Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

40,000 שקל לשטיפה ידנית, שווה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מלשטוף ביסודיות , פוליש ווקס ושטיפה בקיטור הוא לא עושה כלום , רק חוזר על זה כמה פעמים , זה הכל.

לנקות ג'אנטים עם מברשת? - מה רע בספוג ודלי מים עם סבון??

סתם דרך להוציא כסף ( אחלה כסף!! ) מכל אותם בעלי ממון....

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

אלכס, כל מילה בסלע.

ניגוב הג'אנטים עם מברשת כ"כ משנה?

גם ככה תוך יומיים זה יראה בדיוק אותו דבר.

לא שאני לא משקיע - מנקה ביסודיות, אבל זו פשוט גנבה לאור היום.

הדבר היחיד שכן שווה שם, זה הווקס קרנובה, אבל בטווח מחירים כזה, הייתי מוותר - יש קארפלאן. ;)

אבל תחשבו על זה - יש להם כסף לקנות בוגאטי (מיליון יורו), אז כל הכסף הזה, זה יחסית פרוטות עבורם.

פורסם

אז מה אם הם טובעים בכסף? זה אומר שהם ישלמו 100$ על פחית קולה?

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אבל, לא עדיף לשטוף רכב באיזור מוצל ולא תחת השמש?

הייתי מצפה מבן אדם שלוקח סכום אבסורד שכזה לדעת את זה, אתם לא?

שי. :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם
יותר מידי כסף נשפך על השטיפה הזאת, שיקראו לאוראל יעשה להם מחירי עלות.

:lol:

וואלק אתה :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הייתי משלם 6000 ליש"ט לבעל אנזו שיתן לי לשטוף לו את הרכב :-) ולקחת סיבוב קטן בדרך

אבל ברצינות המחירים האלו לא בגלל העבודה שלו, שמעתם כמה הוא אמר שעלו לו החומרים?

וכל מיני מכשירים שמודדים כמה שריטות יש על הרכב :shock: .

והווקס שמעתי שפחית כזאת יכולה להגיע ל-700$.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...