Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יתכן שאני אצטרך (אני אדע בשבת בדיוק מה אני צריך, רק לאחר שאוריד גיר) :

1. מצמד להיילקס.

2. מחזיר שמן אחורי של המנוע. אותו אני אצטרך בטוח, כי העבודה נעשית על מנת לסדר נזילת שמן ממנו .

3. ליטוש של גלגל תנופה.

אני מניח שהכי נוח לי זה כפר-קאסם, אבל אם לא תהיה ברירה אני גם אצפין יותר, ע"פ הצורך.

יש מחסן חלפים פעיל של טויוטה?

חנויות חלקי חילוף כלליות?

בתי מלאכה?

אם יש לכם שמות/מספרי טלפון, אני אשמח לקבל, כדי לוודא איתם מקום וזמן פעילות.

תודה.

פורסם

חנן קבל פיתרון ב66%:

תקנה היום קלא'ץ ומחזיר שמן, ומקסימום אם לא תשתמש, תחזיר ביום ראשון...

לגבי גלגל תנופה, אולי שווה לקנות אחד מפירוק, לבצע בו היום או מחר ליטוש (ואיזון) וביום שבת להתחרע...

אם אני זוכר נכון צריך בוקסה 19 או 17 עם מאריך ארוך מאוד, וראש מפרקי בשביל לפרק את 2 הברגים העליונים בין המנוע לגיר.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

תודה.

לקנות חלקים לפני פירוק זה מתכון בדוק להוצאות מיותרות. רוב חנויות החלפים לא מתלהבות לקבל חלקי חילוף בחזרה, ואלו שכן, לפחות אלו שאני מכיר, נותנות זיכוי ולא כסף בחזרה.

לגבי גלגל תנופה, כשליטוש/חריטה עולה 50-100 ש"ח, זה יהיה לא סביר מבחינתי ללכת ולקנות גלגל תנופה אחר, שגם אותו צריך ללטש, ורק אלוהים יודע אם הוא מאוזן, כשלעצמו ולמנוע (ישנם רכבים שבהם גלגל התנופה מאוזן ספציפית לקרנק שעליו הוא מותקן. אני לא יודע אם זה המצב בהיילקס) . בכסף שאני אבזבז על הרעיון הזה כבר הייתי יכול להפקיר את הרכב במוסך שיעשה את העבודה ביום חול.

לגבי העצות לפירוק: תודה על הטיפים. אם יש עוד כאלו אני אשמח לשמוע.

פורסם
לגבי העצות לפירוק: תודה על הטיפים. אם יש עוד כאלו אני אשמח לשמוע.

לא קשור לקלא'ץ, סתם עצות...

1. אם עדיין יש לך 2 מצברים 60A, סלק אותם ושים מצבר אחד של 100A.

2.אם מתחת למכסה המנוע יש עדיין מנוע אטמוספרי, תחליפהו במנוע גדוש (של טויוטה הייאס). אצלי בהיילקס 2X4 זה עבד יופי.(אני לא יודע אם זה אפשרי בדגם שלך... אבל ללא ספק זה שווה בדיקה).

זהו בנתיים.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

1. אם עדיין יש לך 2 מצברים 60A, סלק אותם ושים מצבר אחד של 100A.

אני בדיוק עכשיו בעניין של החלפת מצברים כי שלי גוססים. במקור יש שם שני מצברים של 72 א"ש, וכאחד שמטייל הרבה וצורך חשמל בחניוני לילה, אין לי עניין להפחית את קיבול המצברים אלא להיפך, מה גם ששני מצברים מאפשרים לי להשתמש רק באחד מהם בלילה, ובבוקר להניע עם השני.

2.אם מתחת למכסה המנוע יש עדיין מנוע אטמוספרי, תחליפהו במנוע גדוש (של טויוטה הייאס). אצלי בהיילקס 2X4 זה עבד יופי.(אני לא יודע אם זה אפשרי בדגם שלך... אבל ללא ספק זה שווה בדיקה).

לא היה איכפת לי שההיילקס יהיה חזק יותר, אבל באמת שזה לא מטריד אותי במיוחד, וזה בטח לא הנושא שהייתי זורק עליו עכשיו את הכסף, מה גם שהרבה חברים שעשו את ההסבה למנוע טורבו אוכלים המון חצץ עם התחממויות. השטח שמוקצה לרדיאטור במודלים האלה קטן מהשטח בדגמים עם הטורבו, וזה יוצר בעייה אמיתית.

לגבי המלצות לחנויות חלקי חילוף ובתי מלאכה בצפון: תודה, אבל לא לזה התכוונתי , אלא למקומות שקרובים למרכז, כגון כפר-קאסם, טירה, קלאנסווה וכו' .

פורסם

לגבי מצבר:

אל תקנה 2 חדשים, תרכוש אחד חזק מדגם "מקסימה" , עולה 1000-1200 שקל, מצבר תואם "אופטימה" , קל משקל, אטום, עמיד בתנאי שטח, יחזיק לך 5 שנים לפחות.

"טודור" מצברים משווקים אותם, וניתן להשיג אותם רק במקומות הייצור שלהם - קרי מפעל, יש לך בפ"ת בסגולה או בחיפה.

המצבר הזה הוא 60A אבל בעל זרם הנעה של 900A, הוא מניע אפילו משאית בלי שום בעייה.

פורסם

שוב, מה שמעניין אותי זה הקיבול ולא זרם ההתנעה, וקיבול כמו שאתה מציין: 60AH (ולא 60A כמו שכתבת) משאיר אותי עם מעט ספייר לחניון הלילה, ורק עם מצבר אחד, פרוק חלקית, להתנעת הבוקר.אם כבר, אז הייתי הולך על מצבר אחר שקיים בשוק, של קטרפילר: 900A 100AH עם אחריות ל3 שנים, 1200 ש"ח.

אבל, מעניין אותי הקיבול, והכפילות של המצברים, בשביל התנעת הבוקר לאחר חניון לילה מואר ומקרר עובד.

פורסם

יש לך ברמלה ובלוד חניות לחלקי חילוף,אלקארם ברחוב הרצל,חלקי חיולף האחים בשכ' הרכבת בלוד.

יום טוב וטיפול זול ומהיר, רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אם אני בא עם ההיילקס לשכונת הרכבת לקנות חלפים, אז הזמן שלוקח לחלפים להגיע לדלפק, זה בדיוק הזמן שלוקח לאחד העובדים להגיע בריצה מהיכן שאני אחנה את ההיילקס ועד לדלפק, לא?

סתם :wink: . תודה על האינפורמציה. לא חשבתי על הכיוון הזה.

פורסם
אם אני בא עם ההיילקס לשכונת הרכבת לקנות חלפים, אז הזמן שלוקח לחלפים להגיע לדלפק, זה בדיוק הזמן שלוקח לאחד העובדים להגיע בריצה מהיכן שאני אחנה את ההיילקס ועד לדלפק, לא?

סתם :wink: . תודה על האינפורמציה. לא חשבתי על הכיוון הזה.

היי היי

בתור חובב \ לקוח של חנויות החלפים של לוד-רמלה אני מוחה בתוקף :)

את החלקים שתשיג בפירוקיות של שכונת הרכבת לא תמצא בשום מקום אחר [ובטח שלא במחירים האלה]

ממליץ בחום

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

טוב, עניין השבת כבר לא רלוונטי, כנראה, כי עכשיו סיימתי להפריד בין הגיר למנוע, אז מחר בבוקר (יום שישי) אני אעשה את הקנייה של מה שצריך. בכל מקרה, תודה לכל המגיבים, ואני בטח איעזר בשמות ובכתובות בפעם אחרת.

• תוכן חדש...