Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חיפוש ולא מצאתי נושאים על העניין שאני מדבר פה אבא שלי הביא הביתה פחית של LIQUI MOLY

ורשום על הפחית: "בשניות הראשונות להתנעת המנוע, השמן עדיין לא מתפזר בכל חלקי המנוע, אז נוצרת שחיקה במכללי המנוע, לתוסף זה נוסחה מיוחדת המכילה MOS2 המעניקה סיכוך למכללי המנוע הפנימיים מונעת שחיקת יתר בעת ההתנעה קרה ומאריכה את חיי המנוע, מומלץ לכל סוגי הרכבים".

הוראות שימוש: הוסף התוסף למיכל שמן בכל החלפת שמנים במינון של מיכל אחד של תוסף על כל 3-5 ליטר שמן.

אז לפני שאני ואבא שלי מכניסים את זה בטיפול הבא האם זה זה יועיל או יחמיר את יעילות השמן?

קורולה 95 108 אלף ק"מ.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ישנו שמן של אותה חברה מין הסתם בצמיגות 10W40 שזה מה שאתה צריך לרכב שלך שמגיע עם התוסף הנ"ל בשמן וזה בעצם שמן מתוסף בתוסף הנ"ל!

שמן מצויין ומאוד מומלץ.

צירפתי פה תמונה של איך נראה גלון השמן. (5 ליטר)

אצל הפרסי ביצחק שדה אם אתה יודע להתקח אתה יכול להוציא את השמן במחיר של 100 שקל!

ב.JPG

פורסם

השאלה היא,האם יש אמת בפירסום,האם התוסף מונע שחיקה?

ראיתי פרסומים על זה [לא בטוח שאותה חברה],האם שווה את ההשקעה או לא?

ומה מחיר התענוג,במידה ורצוי להוסיף?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

הפחית הנ"ל עולה 49.99 ש"ח בהום סנטר.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בזמנו שמעי מאחד שהוא כיום קצין רכב בחברה, בעבר היה מנהל מוסך שהוא משתמש בתוסף כזה ברכבו הפרטי מפני שזה עוטף את חלקי המנוע בשכבת טפלון (אם אני לא טועה) ובכך מונע חיכוך חלקים שעדיין לא משומנים. בעברית קוראים לתוסף הזה "אל-שחק" אני אישית מאמין שהוא יכול להועיל.

פורסם

להלן ציטוט מהפרוספקט של תוסף אל שחק 50.000 של ליקווי מולי:

.... השחיקה המצטברת שנוצרת בהתנעות המצטברות של הרכב, לאורך זמן, גורמת ליותר מ60 אחוז מהבלאי, ולירידה בביצועי המנוע.

לאחר שמרוקנים את השמן השרוף, יש להוסיף, את אחד מהשמנים המעולים, של ליקווי מול(LM)

[חצי ליטר פחות מהכמות הנדרשת]ולהוסיף את"אל שחק 50,000", תפקידו של המוצרהוא לצפות את כל המכללים הפנימיים של המנוע,על ידי ריאקצייה כימית עם השמן, בחומר מונע שחיקה, ובכך להקטין למינימום, את החיכוך הנגרם בשניות הראשונות של ההתנעה ובהמשך הנסיעה.

מבדיקות שבוצעו במכון התקנים הגרמני, התברר כי במנועים שהוסיפו להם" את אל שחק 50,000", ירד הבלאי עד 50 אחוז!

בניסוי שנעשה בטכניון , נקבע בצורה וודאית, כי כאשר מוסיפים את האל שחק לשמן בצמיגות 15W40

הבלאי יורד עד 43 אחוז....

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

באמת אחרי כל כך הרבה שרשורים אני רואה שצביקה אומר משהו חיובי על איזשהו תוסף!

אבל מה זה ה-50,000 אלף האלו שאמרת? אולי זה לא מתייחס לאותו תוסף? על הפחית שלי רשום

y-2500.

פורסם

חפש בפורום כתבו על זה ה-מ-ו-ן !

JONI החומר הוא ממש לא טפלון, טפלון מזיק קשות למנועים.

זו הסיבה שאתם כבר לא רואים את התוספים האלה בשוק עלו על הבלוף!

בכל מקרה בכל שמן מ - SJ ומעלה ( כאשר ב SM יש הכי הרבה ) התוסף נמצא כחלק מהתקן בכמות ואיכות המשתנה בין היצרנים אבל עוד תמיד טוב יותר!

פורסם

הבהרה: מעולם לא התגנתי לתוספי שמנים , מסוג MOS2 , או מוליבונדום דיסולפיט, הנמצא בשמני ליקווי מולי, או מוס 2 ההמגיע גם בנפרד, להוספה לשמן קיים, ואין כמו תוסף שמן הנצמד לדפנות הצילנדר, ויוצר שיכבת אל שחק, החיונית בשניות הקריטיות של התנעת מנוע קר, לשמירת חיי מנוע ארוכים, ומתאים למנועים חדשים וישנים גם יחד!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

זה אולי עובד לזמן מוגבל מאוד, חוץ מזה זה צובע את כל השמן בצבע שחור.

אני אישית לא מאמין בכל הניסים והנפלאות של עולם התוספים, במקום תוסף שעולה 50 שקל שיעילותו מוטלת בסימן שאלה גדול, תקנה כבר שמן איכותי יותר(תוסיף את ה 50 שקל שהתכוונת להוציא על התוסף) למחיר השמן שהתכוונת לקנות, וכך תוכל לקנות שמן יותר איכותי ,זה עדיף עשרות מונים,מאשר שמן פשוט ולשים לו תוסף.

התוספים האלה משנים את ההרכב הכימי של השמן, מה שגורע\יגרע מאיכות השמן ומעמידותו ,לאורך זמן.

• תוכן חדש...