Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת מצבר דולקת!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול חברי הפורום

המנורה של המצבר שלי דלוקה למעלה משנה לא בעוצמה חזקה הכוונה רואים אותה בחלש

הייתי אצל חשמלאי רכב הוא אמר לי שיש טעינה באוטו ושאין לי ממה לדאוג למישהו יש מושג ממה נובעת הבעיה???

פורסם

התקלה הנה בגשר הדיודות הקטן שתפקידו לכבות הנורה ולהזין את וסת המתח והוא מכונה "טריו".

אם עוצמת הנורה מתחזקת ככל שאתה מפעיל צרכנים נוספים אז יתכן ויש מפל מתח חשמלי על מעגל מתג ההצתה. קל לבדוק זאת ע"י נתוק חוט נורת הבקורת מהאלטרנטור וחיבור נורית קטנה חיצונית בחוט אחד אל האלטרנטור וחוט שני ישרות אל המצבר ולהניע המכונית ולראות אם הנורית כבית לגמרי או שהתופעה קיימת גם בנורית הבקורת (ואז אכן התקלה הנה באלטרנטור).

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...