Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ החיפושית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיטרואן זזה הצידה לכמה זמן, ופינתה מקום לחברה חדשה יותר, חיפושית (גרמניה) 74', 1200 סמ"ק.

אז נעים מאוד להכיר, מדובר בחיפושית בצבע תכלת, יד שנייה, אחרי שיפוץ מנוע (עם פלאג אחד קופץ),הצבע היה זוועה, הרכב עמד שנתיים מה שלא מנע ממנו להתניע לאחר החלפת מסנן דלק, תידלוק והחלפת מצבר.

נסעתי ברכב כל יום לעבודה, ואבא שלי החליט לצ'פר אותי ולתת לי מימון לשיפוץ חיצוני של הגברת.

הנה כמה תמונות של לפני, תוך כדי ובהמשך יהיו תמונות של אחרי:

צד שמאל.jpg

שמאל_2.jpg

קדימה ימין.jpg

צד ימין.jpg

פורסם

הנה כמה תמונות מתחילת השיפוץ:

רקע- המכונית התברכה השנים ארוכות באזור יבש (כרמיאל) ולכן הריקבונות המעטים שהיו, היו במקומות המועדים של חיפושית באופן כללי ולא כבל הרכב.

השפוץ נעשה בכפר יאסיף אצל דאוד, מי שרוצה הפנייה ממני אליו אעשה זאת בשמחה.

ניתן לתמונות לדבר.

DSCF1623.JPG

DSCF1624.JPG

DSCF1621.JPG

פורסם

אל חשש, הנפיים פורקו, רוססו בחול הושחזו, יושרו ....

קראתי היטב את כל ההערות של כולם למשפצים אחרים, ויישמתי.

בקרוב, הגברת תחזור לכבישי המולדת.

פורסם

הצבע החדש הוא תכלת מטאלי-ג'ינס, כך אומרים (אני בדיעה שיש הרבה פחות צבעים משמות של צבעים אבל לא משנה), אני מקווה שממש בימים הקרובים, יעלו ויבואו תמונות וידברו בעד עצמן.

כמו כן כל הגומיות ושני הפגושים הוחלפו ומורכבות בימים אלו.

בשלב הבא אני רוצה להחליף את כל הפנסים הפלסטיים ולמצוא מסגרות לפנסים הראשיים שיש להם צורה של עפעף (אם מישהו יודע היכן ניתן למצוא במחיר סביר-שיגיד).

גם המושבים הקידמיים יוחלפו למושבים של מיצובישי סופר לנסר.

פורסם

זה לא מסגרת שונה-זה תוספת שמרכיבים על המסגרת.פה הכי זול -איכות לא משהו

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/EMPI-6450-VW-BUG-BUS-BUGGY-CHROME-HEADLIGHT-EYE-BROWS_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ42611QQitemZ4538079071QQrdZ1QQsspagenameZWD1V

אבל נותן את הלוק הרצוי ומחזיק כשנתיים לפני שמחליד

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

המון בהצלחה בשיפוץ, נראה מעולה!

לפי התמונות ניתן לראות שהחיפושית שלך שנת 74, אני בימים אלה גם משפץ את החיפושית שלי שנת 72 אבל הבודי שעליה הוא שנת 74.

זה הלינק לשיפוץ שלי ובמידה ויש לך שאלות אני אשמח לעזור.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=107341&page=3&pp=15

עידו

• תוכן חדש...