Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו האדום הזה אם אני לא טועה עם ציוד של ג'י בי אל

אפשר באמת לשבת באוטו ולשמוע?

זה נראה לי מחריש אוזניים...

תמונות יפות

תודה

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם
האוטו האדום הזה אם אני לא טועה עם ציוד של ג'י בי אל אפשר באמת לשבת באוטו ולשמוע? זה נראה לי מחריש אוזניים...
ברכבים מהסוג הנ"ל אף אחד לא נוסע... הם נועדו למטרות תצוגה. בחו"ל יש המון רכבים כאלה.
פורסם

היה נהדר! המוסטנג של JBL (סאונדסטורם) רצחנית!

וגם הרכבים של בוסטון, איזה איכות! בהמשך אני אעלה סרטונים ותמונות...

מישהו יודע איך אני מברר אם זכיתי ברמקולים?

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

תסלח לי אבל במערכת שהיתה מורכבת בגולף יש את האיכות

אתה לא נורמאלי

הסאונד שלה מה זה מבאס בוסטון

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

kICKER בגלל אני מת על זה

פורסם
האוטו האדום הזה אם אני לא טועה עם ציוד של ג'י בי אל

אפשר באמת לשבת באוטו ולשמוע?

זה נראה לי מחריש אוזניים...

תמונות יפות

תודה

בהחלט אפשר לשבת באוטו(רק בקומבינה) ואכן זה ממש מחריש אוזניים.
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

המוסטנג של ניופאן ו JBL מבית סאונדסטורם הייתה היום היא נמצאת מחוץ לביתן 1 , לא מצד הכניסה לתערוכה אלה מצדו השני, משום מה בתערוכה באמת היו הרבה אנשים שלא הגיע לכל חלקי התערוכה כי היא כנראה וזאת רק דעתי בנויה בצורה לקוייה כך שאם הולכים לא בדיוק לפי הספר אז מגיעים לסוף עם חור די גדול באמצע בלי לדעת, וזה עם שיחות עם מספר די גדול של מבקרים

פורסם
פששש בניות מענינות

מעניין אותי איך זה נשמע...

הJBL Mustang

נשמע פצצה מכמה קילומטרים... אני מגזים אבל בכל זאת לא מאמין שאפשר לעמוד ליד האוטו. יש מועדונים פחות ברמה.

• תוכן חדש...