Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מי היבואן (אם יש כזה) של מגברי Helix (והאם הוא אותו היבואן של מגברי Brax)?

מישהו יודע במקרה מה מחירו של Helix A2? ראיתי שדגם ה- A4 נמכר בצ'יפר ב- 5500 ולכן אני משער שפחות, אבל כמה?

למישהו יש ניסיון עם המגבר?

תודה מראש

פורסם

היום התקשרתי לרדיו מילאנו לברר על המגבר ומסתבר שאינו מיובא. אבל הם מיבאים את ה- A4 ומחירו 3100 ש"ח בלבד.

שתי שאלות:

- איך יכול להיות שהמגבר זול כל כך (יחסית לאיכותו) וכיצד מחיר זה מסתדר עם המחירים המטורפים שדורשים עבור ה- Brax או כל מגבר באיכות טובה? למה לא רואים אותם יותר מידי אצל חברי הפורום?

- אני זקוק למגבר 2 ערוצים - האם כדאי ללכת על דגם ה- A4 ואז לחבר אותו בגישור לקומפוננט (ואז למעשה מקבלים הגברה מטורפת של 270*2) או לחילופין לחברו בבי-אמפינג (4*85)?

תודה מראש

פורסם

1. המגברים הללו לא נפוצים כי הם פשוט יקרים מידי בארץ, ולא תמיד מצדיקים גם את המחיר שלהם.

2. לאיזה סט קומפוננט אתה צריך הגברה של 260 וואט RMS לערוץ?

או אולי תגיד לנו מה אתה מתכוון להגביר?, ובהתאם לכך נוכל להמליץ לך על מגבר.

under construction..

פורסם

ניר גם הזאפקו עולים אותו דבר בערך , למעשה הזאפקו 4 ערוצים עולה 3700 ש"ח בזקא מערכות , אז לעומתו ההליקס לא יקר כל כך

וחוץ מזה אם הJBL המפורסם עולה 1400 אז לשלם כפול על מגברי הי אנד אמיתיים לא נראה לי יקר

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אוקיי אז אם אנחנו קטנוניים אני אתקן את עצמי...:wink:

יש כמה סיבות שמגברים כאלו לא נפוצים בארץ:

1. מודעות.

2. התמחור של מגברים כאלו מגיע לאלפי שקלים, לא כל אחד מוכן להוציא את הסכומים הנ"ל.

3.סחורה במיוחד מארצות אירופה בכלל וגרמניה בפרט, יחסית מאוד יקרה בארץ בגלל החלפת המטבע לאירו(גם בחו"ל המחירים עלו פלאים).

4. בגלל הביקוש הדל בארץ, היבואנים מחליטים לעשות עלינו קופה ולמכור במחירים מופקעים כי "תמיד יפול איזה פרייאר".

5. תווים.

6.אין יבוא רשמי ומסודר לרוב חברות ההיי-אנד ושאר החברות היוקרתיות, וגם אם קיים יבואן רשמי, המלאי והמבחר שהוא מביא לארץ הוא דל, ובד"כ מהסדרות הפשוטות וגם לא את כל הדגמים .

לדוגמא, אם רדיו מילאנו הוא היבואן הרשמי של בראקס והליקס, אז למה הוא מייבא רק את הA4??.

או במילים אחרות למה אני צריך את מילאנו כיבואן אם הוא כלל לא מייבא את הסחורה של החברות הנ"ל?

under construction..

פורסם
ניר גם הזאפקו עולים אותו דבר בערך , למעשה הזאפקו 4 ערוצים עולה 3700 ש"ח בזקא מערכות ,
אתה יודע איזה דגם של זאפקו עולה במחיר הזה?

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

ניר המחיר לזפקו הזה הוא 3700 ש"ח , ואלו שקנו לפני כן קנו ב3000 אז תגיד לי שזה מנופח ?

וזה שהם לא מביאים את כל הדגמים זה סיפור אחר אבל הנקודה היא שכל מקרה לגופו , את הזפקו הזה שווה לקנות בארץ אין סיכוי שתייבא אותו ביבוא אישי בהרבה יותר זול מזה

http://www.zapco.com:8080/prod/

בברכה יהודה

עריכה

בוופר סטר זה נמכר -זפקו ב660$ וההליקס ב1100$ אז בא נגדיר את זה ,שזה המחיר בארץ , ללא משלוח , כלומר המחירים הם תחרותיים מאוד ולא נצלנים

בברכה יהודה

פורסם
ניר המחיר לזפקו הזה הוא 3700 ש"ח , ואלו שקנו לפני כן קנו ב3000 אז תגיד לי שזה מנופח ?

בברכה יהודה

על איזה זאפקו מדובר...אתה יודע ישנם 3 סדרות שונות לזאפקו, וכל אחת מהם שונה בתמחור ובלי שום קשר, המגברים הפשוטים של זאפקו(IFORCE) לא ממש עולים הרבה, אבל גם לא מדובר על מגברים יותר מידי מדהימים, זה שזה נושא את השם "זאפקו" לא אומר שזה חייב להיות טוב, כמו שלא כל הנוצץ זהב...

בלי שום קשר, זאפקו היא חברה אמריקאית, המחירים של החברות האירופאיות גבוהים בהרבה מאשר התמחור של מוצרים מחברות אמריקאיות.

אני לא מדבר על המחיר נטו, אני מדבר על מחיר צרכן בארץ המוצא- מול מחיר צרכן בארץ, וההפרש בינהם באחוזים.

אם תעשה בדיקה תיווכך שההבדל באחוזים הוא גבוה יותר על מוצרים מארצות אירופה, מאשר מוצרים מחברות אמריקאיות-קנדיות.

under construction..

פורסם

חברה

אחלה תשובות אבל לא לענין. דיברתי על הליקס ולא על זאפקו (במקרה יש לי כזה ref350.2 ואני רוצה לדעת אם כדאי להחליפו בהליקס).

שאלתי מדוע המחיר של ההליקס מהדסרה הגבוהה ביותר עולה רק 3100 ש"ח? המגבר הרבה יותר טוב מהזאפקו סידרת reference ומשתווה לסדרת ה- competiotion של זאפקו שעטלה יותר (בארץ).

לגבי היבואן - הוא מיבא גם את דגם 6 ערוצים ולא רק את ה- 4 ואינני נכנס לשיקולים שלו (שלדעתי אבסורדיים) למה הוא לא מייבא את ה- A2.

לגבי ה- A4 - המגבר מוציא 4*85 וואט לערוץ. איך אני הופך אותו לשני ערוצים, כלומר איך אני מחבר שני זוגות של ערוצים לערוץ אחד כאילו היה מגבר שני ערוצים?

לגבי מחיר לעומת איכות - האם מישהו חושב שהמחיר שלו מוגזם? לדעתי מחיר מדהים ליכולת של המגבר (שאין הרבה תוצרת בארץ שמתקרבת לאיכות שלו).

אני מבין ש- 3000 ש"ח למגבר זה הרבה אבל חברה, זהו מגבר היי אנד אמיתי (להשוות אותו ל- JBL זה כמו להשוות סובארו לפרארי ואני לא מגזים).

פורסם
חברה

אחלה תשובות אבל לא לענין. דיברתי על הליקס ולא על זאפקו (במקרה יש לי כזה ref350.2 ואני רוצה לדעת אם כדאי להחליפו בהליקס).

שאלתי מדוע המחיר של ההליקס מהדסרה הגבוהה ביותר עולה רק 3100 ש"ח? המגבר הרבה יותר טוב מהזאפקו סידרת reference ומשתווה לסדרת ה- competiotion של זאפקו שעטלה יותר (בארץ).לפי נתוני הTHD לא בטוח לחלוטין

לגבי היבואן - הוא מיבא גם את דגם 6 ערוצים ולא רק את ה- 4 ואינני נכנס לשיקולים שלו (שלדעתי אבסורדיים) למה הוא לא מייבא את ה- A2.

לגבי ה- A4 - המגבר מוציא 4*85 וואט לערוץ. איך אני הופך אותו לשני ערוצים, כלומר איך אני מחבר שני זוגות של ערוצים לערוץ אחד כאילו היה מגבר שני ערוצים? לא מדוייק הוא מוציא 60 W תבדוק עוד פעם יש את הנתונים בקישורים שנתתי, והזאפקו מוציא מעל ל100 זה הבדל די גדול במיוחד שמדובר על THD של פחות מ 0.03 לעומת 0.1 בהליקס

לגבי מחיר לעומת איכות - האם מישהו חושב שהמחיר שלו מוגזם? לדעתי מחיר מדהים ליכולת של המגבר (שאין הרבה תוצרת בארץ שמתקרבת לאיכות שלו).

אני מבין ש- 3000 ש"ח למגבר זה הרבה אבל חברה, זהו מגבר היי אנד אמיתי (להשוות אותו ל- JBL זה כמו להשוות סובארו לפרארי ואני לא מגזים) בכוונה הראיתי את ההבדל שכן בד"כ מגברי לחם וחמאה כמו שקוראים להם עולים רבע ממגברי היי אנד, וכאן יוצא לנו מגברי הי אנד שעולים רק כפול ממגברי לחם וחמאה , ולכן גם מהשוואה כזו הם זולים יחסית והם שווים כל שקל .

ואם לא הובנתי לא חשבתי לרגע להשוות מבחינת איכות JBL לאלו , המרחק הוא כל כך רב עד שבאמת אין מה להשוות . אבל במחירים האלו אנשים שרוצים מערכות טובות ממש שווה להם למתוח את התקציב , ובתוספת קטנה של 1500 ש"ח שזה 125 לחודש לשדרג את המערכת שלהם בצורה רצינית

לגבי החלפה אני לא בטוח שכדאי לך תבדוק מהם הנתונים שלך כי יתכן ושווה לך לשדרג במשפחה דהיינו לזאפקו , ואם זה זאפקו ישן יחסית כשהמתכנן שלו היה בחברה אזי בטוח שלא שווה לך להחליף , האולדסקול שלהם זה משהו

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אם אני משווה את ההליקס הזה לזאפקו אזי צריך להשוות לדגם ה- C2K-3.0X שעולה בחו"ל (באתר של זאפקו) כ- 1350 דולר!!!.

נכון שמוכרים אותו גם ב- ACARAUDIO בהרבה פחות אבל (וזה אבל גדול) הם לא מורשים ולמעשה זאפקו אפילו מזהירים מקנייה שם או בכל אתר אחר ברשת.

מעניין כמה כסף דורש היבואן בארץ עבור המגבר הזה? לדעתי הרבה יותר מההליקס ואני לא בטוח שהוא טוב יותר (למעשה אני די בטוח שהם ברמה דומה)

• תוכן חדש...