Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גולף 2001 מנוע 2000 .

רציתי לדעת איזה דברים ניתן להוסיף , כדי לשפר את ביצועי הרכב , מבחינת כוחות סוס ,

וההאצה של האוטו . המליצו לי על מסעף אויר מקרר .

אם תוכלו להמליץ לי על שיפורים , ולהוסיף גם את העלויות שלהם בערך , אודה לכם .

פורסם
ברשותי גולף 2001 מנוע 2000 .

רציתי לדעת איזה דברים ניתן להוסיף , כדי לשפר את ביצועי הרכב , מבחינת כוחות סוס ,

וההאצה של האוטו . המליצו לי על מסעף אויר מקרר .

אם תוכלו להמליץ לי על שיפורים , ולהוסיף גם את העלויות שלהם בערך , אודה לכם .

השיפור היחידי שעליך לשקול הוא החלפת הרכב. והדבר לא נאמר לגנותו. קשה מאוד ויקר עד כאב לשפר ביצועים של מנוע נטול הגדשה. חבל על הכסף.
פורסם

לפי איך שזה נשמע כמעט בדוק שהוא מתכוון למה שנקרא אצלנו בפורום פילטר פתוח?!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בכל תקציב שלא יהיה - תמיד קל / בטוח / מקצועי וטוב יותר למכור את הרכב לקנות גרסה מקורית חזקה יותר שלו.

לגולף יש מספר גרסאות עם הספקים גבוהים משלך: (עם גיר ידני כמובן) 1.8 1.8T 2.3 או 2.8.

כל אחת מהן במצבה המקורי תהיה חזקה יותר מהגולף שלך אחרי שיפורים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אל תשכח את 3.2

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
רק אני תוהה מה זה מסעף אוויר מקרר?

ליביו

אינטרקולר.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

שלום,

כבעל גולף דור 4 לשעבר אני ממליץ לך לוותר על הרעיון של שיפור הגולף הנוכחית.

ההוצאות לשיפור הספק המנוע כול כך יקרות בגולף שעדיף שתקנה גולף בנפח מנוע של 2.8 ליטר.

איזה כייף לי :)

פורסם

לגולף יש מספר גרסאות עם הספקים גבוהים משלך: (עם גיר ידני כמובן) 1.8 1.8T 2.3 או 2.8.

כל אחת מהן במצבה המקורי תהיה חזקה יותר מהגולף שלך אחרי שיפורים.

1.8 נטולת מגדש תהיה יותר חלשה מ-2.0. (בלי קשר לנפח הקטן יותר אלא בהתייחס לרצועת כוח והסל"ד).

Veni Vidi Vici

פורסם

השיפור היחידי שאתה יכול להשקיע בו זה תחזוקת הרכב.

להשתמש בנוזלים איכותיים,חלקים מקוריים, לא למשוך טיפולים מעבר לקילומטרז' המומלץ

והכי חשוב, להשקיע ברביעיית צמיגים איכותיים ואוחזים כי החתיכת גומי הזאת היא החלק היחיד שמחזיק את הרכב על הכביש......

ואם זה לא מספיק,תחליף לגולף GTi :-P

פורסם
1.8 נטולת מגדש תהיה יותר חלשה מ-2.0. (בלי קשר לנפח הקטן יותר אלא בהתייחס לרצועת כוח והסל"ד).
לא עם גיר ידני!

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תוכן חדש...