Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביכן אני יכול להוריד את התוכנה כדי להעביר את התמונות מהמצלמה למחשב?

מדובר בקנון אס200

תודה מראש

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

שלום,

במצלמות קאנון, משום מה(מבחינתי אין שום היגיון בצורה שבה הם עשו את זה...) המצלמה לא מזוהה כהתקן MASS STORAGE, שבעצם מתמפה ככונן בעת חיבור. משמע: אתה תצטרך להוריד תוכנה של קאנון שמותאמת במיוחד למצלמה שלך, ורק דרך התוכנה להוריד את התמונות.

או בקיצור: הפתרון השפוי הוא לקנות קורא/כותב כרטיסים, אני מניח שהמצלמה שלך משתמשת ב-SD, אני אישית קניתי קורא כרטיסים פשוט בתאילנד באיזה 20 שקל(שחטו אותי....), והוא מתאים ל-SD/MMC/עוד סוג לא זוכר איזה... בכל מקרה, קנה קורא כרטיסים, בהחלט הפתרון הכי טוב, זול, ופרקטי.

אלעד

פורסם
היי.

אני חושב שתוכל לעשות זאת בעזרת פיקאסה, אך אינני בטוח.

קבל לינק להורדה.

בהצלחה.

תודה אבל לא עוזר

מישהוא??????????????????????????????

פורסם

שלד,

יש לי A520 ולא התקנתי את הדיסק שצורף עם המצלמה והיא מעבירה תמונות למחשב כמו גדולה...

למה התכוונת "במצלמות קאנון"?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מצלמות קאנון(אם אינני טועה, מהסדרות היותר גבוהות), מזוהות כמצלמה ולא כאמצעי איחסון. הפטנט המטופש הזה נמצא ברוב מצלמות הקאנון, אין בו שום היגיון, וזהו בערך... לי יש A620 והיא לא מעבירה תמונות למחשב כמו גדולה(טוב בעצם כן, כשאני שולף ממנה את הכרטיס זיכרון ודוחף לקורא.)

פורסם
שלד,

יש לי A520 ולא התקנתי את הדיסק שצורף עם המצלמה והיא מעבירה תמונות למחשב כמו גדולה...

למה התכוונת "במצלמות קאנון"?

מצלמה דיגיטלית אס 200 דגם של לפני 3 שנים

• תוכן חדש...