Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב חסכוני עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים, אני סטודנט,מחפש רכב חסכוני

תקציב=כ 60K

יש לי כמה דרישות בהן הרכב חייב לעמוד:

1.רכב בטיחותי

2.צריכת דלק נמוכה (אם מחירי הדלק של היום ,אני לא יודע מי יכל לעמוד במחירים שלא לדבר על סטודנטים)

3.רכב אמין(יפני)

4.עלות אחזקה (טיפולים,ביטוח(אני בן 23)) נמוכה עד כמה שניתן

!!!5 .תיבת הילוכים אוטומטית (עקב מגבלות בריאותיות ,עשיתי רישיון על אוטומט)

(אני מודע לכך שצריכת דלק נמוכה ותיבה אוטומטית לא מסתד ביחד)

6.שנתוןן -משנת 2000 ומעלה,היה לי רכב ישן מ 1993 שסבלתי ממנו, לרכב חדש אין כסף ,אבל רכב משומש במצב טוב אפשר למצוא,לא?

הייתי רוצה לקבל מס' הצעות ,כדי שתיהיה לי האפשרות לבחור.

מודה לכולם

המשך יום טוב

הכל יחסי בעולם...

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טויוטה יאריס יענה על דרישותך ויש כמובן גיר אוטומטי מצויין

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

גם הונדה JAZZ - במאמץ ניתן אולי למצוא אחת בתקציב הנ"ל.

הרכב אמין וחסכוני (רשמית 21 ק"מ לליטר אך מניסיוני כ15-17 ק"מ לליטר) ונוסע כמו גדול (גם מעל ל100 קמ"ש בכביש 6 לא תרגיש קופצני).

תודה,

גילעד.

פורסם
3.רכב אמין(יפני)

לא כל יפני אמין, ולא כל לא יפני לא אמין.

נסה פז'ו 206, סקודה פאביה. תהנה מבטיחות, נוחות, אמינות הרבה יותר טובה ממה שכמה אנשים חושבים, חסכון יחסי בדלק ומחיר קניה נמוך באופן יחסי בהשוואה ליפניות.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

איפה אפשר למצוא אתר שבודק מכוניות אחד לאחד

הייתי רוצה לבדוק סקודה פאביה וטויוטה איריס

הכל יחסי בעולם...

פורסם

בתור סטודנט שאותם שיקולים נלקחו בחשבון בחרתי במיצובישי קולט.

אמינה, צריכת דלק בנסיעה מעורבת של 1-13 ק"מ לליטר.

זריזה ומפנקת.

לעומת זאת היא די קטנה, הבגז' קטן ו4 מבוגרים יכנסו בדוחק רב.

פורסם
בתור סטודנט שאותם שיקולים נלקחו בחשבון בחרתי במיצובישי קולט.

אמינה, צריכת דלק בנסיעה מעורבת של 1-13 ק"מ לליטר.

זריזה ומפנקת.

לעומת זאת היא די קטנה, הבגז' קטן ו4 מבוגרים יכנסו בדוחק רב.

מיצובישי קולט ממש לא חסכונית לעומת הרכבים שהוצגו כאן וגם הבטיחות לקויה מאוד לכן לדעתי היא אופציה לא רלוונטית.

אכן בתקציב הזה והדרישות האלו האופציה הכי טובה היא הטויוטה יאריס.

פיליפ.

פורסם

רנו מגאן גם עונה לדרישות

בתקציב הנ"ל ניתן יהיה לרכוש אחת שנת 2002

ויישאר לך רזרבה לביטוחים, דלק, וטיפולים.

1. הרכב בטיחותי מאוד עפ"י מבחני ריסוק.

2. צריכת דלק סבירה

5. תיבה אוט' יש בנמצא ובשפע.

6. לא סתם 2000 אלא 2002

כמו זאת:

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=106650

ד"א

גם 2003 נכנסת יפה בתקציב אך משאירה פחות מקום לתזוזה אלא אם התקציב לביטוחים וכו' זה מכסף אחר..

פורסם
רנו מגאן גם עונה לדרישות

בתקציב הנ"ל ניתן יהיה לרכוש אחת שנת 2002

ויישאר לך רזרבה לביטוחים, דלק, וטיפולים.

1. הרכב בטיחותי מאוד עפ"י מבחני ריסוק.

2. צריכת דלק סבירה

5. תיבה אוט' יש בנמצא ובשפע.

6. לא סתם 2000 אלא 2002

כמו זאת:

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=106650

ד"א

גם 2003 נכנסת יפה בתקציב אך משאירה פחות מקום לתזוזה אלא אם התקציב לביטוחים וכו' זה מכסף אחר..

שוב, המגאן רכב טוב, אבל לפי הדרישות של הבחור הוא פחות מתאים, יש רכבים אמינים יותר מהמגאן, יותר חסכוניים ועלות האחזקה שלהם נמוכה יותר!!!

פיליפ.

פורסם

פיליפ ,תוכל לפרט....

האם זה נכון שטיפולים\תיקונים במנוע דיזל יקרים יותר מאשר במנוע בנזין?

חוץ מהסיריון כל הרכבים עליהם דובר עד כה הם 1.4 סמ"ק,אני חשבתי יותר בכיוון של 1.3

המהירות המקסימלית אליה אגיע היא 100 קמ"ש ,לא רוצה שהאוטו יטוס מעל 120 ,המהירות פשוט לא עושה לי את זה... הכי חשוב שיהיה בטיחותי וכמה שיותר חסכוני הן מבחינת האחזקה והן מבחינת הדלק

הכל יחסי בעולם...

פורסם

האם זה נכון שטיפולים\תיקונים במנוע דיזל יקרים יותר מאשר במנוע בנזין? לא בהכרח

חוץ מהסיריון כל הרכבים עליהם דובר עד כה הם 1.4 סמ"ק,אני חשבתי יותר בכיוון של 1.3 אין משמעות לעוד 100 סמ"ק. גם אם המנוע יהיה בנפח 1000 מחד או 1600 מאידך ויענה על הדרישות לחסכון ומחירי אחזקה סבירים הוא יהיה טוב. אוטו טוב ולא עגלה יותר חשוב מנפח המנוע.

המהירות המקסימלית אליה אגיע היא 100 קמ"ש ,לא רוצה שהאוטו יטוס מעל 120 ,המהירות פשוט לא עושה לי את זה... הכי חשוב שיהיה בטיחותי וכמה שיותר חסכוני הן מבחינת האחזקה והן מבחינת הדלק כל מכונית עם מנוע קטן עוברת בקלות את ה 120 קמ"ש. מנוע עם מומנט חזק יותר שמגיב טוב יותר גורם למכונית להיות בטוחה יותר. זה נקרא בטיחות אקטיבית. הבטיחות האקטיבית היא יכולת המכונית להוציא אותך ממצב של תאונה: האצה, בלימה, יכולת פניה ואחיזה ועוד. במקרה הרע בו אתה מעורה בתאונה הבטיחות הפאסיבית מגינה עליך.

עוד משהו על הרנו מגאן. מחירי האחזקה שלה עלולים להיות גבוהים מאוד במקרה של צורך ביישור קו.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
רנו מגאן גם עונה לדרישות

מגאן אוטומטית היא לא קנייה טובה, הגיר מאד רגיש, ולא מסתדר עם דברים פשוטים ונפוצים כגון שלוליות בחורף (נשם הגיר ממוקם מאד נמוך ו"נושם" את המים פנימה...).

בקיצור אם כבר מגאן, אז ידנית בלבד, וגם להן אמינות ממוצעת בלבד.

ולשואל המקורי - יאריס וג'ז כפי שנכתב בחירות טובות, גם פונטו (גיר אוטו' רציף) היא אופציה.

אורי

פורסם

תודה על כלהתגובות,אני מתחיל להתמצא עוד ועוד

אורי,למה הכוונה "גיר אוט' רציף"

הכל יחסי בעולם...

פורסם

תודה על החיזוקים בקשר לטויוטה

השאלה האם התקציב שלי (כ 60K) לא מוגבל מדי לטויוטה יאריס עם גיר אוט' משנת 2000 והלאה?

הכל יחסי בעולם...

• תוכן חדש...