Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

המליצו לי במוסך הונדה על תוסף בשם - MI 3000 BG + . המחיר - 65 ש"ח

הרכב שברשותי - הונדה סיויק DX שנת 94.

האם כדאי לרכוש את התוסף הנ"ל במחיר הזה, או שעדיפים תוספים אחרים ?

אשמח לשמוע מאנשים עם נסיון עם התוסף הזה ו/או תוספים אחרים.

תודה למסייעים !!

פורסם

לרכב שלך לא מומלץ שום תוסף.

רוצה להשקיע :תשקיע בשמן יותר איכותי,ו\או תחליף שמן לעיתים תכופות יותר.

פורסם

המדובר בתוסף שמרוקנים למיכל הדלק ושנועד לנקות את האינג'קטורים ( זה דבר שלא עשיתי ברכב).

אינך חושב שזה נחוץ ?

פורסם

לנקות אינגקטורים זה מומלץ מאוד במיוחד אם לעולם לא עשית כך.

אך הדרך הנכונה לעשות כן, צריך לפרק אותם ולשלוח לניקוי,או לחילופין לעשות "אינפוזיה" (הזרקת חומר ישירות למנוע) ע"י תוסף בטנק דלק אתה תספח אליהם את כל הליכלוך שיש לך במיכל דלק ובכל הצנרת,כל מה שהצטבר שם במשך השנים יגיע לך למזרקים ויסתום לך אותם ואח"כ יצוצו לך כל מיני בעיות, אני מדבר מניסיון אישי.

פורסם

תודה על המידע. הנסיון הרע שלך מהחומר הוא על הונדה ?

כמה התהליך שציינת אמור לעלות (פירוק וניקוי/אנפוזיה) ?

ומה אפשר לעשות לגבי הלכלוך במיכל הדלק ?

פורסם

הניסיון הרע שלי הוא לא על הונדה.

בביצוע אינפוזיה אין צורך בפירוק של כלום,פשוט מחברים אותה למנוע ונותנים למנוע לעבוד 15 דקות והעסק גמור- השיפור הוא מיידי ואף מפתיע,בן השאר אני ביצעתי על רכב חדש יחסית , שנתיים על הכביש, פשוט לא להאמין מה זה מסוגל לעשות - יעלה לך בסביבות 200-300 תלוי איפה.

ניקוי מזרקים אם תרצה יעלה לך בסביבות -600 -500 ש"ח.

בעניין מיכל הדלק,אם אתה רוצה לעבוד ביסודיות,אז אין מנוס מלפרק את המיכל לגמרי מהרכב ,לנקות אותו,ולהחזיר, אין לך מושג כמה לכלוך יש בו,הדלק בארץ הוא זוועתי.

בכל אופן תימנע מנסיעה על טנק ריק,תמיד תוודא שיש לפחות חצי מיכל.

פורסם
הניסיון הרע שלי הוא לא על הונדה.

בביצוע אינפוזיה אין צורך בפירוק של כלום,פשוט מחברים אותה למנוע ונותנים למנוע לעבוד 15 דקות והעסק גמור- השיפור הוא מיידי ואף מפתיע,בן השאר אני ביצעתי על רכב חדש יחסית , שנתיים על הכביש, פשוט לא להאמין מה זה מסוגל לעשות - יעלה לך בסביבות 200-300 תלוי איפה.

ניקוי מזרקים אם תרצה יעלה לך בסביבות -600 -500 ש"ח.

בעניין מיכל הדלק,אם אתה רוצה לעבוד ביסודיות,אז אין מנוס מלפרק את המיכל לגמרי מהרכב ,לנקות אותו,ולהחזיר, אין לך מושג כמה לכלוך יש בו,הדלק בארץ הוא זוועתי.

בכל אופן תימנע מנסיעה על טנק ריק,תמיד תוודא שיש לפחות חצי מיכל.

ולגבי ההזרקה, אני אמור לבקש מהמכון [אינג'קטורים] שישתמש בחומר מסויים (שם של פירמה ספציפית) לצורך זה ?

פורסם

העניין מוכר, אתה רק צריך לבקש שיעשו לך אינפוזיה, כמו כן אתה יכול לעשות חיפוש בפורום,יש על זה המון מיידע.

פורסם

שלום רב

יש כמה שיטות לניקוי מערכת הדלק .

קודם כול מערכת הדלק ברכבים בארץ מתמלאת בפיח וב"בוץ" שומני והגורמים לכך הם דבר ראשון רמת הדלק הירודה . כאשר אנחנו ממלאים דלק אנחנו מקבלים תרכובת של מים דלק ונפתא

הדלק - שולם עבורו

מים - נמצאים במיכלי הדלק התת קרקעים ( במטוסים יש לבדוק להמצאות מים הכול תדלוק ויש לנקז את המיכלים על בסיס יומי )

הנפתא - הוא הבסיס של הדלק והוא זול מאד וכאשר מערבבים אותו עים הדלק יורד מספר האוקטן בדלק

( תלוי כמה רוצים לגנוב ממך )

התרכובת הנל גורמת ללכלוך סתימות וסתימת ממיר קטליטי

דבר שני בארץ נהוג להחליף מצתים ומסנן אוויר אחת לכמה זמן . כאשר מסנן האוויר נסתם המנוע נכנסים למנוע אדי שמן ולא אוויר נקי . וכאשר המצתים לא מציתים טוב אז נוצר יותר פיח מהרגיל ( דבר אשר ממלא את בית השסתומים בפיח ואז השסתומים לא נסגרים טוב דבר הגורם לנפילת לחץ בתא השריפה ולניצולת ירודה )

נחזור אל התוספים

כאשר אתה מכניס אל המיכל תוסף (אמיתי ) מטרתו לנטרל את המים אשר מצוים במיכל

יש אפשרות לניקוי יעיל בעזרת שני סוגי מכשירים האחד הוא בעזרת ניתוק משאבת הדלק וחיבור המכשיר במקום קו הדלק של הרכב ועבודת הרכב כ 30 דקות והשיטה השניה היא הכנסת צינורית ישירות למערכת היניקה וטיפטוף חומר כאשר הרכב פועל גם כ 30 דקות

ההבדל בין שתי השיטות שאחת מנקה דרך מעברי הדלק והשניה דרך מעברי היניקה

לסיכום אני נוהג לבצע ניקוי באופן סדיר כ 15 שנה והרכבים שלי תמיד עובדים " כשעון שווצרי " ואני מדבר על רכבים עים יותר מ 400000 ק"מ ( סאאב . וולוו )

בברכה זיסו יוסי וחג שמח

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

התגובות של MSDS, ושל יוסי זיסו, הם התגובות העיניניות הנכונות והמדויקות מאד, שקראתי לאחרונה בפורום!

יש לגזור ולשמור!

חבל רק ששאלה דומה תעלה בעוד יומים, ובעוד שבוע ,ובעוד שבועים, במקום שאנשים יכנסו למנגנון החיפוש, ויגלו אוצר בלום שלם שם!

****** למה אני לא מופתע?

לא עבר 6 דקות מאז שכתבתי, ששאלה דומה בעיניני תוסף דלק תעלה בוודאי עוד שבוע שבועים,

וצערי לא עבר 5 דקות ושוב נשאלת שאלה דומה, ואחר עשר דקות שאלה נוספת על ההבדל בין שני תוספי דלק , ואפשרות השימוש בהם!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה,

תרשה לי לתקן אותך.

אני שואל על השוואה בין שני תוספים של אותה חברה, ולא מצאתי התייחסות לזה במנוע החיפוש של האתר, אחרת לא הייתי שואל

פורסם

בהתאם לרוח הדברים אני מבין שאינכם ממליצים על התוסף K44?

הבנתי שהוא הטוב ביותר מסוגו - האמנם כך הדבר?

• תוכן חדש...