Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם ככה הסאנרוף הפסיק לעבוד , אני לוחץ על הכפתור והוא משמיע רעשים כאילו משהו תפוס שם ולא נותן לו לעלות..הבנתי שזה מחלה באוטו הזה..

מה אני יכול לעשות? מישהו יכול לשלוח אותי למקום שיפתור לי את הבעיה בזול או בכלל יסדר אותה

וכמה בערך זה צריך לעלות?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש אפשרות לסדר במוסך רנו מורשה, וזה עניין לאלפים ולא מעט.

ניתן לגשת למנוסים בתחום,

מהיכן אתה?

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בוא אני אחסוך לך כאבי ראש.

מהתיאור שנתת נשברו לך המסילות או רק אחת מהן זה ממש לא משנה, אי אפשר לקנות במגאן רק את המסילות ככה זה גם בכל אירופה, ברנו ניתן לקנות את כל הגג קומפלקט {ללא זכוכית ומנוע כמובן} המחיר הוא 5700 לפני מע"מ ולפני עבודה, כל מי שמתקן את זה הוא שיכור לגמרי לטעמי ואת זה יסבירו לך ברנו למה.

בכללי לך תחפש אחד מפירוקייה אולי תמצא אבל קח בחשבון ששם זה יעלה לך בסביבות 1500 כולל מנוע, אבל אל תצפה לניסים ורוב הסיכויים שתוך זמן קצר יילך גם שם, רק שתדע שאפילו בפורומים גדולים מאוד באירופה אומרים לעזוב את זה ולא לסדר כי זה ממש ממש לא שווה את הסכום וגם מאוד שביר ולכן זה קצת הימור.

אני אומר את כל מה שרשמתי מניסיון רב רב רב עם מגאן קופה כולל עשרות בעלי מגאן קופה בזמנו לפני שנתיים בערך יזמנו פגישה עם הייבואן ושני הצדדים הגיעו למסקנה שהקטע עם הגג הוא פשוט שחיטה לאור יום, רק הבעיה פה שלשם שינוי הייבואן בארץ הוא לא האשם העיקרי , כי המחירים באירופה גם בשמיים, ואפילו העלו את המחיר של הגג ברגע שהופסק הייבוא של מגאן קופה שנת 2003 המחיא קפץ מ-4200 לפני מע"מ ל- לפני מע"מ 5700.

בשבילךאני מקווה שאולי הגלגל שיניים נדפק ואז זה תיקון של 900 אבל הסיכוי הוא קלוש ביותר.

לא נורא בהתחלה מתבאסים אבל עם הזמן אתה שוכח שהגג שם , לאוטו יש פוזה גם בלעדיו :wink:

פורסם

הנה כמה טיפים בשביל לשמור על הגג.

1. בחיים לא לפתוח את הגג בנסיעה {גורם העיקרי לבעיות במסילות}

2. שנוסעים במהירות גבוה כמו איילון אז עדיף לסגור את הגג קודם בגלל ההתנגדות הגבוהה של הרוח , אני יודע שזה נשמע מצחיק אבל עם עובדות לא מתווכחים, ברגע שמופעל לחץ על המסילות למשך זמן ממושך {ימים, חודשים ,שנים}אז הן פשוט נסדקות וכשנוסעים באיילון במהירות של 90-120 זה לא תורם כלל.

3. לשמן את המסילות פעם בשנה חשוב מאוד על מנת למנוע חיכוך ולמנוע סדקים.

4. לעלות על באמפרים ממש לאט כל עוד והגג פתוח, רק בשביל להמחיש את הנושא בחורה העיפה אותי מהכביש עם האוטו שלה בזמן שנסעתי במהירות של 50 קמ"ש אז סטיתי עם האוטו הצידה ועליתי על קצה מדרכה ממש נמוכה שבקושי מרגישים ביכלל שעליתי עליה ,ברגע שעצרתי את האוטו ובדקתי שהכל בסדר .נסעתי לדרכי, כשהגעתי הבייתה סגרתי את הגג והלכתי לישון ובבוקר כמובן שהגג חדל מלחיות ולא נפתח עוד.

מסקנה ניתן לשמור על הגג רק צריך פשוט ליהיות עדין איתו ,במדינה אצלנו יש אקלים חם והמסילות פשוט מתייבשות {כולה שני פלסטיקם קטנים ומעפנים } .

בהצלחה.

פורסם

מה לגבי מצב ראשוני של הגג (המצב שהגג רק למעלה ולא נמשך אחורה) ?

איך ועם מה לשמן ?

אשמח לטיפים ממך.

אין שום חלקים תחליפיים לגג בעת תקלה ?

Veni Vidi Vici

פורסם

בקשר לשאלה של ליאור, עדיף לא לנסוע עם הגג רק במצב שהוא למעלה למרות שהנזק הרבה הרבה יותר נמוך ככה מאשר לוקחים את הגג עד אחורה.

בקשר לשימון פשוט מפרקים את הזכוכית בסך הכל 2 ברגים בכל צד, אתה יכול לראות אותם מתוך האוטו ואז משמנים בקשר לסוג של שמן עדיף שבמוסך שמתעסק בגגות ימליצו לך , {לא ברנו כי אין להם מושג מהחיים שלהם}.

בקשר לחלקים תחליפיים , בטח שיש אבל רק למנוע לגלגל שניים וכדומה, לבעיה העיקרית שהיא המסילות לצערי הרב אין, יש אפשרות להביא מסילות מפירוקייה אבל אני אישית לא סומך עליהן יש לי כבר 5 חברים שקנו מפירוקיות שילמו באזור 1000-1500 והחבר שהחזיק מעמד הכי הרבה זמן עם מסילות תקינות

לקח לו בדיוק 7 חודשים, ככה שזה כל אחד והשיקולים שלו.

ובקשר לבחור שמאזור המרכז, מחר או מחרתיים אני אתן לך את המספר טלפון של מקום שמתעסק עם הגג של מגאן הוא נמצא ליד עזריאלי, הוא הציע לי בזמנו גג מפירוק עם אחריות ל-3 חודשים ב-1500 בלי עבודה ב-1000 כולל מע"מ .

פורסם

למה לא לגשת לחרט וליצר מסילה כזו לבד? זה בטח יותר זול

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עכשיו פגעתם באינטלגנציה שלי.

האם אתם באמת חושבים שלא ניסיתי את זה , פרקתי את הגג שלי 4 פעמים הייתה תקופה שלא היה לי חלון בגג במשך שבועיים , זה פשוט כמעט בלתי אפשרי, 3 מקומות ניסו והשקיעו בזה ימים שלמים , וכלום .

המסילה במגאן היא מאוד בעייתית ומאוד מסובכת , האדם היחידי שאמר לי שהוא יכול לתקן את המסילה , הוא שוקי דרימס מכפר סבא, הוא טען שהוא יעשה שבלונה מפיבר למסילה ואז הוא ייצוק אותה ממתכת אבל לצערי הרב הוא פשט רגל.

יש בת"א לפחות 7 מקומות שמוכנים לשלם לי כסף אם אני אצליח לארגן חרט שיוכל לעשות חריטה מדוייקת של המסילה {ביגלל הביקוש הרב למסילות}.

לצערי הרב הדבר בוצע והוא מסובך נורא המסילה היא מאוד בעייתית במבנה שלה.

אם מישהו יודע מה נסגר עם שוקי דרימס אז זה היה טוב כי הוא היחידי שידע על מה אני מדבר והתחייב להצליח בתיקון , כי הוא מתמצא גם בפיבר וגם בגגות.

חבל.

פורסם

אני מוכן לנסות בפעם האחרונה, האם יש מישהו שמכיר חרט שהוא ברמה גבוהה מאוד מאוד

אין לי בעיה שהוא יהיה יקרן רק אני צריך מישהוט שהוא באמת מעולה בתחום שלו.

אני מעוניין לשכפל מסילה של הגג של מגאן קופה , הדבר נוסה בעבר אצל לא מעט חרטים אשר היו קרובים אבל בסוף לא הצליחו.

אז אם יש מישהו שמכיר אחד כזה אני אודה לו מאוד עדיף מאזור המרכז אבל אין לי בעיה להגיע גם לאילת אם אותו אחד מוכן להתחייב לי על התוצאה.

תודה רבה , אתם תצילו הרבה אנשים ממורמרים מהבעיה המטרידה הזאת.

פורסם

אתה לא זקוק לחרט אלה לכרסם.

פנה לגרובר יצחק ברחוב סלמה 96 בת"א,הוא בעל מקצוע משכמו ומעלה.

היה רצוי לצרף תמונה על מנת לדעת אם אין צורך בכירסום חשמלי(ארוזייה).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מה זה חרסם בבקשה? כולם כל הזמן אמרו לי חרט.

אני צריך לשכפל חתיכת פלסטיק קטנה שהאורך שלה לא עולה על 5 ס"מ והעובי שלה בערך 2-3 ס"מ.

תמונה אני אנסה לארגן.

• תוכן חדש...