד שלו לא נרשמת?

2. היא אמרה האוטו אצלה 7 חודשים ברשיון היה כתוב תאריך בעלות (של בעלה) 14.5.06

ואני הלכתי לראות את האוטו אתמול.... נשמע חשוד מה אתם אומרים?

3. היא חתמה לי על זכרון דברים שבו היא מתחייבת שלרכב אים תאונות שלדה ושהיד הנוספת לא תרשם

בל אני קצת חושש...

אשמח לשמוע דעה נוספת מהמלומדים והמנוסים שכאן, לגבי שלושת הסעיפים שציינתי (בעיקר הראשון )

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

קודם כול, אם וידאת שמספרי תעודות זהות ובספח שמצורף לת.ז. שהוא אכן בעלה אז כבר טוב. תבקש את ההעברת בעלות לעשות אך ורק מול בעלה.

אני באופן אישי אף פעם לא שמעתי על זה שלבוחן רכב יש את הפריבליגיה הזו. בוחן רכב איפה?

יכול להיות שאני טועה, נחכה לתגובות יותר מחכימות משלי.

פורסם

כפי הנראה בעלה הוא סוחר רכב שיש ברשותו "תו סוחר".

כאשר הרכב נרשם על תו סוחר הרשיון מופקד ואין אפשרות לנסוע ברכב,וכשמבצעים העברת בעלות באמת הסוחר לא מופיע כיד.

כנראה מדובר במקרה קלאסי של אשת פיתוי באחד המגרשים או סוכנויות הטרייד אין.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

שטויות, אם היא פירסמה "יד שנייה" והיא שלישית- מה זה משנה שיד תרד?? עדיין היו לאוטו 3 בעלים, ואתה תהיה הרביעי, לא משנה מה כתוב ברישיון- היא שיקרה לך לגבי היד, אז לך תדע על מה עוד...

תראה, לסוחר יש את הפריבילגיה הזו של לא להחשב בספירה כי הוא כביכול לא נוהג על האוטו אלא רק מעביר ידיים. כאן מה שקורה זה רכב שהיא השתמשה בו ואז מוחקת את עצמה כיד שהחזיקה באוטו. נשמע לך הגיוני? למה שלא תמחק גם את הקילומטרים שעשתה ממד האוץ??

אני הייתי בורח.

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

שהתקשרות מתחילה בשקרים וטיוחים להתרחק כמו באש מפני שזה רק ילך ויחמיר!!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

כמו שאמרו לפני גם אם רשום וגם אם לא, הוא נחשב "יד" לכן אתה תיהיה הרביעי.

היא אמרה שהרכב אצלה 7 חודשים, אבל הוא גם לא 7 ימים, מתאריך ה 14.5.06.

רשום על בעלה? אימתת שם משפחה, או שהיא תגיד הגרוש שלה, או חזרה לשם נעוריה?

תקשורת מתחילה בשקרים, באמת תתרחק מהרכב.

בטח איזה רכב מוסכים שאימצו אותו וכולו קומבינות, במיוחד שהוא אצלם שבוע...

באיזה רכב מדובר?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
כמו שאמרו לפני גם אם רשום וגם אם לא, הוא נחשב "יד" לכן אתה תיהיה הרביעי.

כמו שאמרתי היא חתמה לי על זכרון דברים שבו התחייבה לגבי היד הנוספת.

היא אמרה שהרכב אצלה 7 חודשים, אבל הוא גם לא 7 ימים, מתאריך ה 14.5.06.

רשום על בעלה? אימתת שם משפחה, או שהיא תגיד הגרוש שלה, או חזרה לשם נעוריה?

בדקתי שבעלה מופיע בתעודת זהות שהציגה ווידאתי מספר רשיון ברשיוןן רכב וכו'...

תקשורת מתחילה בשקרים, באמת תתרחק מהרכב.

בטח איזה רכב מוסכים שאימצו אותו וכולו קומבינות, במיוחד שהוא אצלם שבוע...

הרכב נראה במצב נדיר, ממש שמור ויש ספר רכב מקורי (שרייד מודל 97)

כמו כן היא חתמה לי שאין תאונות שילדה ושלא שינו את הקילומטראז'.

באיזה רכב מדובר?

השאלה היא לגבי בוחן רכב אם זה נכון

ואם זה לא נכון ומדובר בסוחר מה המשמעות ? שהוא מרוויח עלי נניח בין 2-5 אלף ש"ח ?

ואם האוטו שמור לא שווה לשלם קצת יותר?(למרות שמדובר בסוחר?)

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

לא נראה לי שהעניין לגבי הבוחן רכב נכון ככל הנראה מדובר בסוחר רכב. נראה לי שאתה יכול לברר את העניין בוודאות במשרד הרישוי(לגבי הזכויות שיש לבוחני רכב אם בכלל).

ממה שאני מבין לפי התיאור שלך (" הרכב נראה שמור") לא עשית לו בדיקה. חובה, אבל חובה לעשות בדיקה במיוחד אם יש חשד שהמוכר הוא סוחר. את הבדיקה תעשה במקום שאתה תבחר ולא אצלו במוסך.

אבל הכי חשוב זה לבדוק את כל הבירוקרטיה - לבדוק שהרכב לא מעוקל, משועבד, גנוב וכו'. את הבדיקה יש לעשות גם ברשם המכונות ולא רק במשרד הרישוי.

המון אנשים נפלו על רכבים שנראו טוב וקונים תמימים שאמרו לעצמם יהיה בסדר - אל תהיה פראייר - תבדוק הכל אלף פעם ואת העסקה תעשה עם בעל הרכב ולא עם אישתו. זה נראה לי תמוה שחתמת זיכרון דברים על הרכב לא מול בעל הרכב (גם אם זו אישתו לכאורה).

לגבי היד הנוספת היא לא תרד לך ברישיון. לפי מיטב ידיעתי כאשר סוחר רכב מורשה מקבל לידיו רכב ברישיון רכב הזמני שמונפק לידיו רשום 00 בבעלים קודמים ואז היד שלו לא נרשמת.

לסיכום אני הייתי בורח יש מספיק מכוניות בשוק ואם אתה לא יודע להבחין בין סוחר ללא סוחר בשוק הפרטי אז עדיף שתלך לחברת ליסינג גדולה ותקנה שם רכב מליסינג (אחרי שתוודא שהוא במצב טוב). שם לפחות תהיה בטוח שאתה לא קונה חתול בשק (מבחינת הבעלים), תקבל 10% לפחות פחות מהמחירון ואולי אף אחריות.

בהצלחה!!!

פורסם

"בעלי בוחן רכב ועובד במכון פרטי לבדיקת רכבים ולכן היד הנוספת תרד לאחר העברת בעלות..."

שטויות במיץ עגנביות, לבוחן רכב לא מורידים שום יד, מה השלב הבא? שלבעל מוסך יורידו קילומטרז'?

בקיצור תתרחק ממנה ומהרכב שלה וחפש במקום אחר...

ROOONEEYY

פורסם

איזה אנשים גנבים!!! לא יאמן!

אם היא מייצגת סוחר שתעמוד מאחורי זה ולא תמרח אותך בשטויות. רק בשביל העקרון כדאי לך לעצור עם זה פה. חבל לך להשקיע כסף בבדיקה. מה שמתחיל בשקרים נגמר בשקרים.

הסוחרים הגיעו לרמות חדשות של רמאות ואתה ידידי הקורבן הבא.

פורסם

יכול להיות שבעלה סוחר.

היד הנוספת לא תרד כי הוא לא נחשב יד ולכן גם המונה של הבעלים לא עולה כאשר הרכב מועבר לבעלותו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...