Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הסאב הזה שווה 150 שקל והוא בלי תיבה.. למי שמכיר אותו איך האיכות? האם הוא עמיד? תנו לי יותר פרטים:

סאב וופר ענק בעוצמה אדירה של 1000W!חברת סייל-איי.אל מציעה למכירה:

תכונות עיקריות:

סאב וופר עם עוצמה אדירה

בעיצוב מדהים ובגימור מושלם

הסאב גדול במיוחד ''12 כ 31 סנטימטר

המיברנה של הסאב עשויה ממתכת כרום איכותית ביותר

העוזר לצליל הבס להשמיע צליל חזק, נקי ומאוזן

גומי הרמקול עבה גמיש ורחב במיוחד דבר המקנה

עמידה בוואט גבוה במיוחד ויכולת עמידה בלחצים גבוהים

לסאב וופר מגנט גדול וכבד עם פתח איוורור לקירור הרמקול

נתונים בסיסיים

הספק הסאב MAX POWER 1000W

נצילות dB 88

התנגדות באום 4 HOMs

תחום תדרים Hz30 – Hz25,000

סטרונציום 50OZ

צבע הרמקול אדום מטלי בשילוב שחור.

43866.JPG

תענו בהקדם תודה.

פורסם

אני אהבתי את הסאב ביחס לזבל שיש בשוק הנימכר במקביל אליו תאכלס הסאב הזה ושל סאונד אקסטרים זהים רק הממברנת קירור שונה באיור.

סאב שיכול להתמודד עם הגברה של עד כ150RMS .

עובד יפה בתיבה פתוחה 45 ליטר מכוונת ל38HZ.

סאב שאני הבאתי בעבר חדש ב80 שח מרחוב העצמאות בחיפה..

לטעמי הוא שווה את ה100 שח ולא מעבר.

סאב פשוט למשתמש מתחיל עם דרישות בסיס.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אוקיי וכמה אמורה לעלות תיבה שתוציא את המקסימום בשביל הסאב הזה? ומאיפה אני יכול לקנות אחת כזאת?

פורסם

ועוד המלצה אני צריך אם אפשרי, איזה מגבר אני צריך בשביל להוציא את המיטב מהסאב הזה בתוספת של שתי רמקולים 6X9 של פיוניר 350 ואט.. אם יש לכם המלצה ספציפית וכמה דבר כזה צריך לעלות תודה.

פורסם

היה לי את הסאב המקביל (סאונד אקסטרים) יחסית לזבל שיש בשוק זהו סאב טוב אצלי הוא ישב בתיבה אטומה של 60 ליטר וקיבל 150 רמס..

לפי דעתי עם תיתן לו יותר מ150 רמס אתה פשוט תשרוף אותו...

נ.ב מכרתי אותו עם התיבה ב150 ש"ח..

פורסם

יש לך הצעות מאיפה אני יכול לקנות תיבה שתפיק מהסאב את המקסימום וכמה דבר כזה צריך לעלות? במידה ואתם לא יודעים מאיפה אם תוכלו לתת לי מידות מיוחדות או נתונים מיוחדים לגבי תיבה שתפיק מהסאב את המקסימום שאני יוכל ללכת עם הנתונים האלה לאביזרי רכב או משהו כזה אני ישמח..

עוד משהו איזה מגבר אני צריך בשביל הסאב הזה ויש לי גם שתיים אחוריים של פיוניר 350 ואט.. משו שלא ישרוף לי אותם ויפיק את המקסימום..תנו לי הצעות של מגברים וכמה הם עולים בערך.. תודה רבה..

פורסם

850 ש"ח מקסימום.. אבל אני רוצה שהסאב יוציא את המקסימום שלו, כנל הרמקולים (6X9 פיוניר 350 ואט)

חשבתי על לקנות 2 מגברים שהציעו כאן למכירה.. אחד בשביל הסאב נטו והשני בשביל הרמקולים..

אם יש לך הצעה טובה יותר בשבילי בתקציב שלי.. אני אשמח

פורסם

לפי דעתי תרד בכלל מהסאב הזה.. אתה יודע מה שזול יוצא יותר יקר אחר כך, כלומר אתה תרנה את הדראק הזה (כמוני) ואז תתבאס ותרצה לקנות סאב רציני יותר , מה שאני מנסה להגיד כאן זה שכדאי

לקנות דברים טובים מלהכיתחילה ולא לקנות זבל ואחר כך דרב טוב.

אז ככה לענינינו: יש לך 850 ש"ח לסאב , תיבה ומגבר 4 ערוצים.

עקב חוסר תקציב (אני חוזר עוד פעם) רק בגלל שהתקציב שלך דל אני ממליץ לך על הרכיבים הבאים:

מגבר: זבל סיני שעושה את העבודה.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=18292 אפשר להשיג ב500 ש"ח חדש.

סאב וופר:

לפי דעתי תלך על יד שניה - באמת שווה לך!!

הנה דוגמה : אחלה סאב באחלה מחיר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=106393

(תרד למטה עם ההןדעה - תראה שם סאב של הייפוניקס זאוס 2 סלילים)אחלה סאב ומחיר טוב.

אולי חרגתי ה50 או 100 ש"ח מהתקציב שלך...

מקווה שעזרתי.

פורסם

gti1980 ה מגבר שהצעת (V12 בכאילו) לא מספיק חזר בשביל סאב 2 סלילים.

קשה לו להזיז סאב של פיוניר 1000.

פורסם
אני ממליץ לקחת מגבר גם יד שניה!

בקשר לסאב explosion תרד מזה חבל אל הכסף!

גם אני ממליץ ובעד מגברים מיד שניה,באשר לאלמנטים מיד שניה[סאבים בפרט] אני ממליץ לשקול מחשבות ומעשים...

לגבי ההערה האחרונה שלך על הסאב של EXPLOSION ,לדעתי אתה מרחיק לכת .

הסאב הזה בהחלט לא רע למשתמש מתחיל ושווה בהחלט את ה100-150 שח שהוא נימכר בחוץ.

זכור שלא כל אחד אוהב מים עמוקים ודווקא מעדיף את הרדודים על פני העמוקים [בהקשר לנושא שלנו רק עם מטאפורה].

gti1980 ה מגבר שהצעת (V12 בכאילו) לא מספיק חזר בשביל סאב 2 סלילים.

קשה לו להזיז סאב של פיוניר 1000.

הכל עניין יחסי במסגרת פרופורציה.המגבר הנ"ל מפיק את ה+150RMS בגישור 4OHM ובכלל המגבר הזה יכול להזיז היטב סאב של עד 400RMS ב2 גישורים על 2 סלילים[למרות שאני לא ממליץ על כך,זה יקצר את חיי המגבר באופן ניכר].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...