Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

המקרה שקרה היום בבוקר .

מיצובישי לנסר.

חבר שלי מגיע אלי, רוצה עצה למוסך , אני לוקח אותו לחברים טובים שלי , הוא עושה שם טיפול, עושה סיבוב , מבסוט,אף פעם הרכב לא נסע לו ככה, הכאבל גז היה רפוי קצת, לאחר מתיחה וכיוון מדוייק, הרכב סוחב טוב יותר.

לא משנה.

החבר מסתכל על החשבונית, עד היום הוא היה מטפל אך ורק במוסך מורשה.

הוא מסתכל ואומר, חסר פה משהו, הוא מוציא קבלות של טיפולים קודמים, מסתבר שבכל טיפול שעשה מיום שהרכב יצא מהחנות (הרכב הוא יד ראשונה), תמיד הוחלף גם "אלמנט פילטר אויר", בנוסף לפילטר אויר עצמו, יש סעיף, "אלמנט פילטר אויר" = 149 ש"ח לפני מע"מ.

החבר שלי והחברים שלי במוסך טוענים שאין חלק כזה.

אנחנו לוקחים את הרכב ונוסעים למוסך מורשה, ניגשים להאחראי שם, שואלים אותו שאלה ראשונה: האם צריך להחליף "אלמנט פילטר אויר" בכל טיפול?

תשובה :בוודאי, זה חלק שהולך וחייבים להחליף בכל טיפול.

שאלה שנייה: אתה יכול להראות לי איך החלק הזה נראה.

תשובה: לא, זה חלק קטן כזה שאין לי אותו כרגע .

עכשיו כבר זה היה ברור (לא שלפני זה זה היה לא ברור), ביקשנו את המנהל הראשי של המוסך, נכנסנו אליו למשרד, לאחר ויכוח , דין דברים, עירוב של עורך דין, הגענו להסדר:

חבר שלי קיבל 5000 ש"ח במקום על כל הטיפולים שהוא ביצע שם מתחילת דרכו של הרכב (יד ראשונה).

חזרנו למוסך של חברים שלי , חבר שלי הוציא 400 שקל ונתן למוסכניק בתור מחווה סתאם כי בא לו.

מה אני אגיד לכם, בושה וחרפה.

שימו לב על מה מחייבים אותכם,ישנם חלקים שבכלל לא קיימים, שלא יעבדו עליכם.

פורסם

לחבר שלך מגיע ח"ח ו"שטיפה"...:wink:

ח"ח על צ'יפור המוסכניק, התנהגות כזאת מעודדת צדיקות (באופן כללי ולא רק בקרב מכונאים) וזה מבורך.

אבל למה לעזאזל הוא לא בדק זאת קודם?? למה לטפל תמיד באותו מוסך מבלי לדעת למה כמה ועל מה משלמים??

פרסם את שם הרמאים! :x

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

למה?

כי רוב האנשים נוהגים כך, לאנשים בד"כ אין מושג ואין כוח להתעסק, הם פשוט "מאמינם" למה שאומרים להם במוסך המורשה, כי הריי, זה מוסך מורשה, ולא יירמו אותי, ולכן גם אנשים משלמים את המחיר.

פורסם

טוב שחבר שלך עלה על זה וקיבל זיכוי,יחד עם זאת חבל שרק אחרי כ"כ הרבה זמן הוא עלה על זה,מצד שני זה מוסך מורשה ואנשים מאמינים בו,ואני בטוח שעוד הרבה אנשים משלמים על זה בלי לדעת,

לפחות במקרה שלו הוא קיבל את הכסף חזרה.

יום טוב רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לא יודע

אצלינו ב"ארז" לאחר כל טיפול גם אם אני לא מבקש הם נותנים\מראים לי את כל החלקים הישנים וכופסאות מהחדשים אשר התקינו, מה לעשות גם פילטרים למיניהם.

כל הכבוד למוסך שעזר לך!

פרסם את השם של הצדיק.

פורסם

מדובר ב מוסך "רימון" קריית חיים.

יחידי סגולה.

תבדקו בחשבוניות שלכם,מי שמטפל במוסכים מורשים, שלא כתוב שם במקרה "אלמנט פילטר אויר 149 ש"ח לפני מע"מ, כי אם כן....אתם יודעים כבר מה לעשות.

פורסם

בושה וחרפה... מוסכים שגובים תשלום על דברים שלא קיימים... בגלל אנשים כאלה אי אפשר לבטוח במוסכים...

ובאמת כל הכבוד למוסכניק שהתריע על הדבר.

:evil:
פורסם

זה התחיל יותר כאקט בין חברים,סתלבט כזה, צחוקים ,אחרי הטיפול כולם מרוצים,מסתכלים על החשבונית,פתאום חבר שלי מוציא הסטוריית טיפולים (הוא שומר את כל החשבוניות והקבלות שקשורות לרכב,ממש פדנט) "אלמנט פילטר אויר", למה לא החליפו את החלק הזה, הריי בכל טיפול צריך להחליף, מה זה השטויות האלה, אין כזה חלק בכלל,ומהר מאוד זה התפתח למשהו שהניב תוצאות יפות, היות ובכל ההסטוריה של הרכב, בכל טיפול,וטיפול , הוחלף ה"אלמנט" הזה שלמעשה כלל לא היה ולא נברא.

פשוט לא להאמין.

פורסם

לדעתי הגששים מכניסים את האלמנט מאז שנות השבעים, מה חדש?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עדיין לא אמרת מה שם המוסך המורשה שהמציא את החלק... ואם תוכל להעלות חשבונית כדי שנוכל להיוכח בפלא במו עינינו מה טוב...

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אני לא יכול לומר את שם המוסך ,הדברים נסגרו בדלתות סגורות,העניין נסגר מבחינתנו ומבחינתם.

אני רק יכול לומר שזה מורשה מיצובישי.

כמה כאלה כבר יש בחיפה?!

בכל אופן לכל בעלי סובארו\מיצובישי, אם יש לכם חשבוניות, תבדקו שאין לכם שם את ה "אלמנט" המדובר.

פורסם

אני מציע, ואני בטוח שהציעו את זה כבר 10000000001 לפני:

דביק בפורום הטכני עם שמות המוסכים מהם כדאי ורצוי להיזהר, מקרים כמו המקרה שיש לנו כאן שאין כאן שאלה של "בעל מוסך מתחרה שרוצה לדפוק" אלא הונאה ברורה ומוכחת (באם msds אכן יעלה קבלה).

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

לדעתי חשוב לפרסם את זה בYNET או איפשהו שגם אנשים אחרים ידעו.

המוסך יצא מאוד בזול - 5000 שקל שיחזירו אותם מהר מעוד על קימבון קשיש או משהו כזה.

אם היית מפרסם את זה וכולם היו יודעים, אף אחד לא היה בא למוסך הזה יותר בחיים.

בטח הוא אמר לכם שהוא מביא 5000 שקל תמורת זה שלא תפרסמו את זה בשום מקום

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...