Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני בערך מיליון שנה פגשתי מישהו שיצא מהארץ באניה מחיפה עם מכוניתו העתיקה והאהובה, שיפץ אותה באירופה וחזר באותה הדרך.

האם מישהו יודע אם רעיון כזה הוא בר מימוש בימינו - האם בכלל יש עדיין שרידים לאניות הנוסעים בין חיפה ליוון שאיפשרו בזמנו להעביר גם מכונית ?

האם מישהו יודע מה השלכות המכס - האם מכונית היצאת עם אותם מספרי שלדה ומנוע, אך מבחינת קראוס קופצת בכמה דרגות, חייבת במכס ?

לכל מי שיש רמזים או כוונים, אשמח להרים את קצה החוט ולחקור את הנושא.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מותר לצאת עם רכב מהארץ, לזמן מוגבל. כמה זמן בדיוק אני לא יודע. אולי כמה חודשים, אולי שנה. אחרי זה כבר תהיה בעיה להחזיר את הרכב לארץ.

ואתה תשלם על השיפוץ, לפי כמה שהוא עלה. תצטרך להציג קבלות ועל-פי זאת לשלם.

סביר להניח שלא תשלם על הרכב שוב. זה כמו הזמנת תיקון. מאחר וזה רכב תהיה חייב לבצע רישום יציאה, שיעזור לך בחזרה.

לדוגמא שלחת סטרטר לשיפוץ בחו"ל, והוא חזר עם קבלה ע"ס 150$. תשלם על סכום זה.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
אני יודע על כמה חברה שנסעו לטיול בירדן ושיפצו שם את המכוניות שלהם בגרושים

אני יודע על כמה חברה שנסעו לטיול בירדן ולא חזרו... המכוניות שלהם נמכרו בגרושים...

פורסם

כעקרון, מכונית שנשלחת לחו"ל מצולמת ע"י המכס טרם יציאתה, ובחזרתה מושווה לתמונות כדי לקבוע אם שופצה, ובכמה עלה ערכה. על הסכום הזה משלמים מסים כרגיל (~120%).

אני מניח שהפרוצדורה הזו מבוצעת ביתר קפדנות כאשר יוצאת מהארץ מכונית ישנה\נדירה, ולא כאשר מישהו שולח לחו"ל מאזדה 3 מודל 2005.

פורסם
מותר לצאת עם רכב מהארץ, לזמן מוגבל. כמה זמן בדיוק אני לא יודע. אולי כמה חודשים, אולי שנה. אחרי זה כבר תהיה בעיה להחזיר את הרכב לארץ.
מותר להוציא רכב לזמן בלתי מוגבל. אני מכיר מכונית אחת שחזרה אחרי יותר מ 20 שנה, ורשיונה חודש.

כעקרון, מכונית שנשלחת לחו"ל מצולמת ע"י המכס טרם יציאתה, ובחזרתה.
מהיכן אתה שואב את המידע ? הוא לחלוטין אינו נכון.

אני יצאתי פעמיים עם המכונית שלי לחו"ל על מעבורת מנמל חיפה. אף אחד לא שאל לכמה זמן, ואף אחד לא חשב בכלל לצלם. בשני המקרים המכונית היתה מעל גיל 20 שנה.

לפותח השרשור, היום יש אוניות משא עליהן אתה יכול להעלות את המכונית בנסיעה. הן נקראות RORO (Roll On Roll Off), ואין כעת מעבורות. אתה מעמיס בחיפה, ואחרי שלושה ימים פורק באתונה. המחיר הוא בערך 700 יורו לכיוון.

חג שמח,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

גם אנחנו יצאנו עם אוניה, דווקא עלה 450 דולר. לשני הכיוונים.

עד כמה שידוע לי - מעבורת זו כבר לא פעילה.

משכנתא זה קל

פורסם

מישהו יודע מחיר מעודכן?

תודה!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...