Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגנבה סוסיתא 12 סטיישן מהחניון של בניין פנורמה הרכב היה מאובק ומספרו 252-599

כל מי שראה את הרכב אולי על גרר

בין יום חמישי בערב לבין יום שלישי

מתבקש להתקשר אליי 050-5644403

או למנחם 050-5263563

תודה

אבי

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אל תיהיה בטוח שהיא נגנבה.

כאשר מכונית(גרוטאה) עומדת מספר חודשים\שנים במקום אחד ללא תזוזה העירייה סוחרת גרר ולוקחת את הרכב למגרש הגרוטאות באזור(בעקבות תלונות של האוכלוסייה מסביב לאזור שזה מפריע להם ומסוכן ובלה בלה בלה)

לאבא שלי היה באגר שהיה ללא שימוש מס' שנים ועמד במגרש חנייה ברחוב בשכונתנו והעירייה פשוט לקחה אותו למגרש הגרוטאות.(בלי להודיע לו על כוונתם לסלק אותו מהאזור-הסיפור התגלה בגלל הקשרים שיש לאבא שלי עם הגוררים באזור)

אבא שלי לא ויתר בקלות, תבע את העירייה וזכה ב-50,000 ש"ח.

הסיפור זכה לחלקת כבוד בכתבה גדולה בעיתון "כל ירושלים".

תעשה סיבוב במגרשי הגרוטאות באזורך-תחפש את מכוניתך האבודה ואם אכן תמצא אותה תנסה לברר איזה גרר לקח את הרכב שלך, למה עשו את זה, עם איזה סמכות וכו'.

אני מאחל לך בהצלחה בחיפושים.

ואל תוותר כל כך בקלות.

פורסם

מה שבטוח לפני פינוי של העירייה יש התראות.

ואפשר לפסול את האופציה של סוחרי ברזל :lol:

מצטער לשמוע ומקווה שתמצא את היקירה.

פורסם

העיריה של ת"א שולחת קודם כל התראות לכתובת, שרשומה במשרד הרישוי. חוץ מזה, מדביקים פתק קטן על השמשה הקידמית של האוטו. אם האוטו רשום על שם מישהו אחר - אז יש בעיה... תתפלל, שזו לא הייתה העיריה - רכב ישן כזה בד"כ בא לקחת שופל ענק, שמועך אותו וזורק למשאית זבל שבאה איתו, ומביא למיגרש הברזל, שנימצא באזור מאחורי "רכב אנה", הכניסה מסביב. משם כבר אין לך מה לקחת - לא נשאר כלום... אבל יש "קומבינות" - בדרכים-לא דרכים, כל מיני בעלי מיגרשי פירוק הפרטיים מקבלים הודעות בבואה-הזמן "שניות" לפני שהשופל בא, ולוקחים רכבים מעניינים אליהם.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כמו שאמרתי מהמקרה הפרטי של אבא שלי-לא החזירו את הבאגר אבל הוצאנו מהם כסף.

ואני לא חושב שפירוקיות רואות ב"סוסיתא" אוטו מעניין....

תמיד תוכל לתבוע את העירייה אם לא קיבלת התרעה מוקדמת מראש(כמו שלנו לא התריעו)

פורסם

זה לא אותו מקרה בכלל, מדובר בחניון של בניין הפנורמה והאוטו היה אם הבנתי נכון בחלק הפנימי של החניון ,כנראה בקומות התחתונות, ולשם העירייה לא מגיעה.. בדרך כלל.. אז כנראה שמישהו שעבר בחניון שם עיין על האוטו ובא עם גרר.. משתתף בצערך.

Nothing beats a quality O-R-I-G-I-N-A-L

Morris 8 1936

פורסם

הי

לחניונים כאלה יש בדרך כלל שומר בכניסה, בדוק איתו איזה גרר ניכנס לחניון בסמוך להעלמות, או אם ראה מישהו מוציא את הרכב....אם יש במקום אנשים קבועים נסה לברר גם איתם ותלה מודעות גדולות בחניון לגבי העלמות, יש הרבה אנשים טובים שיוכלו להעשיר אותך בפרטים לגבי הזהות של הגרר, לאחר מכן נסה לאתר את הגרר ולתחקר אותו... פירסום בין מורשי הגרירה באזור יכול להיות רעיון טוב בכל מקרה אל תחכה, לזמן חשיבות יתרה במקרה זה-הגש גם תלונה במשטרה-יכול להיות שמישהו ינסה להעלות אותו חזרה לכביש ואז יתברר שהוא גנוב, עוד רעיון אם היה חסר חלק משמעותי לרכב, או חלק מיוחד, פרסם את דבר בגניבה בין מוכרי החלקים הנ"ל... אם בקרוב מישהו יבוא לרכוש חלק זה תשתדל לקבל התראה מהמוכר-בהצלחה-רן

*יותר מדי רכבי אספנות נגנבים לאחרונה...משהו לא טוב קורה, צריך לבדוק את זה...שימרו על עצמכם-חג שמח.

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

למיטב זכרוני החניון מצולם ע"י מצלמות המוצבות ביציאה, שווה לבדוק עם חברת השמירה במקום.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

מדוע עד עכשיו הרכב לא מוכרז כגנוב במשטרה?

http://www.police.gov.il/App/stolenCars/stolenCars.asp?cboPlateType=1&cmdSearch=%E1%E3%E5%F7&txtCarNumber=252599

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

האוטו היה במצב נסיעה או שרק בגרר ניתן היה להוציא אותו ?

כי אתמול בבוקר ראיתי סוסיתא סטיישן לבנה נכנסת לתדלוק בתחנת דלק היובל בין חולון לבת ים .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אם "סוחרי" (גנבי) ברזל לוקחים את האותיות הקטנות שנמצאות על מצבות בבתי עלמין... לא אתפלא אם לקחו את הסוסיתא לאותו המקום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גניבות של רכבי אספנות וחלקי מכוניות,הם לצערנו לא דבר חדש.

מה לעשות,בין שותפינו לתחביב יש גם אנשים לא הכי ישרים,בלשון המעטה,ואני זוכר שעוד לפני 17-18 שנה היו גניבות של רכבים וחלקים,בייחוד כאלו שנחשבו יקרים וקשים להשגה(פנסים אחוריים של אלפא ג'וניור,לדוגמא).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...