Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת שהגיע שהזמן, לדעתי אין מקום לכלי הרכב הזה על הכביש.

תוכן הידיעה:

החל מיום ראשון תיאסר הנסיעה בקלנועית בכבישים עירוניים או בינעירוניים, זאת בעקבות תקנה חדשה שנחתמה לאחרונה על ידי שר התחבורה, מאיר שטרית.

על פי התקנה, הנסיעה בקולנועית תורשה רק על המדרכה או בכבישי מושבים וקיבוצים. הנסיעה בקולנועית תורשה רק לצורך עקיפת מכשול או לחילופין אם לא ניתן לעלות על המדרכה. הגיל המינימלי לנסיעה על הקולנועית יהיה 16 ובתנאי שמצבו הגופני והנפשי של הנוהג בה מאפשר לו להפעילה בביטחה. מהירות הקולנועית הוגבלה ל-12 קמ"ש לכל היותר. בהתאם לתקנה, גם בעתיד לא יהיה צורך ברישיון וברישוי הקלנועית או ברשיון נהיגה כדי לנהוג בה. משרד התחבורה יזם את התקנה החדשה לאחר שהתברר כי בכבישי הארץ נעות אלפי קולנועיות שהנהיגה בהן אינה מוסדרת וכתוצאה מכך אירעו תאונות רבות בהן קיפחו הנוסעים את חייהם.

(ערוץ7)

http://rotter.net/forum/scoops1/8340.shtml

פורסם

אני רוצה לראות שוטר נותן דוח לזקן ותאלינדי או פיליפינית בתוך קלנועית על הכביש

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

למרות שבעקרון היוזמה מצויינת, אני איכשהו חוששת מזקנות חצי-עיוורות דוהרות על המדרכה (גם אם הן דוהרות רק ב-12 קמ"ש). אני תוהה האם נבדקו כל ההשלכות לפני ששיסו סבתות על גלגלים בהולכי רגל תמימים.

פורסם

אני עצמי ואיירין מסכימים.

זקנות\זקנים\אנשים מבוגרים הנוסעים בקולנועיות הם סכנה לציבור הולכי הרגל הרבה יותר מאשר לציבור המכוניות.

פעם זקן אחד פגע בי עם הקולנועית שלו, הוא אפילו לא שם לב. עד היום כשאני מתרגש, רועדת לי הרגל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אני לא מאמין, איזה בעסה.....!!!! בדיוק תיכננתי לרדת לאילת.....! עכשיו אני אצטרך לעשות את כל הדרך בקלנועית לאילת דרך השטח, אוף.....! :wink:

וברצינות, זה לא ממש חוק עם "ביצים", איך אפשר בתור שוטר לתת דו"ח לזקן בן 90 בלי רגליים? אפילו להסביר לו שאסור זו משימה בלתי אפשרית... :shock:

פורסם

יש לא מעט תאונות עם הקולנועיות המטומטמות האלה, שכמה שזה מצחיק הנהג תמיד יוצא אשם.

הייה קמרה לפני כמה חודשים שמישהו שכנראה לא הייה בדעתו נהג בכביש מהיר על הלקנועית בלי אורות בלי כלום, פגע בו נהג שנסע כחוק והנהג קיבל שלילה להרבה מאוד זמן.

וכמו כל דבר במדינה האתי החוק הזה בא יותר מידי מאוחר.

פורסם

אני גם ראיתי קלנועית באיילון...זה פשוט טרוף..:shock:

חייבים למצוא לזה פתרון אולי שאת מסלולי האופנים יתאימו גם לקלנועיות...ושבכול עיר יהיה מסלול כזה לאורך הרחובות הראשיים לפחות..

:-)
פורסם

אין ספק שקלנועיות בכביש הן סכנה, גם על המידרכות המאוד צרות של פ"ת הן סכנה...

אגב, מה אומר החוק לגבי קורקינט ממונע ע"י מנוע חשמלי?

ולגבי אותן מכוניות שהילדים נוהגים בהן? אין איזה חוק מטופש לגבי זה? (בפ"ת ראיתי ילדים נוסעים עם זה על המידרכה, ו"מורידים" הולכי רגל...)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...