Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רכב חדש, ובמעט המצלצלים שנותרו לי אני מעוניין בשדרוג בתחום האודיו.

כרגע כל מה שברכב לא שווה כלום והכל הולך לזבל.

ברצוני בשלב ראשון להתקין רדיו דיסק, מגבר ושני רמקולים אשר יספקו לי איכות גבוהה כאשר חשוב לציין שאין לי צורך לשבור חלונות או להרעיד גורדי שחקים.

אשמח להמלצות לקומבינה של האביזרים הללו בעלות של כ- 4000-5000 ש"ח.

תפס את עיני רדיו דיסק PIONEER מדגם DEHP7750MP .

גם המלצות למקום הקנייה יתקבלו בברכה.

DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT

פורסם

אם אתה הולך על משהו לא מפוצץ אך עדיין איכותי בתקציב שנתת

לך על רדיו דיסק עממי של פיוניר שתשקיע עליו כ-1000-1500 ש"ח

מגבר 4 ערוצים סביר סביבות ה1300+-ש"ח

זוג קומפוננט המומלצים והידועים מורל פולס כ500 ש"ח

וסאב שהמצלתי היא P1 של רוקפורד בסביבות ה500-700 כולל תיבה

חיווט+התקנה 300-400 ש"ח בערך

ויצאה לך מערכת מעולה לאור הציפיות שהגדרת מראש

ושמת לב שנשאר לך קצת מרשרשים .....

ואם אתה ממש אבל ממש מתעקש לבזבז את כספך ולתת ליושבים מאחור להינות קצת ממוסיקה אתה יכול לקנות את הפולס 6*9 שגם עולים סביב ה500 ש"ח.

מעיין.

INSIDE RED MAZDA MX3 :hu: pionner840mp

component: morel hybrid ovation 6

amplifire1: jbl GTO75.4

amplifire2: monoblock pheonix gold 600.1

sub: kicker L5

ואני מבסוט !

פורסם

אני הייתי הולך על המורל דוטק, עם הגברה כמו שהומלצה לפני, ר"ד פנסוניק 5401 או אחד ההתחלתיים של אלפיין, וסאב כמו שהמליצה מעיין.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

ראשית, תודה לך מעיין

אשמח להמלצות בקשר למגבר, חפרתי ב- ZAP ואין לי מושג מה יותר / פחות טוב.

על סאב נראה לי שאוותר כרגע אך חשוב לי לשמור על האופצייה בעתיד לאחר שאתאושש כלכלית מקניית הרכב עצמו.

חשובה לי המלצה על קומפוננט טוב ומערכת שתהיה בעלת אפשרות להרחבה בעתיד.

עוד פרט חשוב ששכחתי הוא שאני מהדינוזאורים אשר מאזינים לרוק / אלטרנטיבי / ישראלי ולא שייך לדור הטראנסים / האוסים למיניהם.

אמיר

פורסם
אני הייתי הולך על המורל דוטק, עם הגברה כמו שהומלצה לפני, ר"ד פנסוניק 5401 או אחד ההתחלתיים של אלפיין, וסאב כמו שהמליצה מעיין.

עוד פרט חשוב הוא שמדובר ברכב 4X4 , יש לי ניסיון רע ברכבים מסוג זה עם רדיו-דיסקים שאינם מתוצרת PIONEER אשר נוטים להתקלקל עקב קפיצות ורעידות מרובות.

חשוב לי שרכיבי המערכת יהיו עמידים לתנאים קשים.

פורסם

אם יש לך קצת יותר כסף או שיש לך סבלנות , הדגמים החדשים של הפיוניר צריכים להגיע לארץ או שתקנה בחו"ל . הסדרה 7 שלהם שודרגה מאוד עם פיצ'רים שיש בהם יכולת לתת איכות סאונד טובה הרבה יותר מדגמי 2005 . להביא אותם מחו"ל זה סיפור של 2500 ש"ח . כך שתשקול.

מכול מקום לגבי מגברים יש את "רעידת אדמה" יש את הפייס שהוא קצת יותר חזק ויש את ההליקסשהואכבר ברמה של היי אנד .

רמקולים תיקח את הדוטק של מורל או את הפוקל , שניהם סטים טובים מאוד תשמע את שניהם ותראה מה מוצא חן בעינך , ישנה גם אפשרות לשלב בינהם לקחת את המיד של הפוקאל ואת הטוויטר של המורל

. אתה כבר מגיע קרוב לתקציב שלך , ואני מציע לך למתוח אותו ולעשות התקנה טובה והכי חשוב איטום , לפחות של הדלתות שלא יהיה לך קירקושים/רעידות וכולהסיפורים שיש

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אתה מבין שהכותרת שלך ,

מונעת מאנשים "שאינם מבינים" להגיב בשירשור?

גורמת להרגשה מזוייפת של אושר פנימי?

כי מי שמגיב חושב שהוא "מבין" , הרי הוא הגיב בשירשור "של מביני-עניין".

זה ממש לא מנומס להגדיר קבוצות בפורום, מי שרוצה שיגיב, פשוט צריך לסנן את השטויות.

לענייננו, המלצתי לך היא:

ר"ד - תקציב של 1,100 ש"ח (מספיק לפיוניר עם 3 יציאות מגבר),

מגבר (200$ דיוטי) או בארץ 1250 ש"ח ,

קומפוננט - לפחות 1K ש"ח , (דוטק, אינפינטי קאפה )

סאב -P2 של רוקפורד, או קיקר VR, או אינפינטי קאפה.

חיווט -350 ש"ח , התקנה -500 ש"ח .

נשאר מספיק כסף לאיטום דלתות (או שתנסה לחסוך את העבודה ותעשה לבד).

ZZR

פורסם

רוב תודות לכולם על העצות, אתם עניניים ויעילים.

נראה כי הנטייה כאן היא לכוון של קומפוננט + סאב בלבד, האם סט שכזה יכסה את כל תחום התדרים ?

לא כדאי להוסיף גם זוג רמקולים 6X9 לפיזור סאונד טוב יותר ?.

כאשר מדובר על קומפוננט יחיד כפי שהומלץ כאן, האם להתקינו מקדימה או מאחורה ?

מהם הפתרונות להתקנה ברכב ללא מגש אחורי?.

ושאלה אחת נוספת, האם מומלצת הקנייה של הרכיבים באינטרנט?

אמיר

פורסם
רוב תודות לכולם על העצות, אתם עניניים ויעילים.

נראה כי הנטייה כאן היא לכוון של קומפוננט + סאב בלבד, האם סט שכזה יכסה את כל תחום התדרים ?כן בהחלט . מערכת בנויה היטב ומותקנת היטב נמדדת בכך שלא צריך שום תוספות, להפיך הם מפריעים לתמונת הסאונד ברכב.

לא כדאי להוסיף גם זוג רמקולים 6X9 לפיזור סאונד טוב יותר ?.רק אם ההתקנה לא בוצעה ע"י מקצוען ואתה מרגיש שאתה צריך REAR FEEL

כאשר מדובר על קומפוננט יחיד כפי שהומלץ כאן, האם להתקינו מקדימה או מאחורה ? מקדימה

מהם הפתרונות להתקנה ברכב ללא מגש אחורי?.

ושאלה אחת נוספת, האם מומלצת הקנייה של הרכיבים באינטרנט? יש מקומות שבהם ניתן להשיג במחירים הנמוכים מהאינטרנט למשל את הדוטק ניתן להשיגו ב1K , אבל צריך לחפש , ואז תקבל אינפורמציה נגועה שתגרום לך לקניות של ציוד פחות טוב במחיר יותר גבוה .

זה כמו ללכת לסופר עם רשימת קניות או ללכת בלי , כשהולכים בלי רשימה או שלא נצמדים אליה תמיד יש פיתויים ובסוף יוצאים עם עגלה מלאה שחצי ממנה אנו לא צריכים, אבל עלה לנו הרבה כסף.

באודיו לרכב יש כל כך הרבה מתקינים שלא יודעים/תחמנים שזה עלול לעלות ביוקר ומאידך לחשוב שתמצא מישהו שהוא גם מקצוען התקנות אמיתי וגם בעל אינטגריטי גבוה וגם עובד בזול זה גם אוקסימורון , כלומר יש מתקיני על אבל הם לא זולים , אתה לא יכול לקנות כשרון וידע בזול בשום מקצוע בעולם . הסיכוי שתיפול על אחד מהסוג השני הוא די קטן כי פשוט אין יותר מאולי שניים שלושה כאלו . יש כמה כאלו בפורום אבל אנני יודע אם הם עובדים באופן פרטי .

בקיצר הייתי מציע לך להצמד לרשימה ולחפש מישהוא /או לבוא למפגש הבא , ע"מ שתוכל לשמוע את שני הקומפוננטים ולהחליט מה מוצא חן בעינך . ואח"כ לשאול בפורום היכן להתקין , אם תגיד מהיכן אתה אני מניח שתוכל לקבל עיצה . כמו כן חפש בפורם (למעלה בדף יש אופצית חיפוש ) חפש מתקינים/התקנות /חנויות ותעבור על הרשימות אתה תמצא מספיק המלצות מכול אזורי הארץ.

אמיר

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
.

אשמח להמלצות לקומבינה של האביזרים הללו בעלות של כ- 4000-5000 ש"ח.

תפס את עיני רדיו דיסק PIONEER מדגם DEHP7750MP .

גם המלצות למקום הקנייה יתקבלו בברכה.

1.על איזה רכב מדובר?

2.איזה סוג מוזיקה אתה שומע בד"כ?.

3. מאיפה אתה בארץ?

ללא שלושת השאלות החשובות האלו כל ההמלצות הם בגדר השערות בלבד.

under construction..

פורסם
1.על איזה רכב מדובר?

2.איזה סוג מוזיקה אתה שומע בד"כ?.

3. מאיפה אתה בארץ?

ללא שלושת השאלות החשובות האלו כל ההמלצות הם בגדר השערות בלבד.

1. מדובר בטויוטה לנד-קרוזר פראדו קצר.

2. אני דינוזאור מוזיקה - שומע רוק, אלטרנטיבי, ישראלי (לא שייך לדור הטאנסים למינם)

3. אני מאיזור עפולה - הצפון.

פורסם

רכב 4*4 ולפי מה שציינת אתה משתמש בו אכן לשטח - אז קודם כל שתהיה בריא - לא עוד פלצן של קניונים, אלא איש שטח - איך אפשר להכנס לחניון של קניון בלי האמר??? זה ממש לא בנוי לרכבים עדינים...

אתה צריך מערכת בינונית ופשוטה - ממליץ לך על HU (רדיו דיסק) של פנסוניק - יש לי HU ישן שלהם והוא היחיד שמצליח לשרוד אצלי כבר קרוב ל4 שנים בלי אף תקלה! עמיד לרעידות פשוט חיה רעה.

תשקיע עד ה2000 ש"ח בHU.

לגבי הרמקולים - מאחורה 6*9 מוראל פולס - במגבר תשתמש בהם כמו סאב וופרים או וופרים (כדי שבכל זאת יתנו קצת צליל לנוסעים מאחור) - את זה עושים בעזרת הקרוס אובר - תבקש מהמתקין שיכוון לך ככה. - הם עולים סביבות ה500 ש"ח

מקדימה - תלוי בצליל שאתה אוהב - אבל משהו אומר לי לפי סוג המוזיקה שאתה שומע שאתה לא אוהב צליל חד וחזק (צורם) אלא אתה מעדיף את השקט והרגוע ולכן מוראל זאת ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת. - מורל פולס 6.5 עולים גם כ500 ש"ח.

מגבר 4 ערוצים פשוט 50*4 בסביבות ה1500 ש"ח לא כל כך משנה איזה וערכת חיווט 8 גייג' + התקנה גג 500 ש"ח - אתה יוצא כאן עם 500 שקל או יותר ביד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לגבי HU אתה יכול לקחת את הפיוניר 480 פריימר, יש לו שלוש יציאותRCA ושליטה על הסאב כך שזה יספיק לך.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=391922

בתור מגבר אתה יכול לקחת סאונדסטרים EGA4160/מק אודיו Z4100/מק אודיו Z4200.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21704

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37068

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

איזו רמת גימור של הלאנד קרוזר לקחת?

בפרימיום יש מערכת מקורית לא רעה בכלל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...