Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי במערכת חדשה!

HU-CQC8400 Panasonic

מגבר-VIBE436 Lanzar -שלוש-4700 שקל.

סאב-Kicker L7 אטום.2400 שקל(כולל תיבה)

קומפוננט- 6.5ואינטשוRockfordוP162S

1000 ש"ח

6x9ואינטשוPioneerוTSA6991Sו -480 שקל.

8580 ש"ח המערכת כולל הכל ..

הרכבה 200 שקל.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה קנית שלושה מגברים?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה שני מגברי 4 ערוצים... כמה סלילים יש לסאב הזה? עד כמה שאני יודע, יש לו שניים

אתה צריך מגבר אחד שכל שני ערוצים שלו מחוברים בברידג' לאחד הסלילים...

משהו פה חסר לי... תסביר לי איך אתה מחבר את המגברים לסאב

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אחי בגדול אני לא עשיתי את העבודה כי הוא עשה לי 3 מגברים ועבד יותר מ5 שעות רק על המגברים..

אז אני אראה איך החיבורים ואגיד לך.. אך פחות או יותר הוא אמר לי משהו שעשה קרוס או משהו כזה..

פורסם

חבל שאתה עדין ממשיך לא להקשיב להצעות יעילות ומקצועיות שחברי הפורום נותנים לך פעם אחר פעם בכל פעם מיותרת שאתה פותח דיון "התייעצות-עלק".

המפרט מסורבל ובסכום ההשקעה שלך עבור התמורה הוא עצום.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אבל אני ממש נהנה מהמערכת..

חוץ מזה אני עדיין יכול לחבר עוד סאב המגבר השלישי לא נראה לי בשימוש אני שוב חוזר לא אני התקנתי אלה מתקין מקצועי ..

!

פורסם

לדעתי עדיף שתקנה מגבר 4 ערוצים או שתי ערוצים לקומפוננט ואל תגביר האחוריים שמיותרים(או שתחבר לרדיו דיסק.) ומונובלוק לסאב.

*זה כבר לא משנה כי כבר קניתה.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

יש לך מגבר אחד מיותר במילים אחרות - נשמע כאילו שהמתקין דחף לך עוד מגבר שסתם יושב ברכב...

יכול להיות שהוא חיבר לך על סליל אחד של הסאב כביכול שני מגברים - כבר עדיף לקנות מגבר יותר חזק - אבל גם בזה אין טעם כי המגברים שקנית הם מאוד חזקים ומעבר להם כבר הייתי מציע לך ללכת על מונובלוק עצבני.

אתה צריך לפי תצורת המערכת שלך מגבר 4 ערוצים אחד לקדמיים ולאחוריים ועוד מגבר 4 ערוצים אחד רק לסאב - המגבר השלישי הוא בגדר "אופציה עתידית" ולמען האמת מיותר.

עשה לך "קרוס" המממממםםםםם מעניין מאוד... נשמע יותר שהוא עשה לך "תרגיל" - מי המתקין?

Pioneer TS-X150

פורסם
אבל אני ממש נהנה מהמערכת..

חוץ מזה אני עדיין יכול לחבר עוד סאב המגבר השלישי לא נראה לי בשימוש אני שוב חוזר לא אני התקנתי אלה מתקין מקצועי ..

!

מתקין מקצועי ,סלח לי -לא היה מכניס אותך לתיסבוכת כזו.

שימוש ב2 הגברות 4 ערוצים עבור סאב???והמחיר??

הוא לא שמע במקרה על מונובלוק עבודה ב2/1OHM?

שילוב הרכיבים אחד עם השני לוקה בחסר,שיהיה בריא המתקין "המקצועי" שלך..

בכל אופן ,תתחדש .

פורסם

עוד מעט תגיד לי שהוא שמע על קומפוננטים והוא לא מוכר אותם..

לא מוכר מונובלוקים? הוא לא מתקין מקצועי אלא חאפר שמתחזה למקצועי ,עושה ומוכר סלט של רכיבים לאנשים תמימים-בושה!

באמת מעורר חשד המתקין העלמוני הזה שלך...

אוליי תחשוף אותו? מי הוא בדיוק ואיפה העסק שלו?[כדי שעוד אנשים לא יפלו בפח וישקיעו את מרבית כספם עבור סלט רכיבים מסורבל שבסכום דומה הם יקבלו מפרט ורכיבים העונים לדרישותם והרכב המערכת אצלם].

פורסם

אסף אני לא אומר שאתה לא צודק,

אבל אני חושב שאתה מגזים טיפה ..

הבחור מסכן,טעה במתקין? מסכים.. אבל יכלת לעשות את זה בעדינות יותר ולא לגרום לו לבכות עוד שניה.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

שימעון ,אני לא קפצתי מעל לפופיק בתגובתי והיא לא הצתיירה כתגובה מעליבה ,חריפה ופוגעת.

פשוט מדובר בבחור שזה התרד לפחות ה3 שהוא פותח בנושא בדבר התייעצות לגבי רכיבים שונים וכל פעם מחדש הוא לא נישמע לעיצותינו,ועל כך נאמר:"את הדייסה שבישלת אתה גם תאכל"-תסכים איתי.

חוץ מזה כבר אמרתי לו להתחדש ולהנות,למרות הטעות שלו!

פורסם

חחחחחח אח שלי דחפו לך שלישייה היייתי אומר

לא נעים לי להגיד לך אבל....

מה ששכב לו על המדף כמה חודשים

שוכב לך באוטו עכשיו

והמזומנים שלך שוכבים אצלו בקופה

וגם הוא קרע אותך במחיר במילים יפות....

להבא תתיעץ ואל תקנה לפני בדיקה מקיפה

אלא אם כן אתה נהנה לחלק מזומנים....

דרך אגבב קיקר L7 האלמנט עצמו עולה 1500 ועוד 200 שקל אתה בונה אחלה תיבה אטומה וזאת רק דוגמא קטנה למעשי הגניבה

עזוב שלא מגבירים סאב כזה עם זוג מגברי לנזר 4 ערוצים

אבל תהיה בריא פראיירים לא מתים רק מתחלפים

תן את פרטי המתקין כל עוד זה טרי ואולי מישהו ינסה לדבר איתו ולעזור לך כי במחיר הזה יכולת להביא מונובלוק עצבני וזוג L7

• תוכן חדש...