Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האודי A4 קבריולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המחיר? נכנסתי לאתר של האודי ולא כתוב שם את המחיר.. ואתם חושבים שיש מצב שאני ימצא את האוטו ביד שנייה?

פורסם

איזה שנה אתה מחפש?

יש בנפח 2400 ויש בנפח 3000.

2003 עולה סביבות ה 250 אלף שקל למנוע 2400, מנוע 3000 תוסיף עוד 40 אלף, ההבדלים בשנתונים: בכל שנה אתה מוסיף עוד 50 אלף.

רכב פוזה, ממש לא שווה את הכסף, במחיר של 2003 אתה יכול להעמיד לך בחניה סובארו אימפרזה טורבו חדשה ועוד ישאר לך עודף.

פורסם
רכב פוזה, ממש לא שווה את הכסף, במחיר של 2003 אתה יכול להעמיד לך בחניה סובארו אימפרזה טורבו חדשה ועוד ישאר לך עודף.
לא מוותר אה? ממליץ על סובארו בכל מחיר!

אודי A4 קבריולט ואימפרזה STI הם מכוניות שונות בתכלית לאנשים שמחפשים דברים שונים.

ואם כבר מדברים על אימפרזה טורבו אז שתדע שאיוו 9 טובה יותר.

פורסם

A4 קבריולט זה לאנשים שמחפשים פוזה.

אימפרזה טורבו זה לאנשים שמחפשים את הדבר האמיתי.

לעינינינו: ב 130 אלף לא תמצא A4 קבריולט מהסיבה הפשוטה שיש אותם רק החל מ 2003.

פורסם
וואו.. המון כסף.. יש סיכוי למצוא יד שנייה+ במחיר של עד 130 אלף?

נראה לי אתה מדבר על TT ולא על A4 קבריולט.

וכן באיזור K130 תוכל לרכוש TT מבציר 2000.

פורסם
איזה שנה אתה מחפש?

יש בנפח 2400 ויש בנפח 3000.

2003 עולה סביבות ה 250 אלף שקל למנוע 2400, מנוע 3000 תוסיף עוד 40 אלף, ההבדלים בשנתונים: בכל שנה אתה מוסיף עוד 50 אלף.

אחלה עצה...

אבל למה לעצור שם? בכסף הזה הוא יכול לקנות לעצמו גם אופניים ויישאר אפילו יותר עודף..

:???:

די ברור שמה שהוא מחפש זה מכונית קבריולה, עם פוזה (דרישה לגיטימית), איכותית, בנויה כמו שצריך ואוטומטית..

ההאודי (howdy there, cowboy :wink:) איי4 קבריו' היא אופציה מעולה.. ולא נדירה באופן מוגזם.

בהצלחה,

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
A4 קבריולט זה לאנשים שמחפשים פוזה.

אימפרזה טורבו זה לאנשים שמחפשים את הדבר האמיתי.

לעינינינו: ב 130 אלף לא תמצא A4 קבריולט מהסיבה הפשוטה שיש אותם רק החל מ 2003.

אבל מה הקשר של אימפרזה טורבו למישהו שמחפש רכב קבריולט?

מה השלב הבא? תמליץ לו על סובארו פורסטר?

AUDI TT קבריולט עד 130 אלף שח לא יהיה קל למצוא.

בדקתי ביד 2 יש רק TT קבריולט אחת למכירה (!), היא משנת 2001 ועולה 155 אלף שח.

206CC תהיה אופציה ריאלית, יש אותה למכירה בשפע בתקציב הזה.

מומלץ מנוע 2000 ידני.

פורסם

הבחור רצה אודי לא? הוא לא דיבר על פשרה אחרת, אז למה לדחוף לו סתם דברים. נחכה לתגובתו נראה מה יוציא מפיו...

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תשקול את נושא הגג הפתוח היטב: אתה משלם המון בעצם בשביל עניין הגג הנפתח, פוזה = כסף , כמובן ביטוחים וכל מה שקשור מתייקר גם כן.

פורסם

מיסטר סובארו, כדאי שתרגע קצת. הדעתנות שלך לגבי מה טוב ומה נכון לא ממש במקום. בן-אדם שאל שאלה, אז אם אין לך משהו רלבנטי להגיד - יותר עדיף שלא תגיד כלום. אם מספר ההודעות ממש חשוב לך, אני אעביר לך את שלי.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
תשקול את נושא הגג הפתוח היטב: אתה משלם המון בעצם בשביל עניין הגג הנפתח, פוזה = כסף , כמובן ביטוחים וכל מה שקשור מתייקר גם כן.
מר סובארו היקר, שקול את מילות הייעוץ שלך ובאופן כללי אתה מתבקש לדלל בתגובות מסוג אלו שנתת בשרשור זה.

אם אתה לא מבין את הרצונות והצרכים של זה שעומד מולך - אל תייעץ.

אם אתה משתדל בכוח שלא להבין, נשקול את העברת המשתמש שלך למעקב הודעות.

מוטי

פורסם
וואו.. המון כסף.. יש סיכוי למצוא יד שנייה+ במחיר של עד 130 אלף?

לדעתי לא תוכל למצוא רכב כזה יד שניה במחיר כזה, סה"כ לא מדובר על רכב מאוד נפוץ, והוא רכב די יוקרתי.

והוא רחוק מהתקציב שאתה מקצה לעניין.

ואני אוסיף עוד משהו קטן.

אם אתה מחפש רכב קבריו בתקציב של עד 130Kש"ח, אני הייתי ממליץ בחום לשקול גם אופציה של רכישת מיאטה.

under construction..

• תוכן חדש...