Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה פעולה מתבצעת במיקרוגל בזמן הפשרה?

לא בזמן חימום, בזמן הפשרה, הפעולה שחוזרת על עצמה כל 15 שניות ומרעידה את המדף...

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה שיש לך בעיה במיקוגל ,

או שלא אני לא ממש בטוח ,

אבל גם אני פעם ראשונה שאני שומע על זה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

???

שימו את המיקרו גל על מצב הפשרה, ותראו שכל 15 שניות יש פולס של משהו, לא באמת מרעיד את המדף... זה היה בכל המיקרוגלים שהיו לי.

תנסו רגע!

פורסם

במצב הפשרה, המיקרוגל מופעל לסרוגין לזמנים קצרים, וביתר הזמן המגנטרון מופסק.

בכלל, כל ה"עוצמות" של המיקרוגל הן יחסים שונים בין זמן ההפעלה לזמן ההפסקה של המיקרו.

:turn-l:
פורסם
במצב הפשרה, המיקרוגל מופעל לסרוגין לזמנים קצרים, וביתר הזמן המגנטרון מופסק.

בכלל, כל ה"עוצמות" של המיקרוגל הן יחסים שונים בין זמן ההפעלה לזמן ההפסקה של המיקרו.

או! תודה רבה! הנה בחור שמבין, אז בעצם זה לא הפשרה, סתם עובדים עלי

פורסם

נכון, אחרת המזון היה מתבשל בקצוות ונשאר קרח בפנים.

ההפשרה, כמו שכתבו קודם היא פשוט פעולה בפולסים : עובד X זמן, לא עובד (ונותם לחום לעבור בהסעה) Y זמן. כשהמגנטרון נכנס לפעולה שומעים גם צליל אחר וגם יש מעין "מכה", אני מניח שמסתובב שם איזה מגנט גדול או משהו כזה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

קודם כל גם אצלי בפעולה על הפשרה נשמעת המכה הזאת.

דבר שני, אני לא ידעתי שיש כאן מומחים למיקרוגלים.. אז יש לי משהו לשאול..

יש לי את המקרוגל שבתמונה. מאמצע שבוע שעבר הוא הפסיק לעבוד.

כלומר, שומעים את הפעולה שלו, הצלחת מסתובבת, הכל תקין למעשה, אבל בפועל האוכל לא מתחמם.

בהתחלה נתתי לו קצת מכות וזה עבד בדיוק ליומיים, ועכשיו שוב הוא לא מחמם.

האם מישהו יודע מה הבעיה שלו, ואיפה יש מעבדת שירות של גרץ באיזור יקנעם, חיפה או עפולה?

תודה מראש.

פורסם

גרץ זה לא חברה, זו מדבקה על מיקרוגל סיני.

בכל מיקרו יש פיוז מסוג slow blow שלעיתים נשרף מעומס יתר (למשל אם המיקרו הופעל ריק)

וניתן להחליף בעלות של שקלים בודדים. בכל מקרה אחר, כנראה לא ממש משתלם לתקן - כשמיקרו

חדש נמכר באיזור ה- 300 ש"ח.

בדקתי שוב. כן, אני עדיין בקארזפורום :-)

:turn-l:
פורסם
תחזק את המדף .

או לחילופין, די לסמים...

ארז, אתה עושה ניסוי עם טורבינות במיקרו???

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:

• תוכן חדש...