Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שהפסח נגמר - אמא רוצה שואב חדש.

כבר שנים יש לנו שואב של פיליפס, ונמאס לה ממנו. הוא כבד ומגושם, צריך שקיות נייר יקרות, והכבל החשמלי שלו כבר לא נגלל טוב.

היא מעוניינת בשואב שוכב, ללא שקיות (מיכל איסוף מפלסטיק) ובעל פילטרים ניתנים לשטיפה.

מחיר - גמיש.

זרקו המלצות... (הכל חוץ מ DYSON) :wink:.

תודה,

איתמר בשם אמא.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר - לך הום סנטר, ACE או כל חנות אחרת, ותראה בעצמך. טוב מראה עיניים ממשמע אזניים.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

לא מתקרב להום סנטר. תודה.

הרשתות הללו בהחרמה. כל מוצר חשמלי שקנינו שם בתקופה האחרונה זכה לפחות פעם אחת להחלפה בגלל שהוא פגום. קופת ההחזרות ברשתות נראית כמו חנות חשמל קטנה.

היום אני הולך איתה לעשות סיבוב חנויות חשמל, אבל תמיד טוב גם לקבל ביקורות מאנשים שהתנסו וממליצים :-) .

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חבל על זמן החיפושים שלך - אתה מוזמן "להתגלח על הזקן שלי":

"סופר" שברחוב אלנבי, תל אביב. שואב של Hoover שיטת הציקלון. גם שואב איכותי וגם אצלו תמיד הכי זול (כמעט תמיד, בשביל אלה שיקפצו מיד ויגידו שאצל יענק'לה זוכמיר הם מצאו זול יותר ב- 0.78 פיאסטר...).

פורסם

שואב אבק מחברת DYSON לדעתי בין הטובים ממש טוב ויש בשלל דגמים, השואב עובד ללא שקיות ויש שם כל מיני תוספות למי שצריך ויש לו אלרגיות שונות לאבק.

קנינו לפי המלצה של חבר של אבא שלי שעובד במווצרי חשמל ואמר שהוא הכי טוב.

לי יש את העומד מלפני 4-5 שנים ועובד כמו חדש ושואב חזק.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אביתר, נא קרא שוב את ההודעה המקורית.

לי יש את המכשיר הזה:http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=31863

קטן קל ונייד, די זול, איכותי יחסית ושואב חזק מאוד. החיסרון שלו הוא מיכל קטן שצריך לרוקן בתדירות גבוהה יחסית, וזה שהמוט הטלסקופי שלו לא ארוך מאוד, ולגבוהים יהיה קצת קשה איתו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מחיר - גמיש.

זרקו המלצות... (הכל חוץ מ DYSON) :wink:.

תודה,

איתמר בשם אמא.

כיוון שכתבת מחיר גמיש... קבל: http://www.kirby.com/gb/index2.shtml

אבל במחיר שלו אפשר לקנות סטארלט משומשת...

או 12 פיאט אונו.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
כיוון שכתבת מחיר גמיש... קבל: http://www.kirby.com/gb/index2.shtml

אבל במחיר שלו אפשר לקנות סטארלט משומשת...

או 12 פיאט אונו.

לי יש קירבי G4.

אומנם פותח השירשור ביקש שואב ללא שקית, אך הייתי ממליץ לו בחום לבדוק את קירבי, אע"פ שכן יש לו שקית.

השואב הזה הוא חתיכת בהמה שאתה פשוט לא מבין כמה כוח יש לה - הוא שואב אבק באותה עוצמה שחבר כנסת מחסל בורקסים בישיבות ממשלה.

מידי פעם כשהפיוז שלי קופץ, אני מעמיס אותו על האוטו, נוסע לבית של חברה שלי ושואב את השטיח בחדר שלה מכל השיערות המעצבנות שהכלב שלה משאיר עליו, וכל פעם מחדש התוצאה ללא פשרות.

יש לו שני חסרונות גדולים: הוא כבד באופן יחסי (וגם באופן מוחלט), פועל יוצא מגודל המנוע שלו ומהגיר שמותקן בו (יש לו מערכת שגורמת לו לנסוע קדימה ואחורה בזמן שאוחזים בידית וכך הוא מסייע למפעילו להזיז אותו) והמחירים שלו בהחלט אינם שווים לכל נפש.

מצד שני, יכולות השאיבה שלו אבסולוטיות, הוא מגיע עם מ-ל-א אביזרים (כולל מעריכת לחפיפת שטיחים) ואני אישית לא מכיר עוד שואב אבק עם אותם ביצועים כמו שלו.

למען ההגינות עלי לציין שלא יצא לי לראות את אחד משואבי האבק של דייסון בפעולה ככה שאולי הסקירה שנתתי כאן אינה הכי נכונה או אובייקטיבית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לי יש קירבי G4.

יש לו מערכת שגורמת לו לנסוע קדימה ואחורה בזמן שאוחזים בידית וכך הוא מסייע למפעילו להזיז אותו

באיזה עוצמה הוא מוצץ?

GOT סחוג?

פורסם

ושכחת להוסיף שקירבי חדש עולה באיזור ה-10K ש"ח..

מצד שני, הם בהחלט עושים רושם של הכי טובים ובפער ניכר.

אגב, הם גם עובדים עם סבון וחופפים שטחיחים וניתן גם להפוך כיוון יניקה לנשיפה למרת ניקוי עלים וכו' וכו'..

פורסם

דווקא לא מזמן רכשנו שואב אבק מצויין שפועל בדיוק כמו שתיארת, אם יש בעלי חיים בבית טוענים שהוא שואב שערות וכל מיני דברים כאלה ביעילות רבה, מלבד זאת מחובר לו חלק שמאוד אהבתי פועל ממש כמו טורבו ברכב, נועד לנקות עם זה ספות...

זה השואב

וזה המפרט שלו

אומנם לא מפורט ביותר אבל עדיין....

Honda hornet 600

פורסם

אפשר לקנות קירבי כחדשים בחצי מחיר באתרי היד השניה באינטרנט. שואב טוב, אבל מגושם, ולאנשים נמאס ממנו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה לכל מי שהגיב עד כה...

לגבי הקירבי - לא בא בחשבון. גם בעל שקית בד וגם מגושם כמו ביואיק. אמא לא מחפשת שואב שישאב גם את השטיח של השכנים מתחתנו.

לגבי הדייסון השוכב - יקר מאוד ועדיין כבד מאוד.

היא אהבה ב LG את משקלו הקל ואת זה שהכל נשלף בקלות והפילטרים ניתנים לרחיצה, אבל הרושם הכללי של המוצר הזה היה שהוא יתפרק עוד שנייה לחתיכות.

אם בכל זאת למישהו יש המלצות לגבי הובר או LG אשמח לשמוע...

איתמר.

• תוכן חדש...