Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כאשר אני מגביר בערך 1/2 ווליום אני רואה את הפנסים הקדמיים (אור דרך מהבהבים).

קצת נתונים:

רכב חדש פולו 2006.

HU - פיונייר 3700

מונו של לייטנינג + CVR 12

4 יציאות של לייטנינג (50 רמס)

מורל פולס 6

6/9 רוקפורד.

האם אני צריך להוסיף קבל???

תודה מראש.

פורסם

תבדוק נפילות מתח בזמן שאתה שומע מוזיקה ( באסים )

בעיקרון זה מעיד על צורך בקבל

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

כן, במקרה שלך קבל אמור לפתור את הבעיה

המצבר שלך כנראה ממש לא מסוגל לעמוד בקצב פריקה שמערכת הסטריאו שלך צריכה לקבל ממקור המתח - חוקי ההגברה לגבי קבל הם 1 פאראד על כל 1000 וואט RMS - תחשב את כמות הRMS הכללית שהמגברים שלך מספקים ולפי זה תחליט איזה קבל לקנות - אם אתה עובר את ה500 RMS - תשקיע כבר בקבל 1 פאראד ולא חצי פאראד.

תבדוק עם היצרן כמה זרם האלטרנטור שלך מייצר - אם הצריכה של הרכב והצריכה של המערכת שלך עולים על זה של האלטרנטור או שזה גבולי - אתה צריך גם לשדרג את האלטרנטור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כל המערכת שלי עובדת ב 2 אום ז"א :

250 רמס - סאב

300 רמס - 4 יציאות - רמקולים

סה"כ 550 רמס.

יש לי הזדמנות לקנות 2 פאראד ב 450 ש"ח חדש של פאוור אקוסטיק..

שווה לי?

תודה

פורסם
אז תשקיע בקבל 1 פארד

וזה יפתור לך

כמה האלטרנטור שלך מפיק?

ואיזה מצבר יש לך?

ת'אמת אני לא יודע, זה רכב חדש שנדש פולו 1400 (שקיות:)

אולי מישהו יודע פה?

אז מה לא כדאי לקנות 2 פאראד? למה ?

פורסם

אני חושב שקודם כל תבדוק את מקצועיות ההתקנה של הרכיבים ברכב..

תתחיל בהד יוניט ותעבור להגברה וכו..

אולי ההתקנה עושה את הבעיות ואתה לא צריך להשקיע בכלל בקבל.

Guest תמיר .א.
פורסם

יש עוד מצב שאתם צריכים להבין אותו אני יסביר לכם וזה קורה אצל הרבה רכבים והתקנת קבל לא עוזרת כלל וכלל.

המערכת חשמל הפועלת ברכב, אם זה איתותים אורות הדרך אורות פנים הרכב המכלולים החשמליים ברכב הכול פועל דרך המערכת החשמל הפנימית של הרכב, שהיא בעלת פיוזים לכול רכיב כמו שאנחנו יודעים, המערכת ניתוב חשמל הזו מוזנת מהמצבר על ידי כבל 10Awg פשוט שעובר מפנים הרכב עד המצב, לכן, שהרדיו דיסק פועל בעוצמה הוא מושך זרם רב, והמשיכה מתבטאת ע"י קפיצות מתח, בגלל שהאורות הקדמים והרדיו דיסק וכול החשמל הפנימי של הרכב מוזן מאותה קופסת פיוזים, כאשר הרדיו דיסק מושך זרם בקפיצות (בגלל שזה סאונד) זה מתבטא ע"י דעיכה בקצב המשיכות בפנסים הקדמיים או בכלל בתאורת רכב הפנימית, וכול זה בגלל שהכבל שעובר מן היחידת חשמל הפנימית למצב הוא לא מספיק עבה כדי להעביר את הזרם, נתקלתי בהרבה מכוניות שזה המקרה, שאחר כך הוסיפו קבל לא הבינו למה הוא לא עזר ואז פנו לעזרתי.

לכן לפי שתמהר להוציא סכום לא מבוטל על קבל, אני ממליץ להעביר כבל פלוס מהרדיו דיסק (חוט צהוב) ישר למצבר (חובת התקנת פיוז לקבל הזה ליד המצבר),

ומינוס לבסיס של הרכב יש לרדיו דיסק, כך הנפילות בגלל הרדיו דיסק יפלו על הכבל הנפרד לו, ולא על המערכת חשמל הפנימית של הרכב, במקרה (ורוב הסיכויים שזה יעזור) לבדוק נפילות מתח מהמצבר לאלטרנטור, אם יש נפילה יש לתקן אותה, ואחרי התיקון שיתבצע ע"י הוספת כבל עבה יותר במקביל למקורי מין האלטרנטור למצבר עדיין יש הבהוב, כנראה האלטרנטור לא מספק מספיק זרם, יש לבדוק אם הוא תקין, אבל אני מאמין שכול זה יהיה זניח אחרי שתנסה את מה שהצעתי למעלה.

המערכת שיש לך לא מספיק מוצדקת כדי לגרום לנפילות מתח משמעותיות.

תמיר

פורסם

תמיר...

אני באמת אנסה לעשות את מה שאמרת... הבעיה שלי שהרכב נקנה לפני 4 חודשים..חדש דנדש,

עוד מעט אני צריך לעשות טיפול 10000 ואני חושב שעם אחד המוסכניקים יזהה את השינויים במ"ע החשמל

(שכמובן לא נעשו ולא יעשו ע"י פולקסווגן) אז יעשו לי בעיות עם האחריות של הרכב (24 חודשים),

כאשר באחריות רשום מאוד מדוייק: "אין לשנות שום דבר במ"ע החשמל דבר העלול לגרום לנזק למחשב של הרכב, אלא, השינויים יעשו אך ורק ע"י פולקסווגן".

כל המגברים ושטויות הם מאחורה אז ככה שאף אחד לא יראה אותם, מה שאני מפחד שיראו את הפלוס שמחובר למצבר(של המגברים) ועכשיו אתה אומר לי להוסיף עוד אחד אז זה בכלל יהיה קורץ לעין כל החוטים האדומים האלה...

מה עושים?

פורסם

לכן לפי שתמהר להוציא סכום לא מבוטל על קבל, אני ממליץ להעביר כבל פלוס מהרדיו דיסק (חוט צהוב) ישר למצבר (חובת התקנת פיוז לקבל הזה ליד המצבר),

המערכת שיש לך לא מספיק מוצדקת כדי לגרום לנפילות מתח משמעותיות.

תמיר

או קיי .. איזה עובי צריך להיות הכבל הזה, וכמה אמפר הפיוז...?

Guest תמיר .א.
פורסם

אתה לא משנה באמת כלום, אתה מחזק את הולכת הזרם ע"י הוספת כבל במקביל.

שאתה שואל אותי איזה כבל צריך.......לאיזה מטרה אתה רוצה? למערכת חשמל בתוך הרכב או מהאלטרנטור למצבר או מהרדיו דיסק למצבר?

תמיר

Guest תמיר .א.
פורסם

10Awg... מהפלוס הקבוע של הרדיו דיסק לפלוס של המצבר.. ומינוס לחלק מתכתי ברכב..

תמיר

פורסם

תודה רבה לכל היועצים...:)

בסוף קניתי את הקבל הנ"ל:

http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=powpcnc2f&store=&catid=7866

עכשיו.. הבעיה נפתרה, כלומר שום אור לא מהבהב עפילו ב 3/4 ווליום.

רציתי רק לשאול האם הקבל היה אמור גם להוסיף עוצמה לכל המ"ע מבחינת שמיעה?

תודה.

• תוכן חדש...