Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פונטו דור ראשון.

בזמן איתות ימין, פנס ימין אחורי מהבהב בתחלופה עם האור ברקס.

(האיתות דולק חלש מהנורמלי וכשנכבה נדלק אור ברקס אחורי וחוזר חלילה....)

בצד שמאל הכל תקין.

כמו כן שמתי לב שכפתור אור ערפל אחורי נדלק חלש גם כן. (הכפתור, לא הפנס)

יש לי מושג בסיסי בחשמל.

כל אנשי החשמלאות - מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

הבעיה נובעת מהארקה לקויה לאותו הפנס. פרק את הפנס מהרכב ע"י הסרת 2 אומים גדולים (19 מ"מ) כשהאחד בתחתית הפנס מתוך תא המטען והשני בחלקון נעליון של הפנס מתוך תא הנוסעים, לאחר הסרת פקק פלסטיק מתוך חיפוי הפלסטיק הנמצא מעל מדף תא המטען. לאחר הסרת הפנס נתק את מחבר החשמלי. אתה תראה את שפתי המתכת של החוט השחור (הארקה) מפויחים ועם מרווח גדול לעומת האחרים. נקה בעדינות את שפתי המתכת וע"י מברג דק מאוד או מחט כופף אותם מעט כדי שהמרווח שלהם יהיה דומה לשל האחרים. גרד ונקה את פין המתכת הנגדי שבפנס עצמו. הרכב המחבר בחזרה והכנס הפנס למקומו, בצע בדיקת אורות, אתות, אור ערפל ואור בלם וראה שהכל תקין. הרכב וחזק את 2 האומים וסגור את פקק הפלסטיק.

בהצלחה ובברכת חג שמח - רפי לין :-)

פורסם

היתה לי אותה בעיה. תבדוק שבתוך הפנס אין לחות ומים אצלי נכנסו מים והכל נהיה חלודה והיו תופעות כמו שהזכרתה. אז תפרק לגמרי את הפנס תוציא את כל הנורות תנקה את החלודה כמו שצריך תייבש ותאטום את המקום ממנו חדרו המים.

כל זה כמובן במידה ומה שרפי אמר לך לעשות לא עזר.

וחג שמח!

פורסם

אם בכל זאת הבעיה לא ניפטרת תעביר חוט הארקה חדש ותקבע אותו לגוף הרכב אחרי שתשייף את אזור חיבור החוט עם הרכב. ההיתה לי אותה תקלה ורק כך היא נפטרה. שיהיה בהצלחה

• תוכן חדש...