Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא אחת ראיתי ברחוב רכבים עם גלגלי מגנזיום שיש להן על הברגים של הגלגלים מעיין מנעול (ע"ג בורג אחד לכל גלגל) שמונע מגנב מזדמן לפרק את הגלגל.

1. איפה אפשר ומומלץ לקנות רביעיית מנעולים כאלו וכמה בערך זה צריך לעלות?

2. האם המנעול הזה מתאים לכל סוגי הברגים\גלגלים?

פורסם

בפנצ'ריה/ג'נטיה הקרובה לביתך.

כמו כן, במנגנון החיפוש של הפורום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רק שתדע, רוב גנבי הג'אנטים מסתובבים עם המון המון מברגים שונים לפתיחת כל מיני סוגי ברגים, ככה שהרבה לעזור נגד גנב מנוסה זה לא יכול.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

זה יכול לעזור אם הוא ישים 4 ברגי נעילה שונים בכל גלגל...מה הסיכוי שלגנב יהיו 4 בוקסות מיוחדות לפתיחת כל הברגים...רוב הסיכויים שהגנב יעבור לרכב הבא.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

נראה לי מעט יקר לקנות 4 סטים שונים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הסטים שמוכרים בארץ הם למעשה זהים, לכל גנב יש את המפתח שלהם .

אם אתה באמת רוצה, תזמין מאיביי 2 סטים, יוצא לך 2 נעילות לכל גלגל, ונעילות שלא תמצא להם מפתח בארץ.

הנעילות בחו"ל מגיעים עם 2 מפתחות לכל נעילה וגם ניתן לקנות בצבע שחור או כסוף,מה שיותר מתאים לגנט שלך.

גם יותר זול, 2 סטים יעלה לך כמו סט אחד בארץ וגם תקבל את זה תוך שבוע עד הבית, אז מה רע?

לי יש שני סטים של נעילות שונות שאת המפתח שלהם לא תמצא בארץ.

פורסם

אנשים באמת גונבים ג'אנטים?!, יש לי ג'אנטים מקוריים ברכב (פולו 2003) שלי של VW, יש לי מה לדאוג?

אם כן, מישהו יכול למצוא לי באיי ביי מכל הרשימה הזאת ברגים מתאימים לג'אנטים?(i'm not so good at english)

תודה רבה.

עוז.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם
זה יכול לעזור אם הוא ישים 4 ברגי נעילה שונים בכל גלגל...מה הסיכוי שלגנב יהיו 4 בוקסות מיוחדות לפתיחת כל הברגים...רוב הסיכויים שהגנב יעבור לרכב הבא.

לא מזמן תפסו כמה גנבים עם יותר מ30 בוקסות שונות!

פורסם
אין כזה שמתלבש על בורג קיים ומונע אליו גישה?
ונניח שיש..

איך תחליף גלגל במידת הצורך? תזמין חרט?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אנשים באמת גונבים ג'אנטים?!,

עוז.

אתה אמיתי?

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם
אנשים באמת גונבים ג'אנטים?!, יש לי ג'אנטים מקוריים ברכב (פולו 2003) שלי של VW, יש לי מה לדאוג?

עוז.

עוז, אצלך אמורים להיות נועלים מקוריים (אחד בכל חישוק).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...