Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע רמקולים מקוריים(שברולט אלרו שנת 02) והם לא מביישים את הפיוניר שלי 4WAY 300W

עכשיו אני הולך להתקין את הסט של המורל דוטק וסאב של 1100RMS עם מגבר של 800RMS ומגבר לסט של מורל, עכשיו אפשר להשאיר את האוחוריים ופשוט שהם לא יקבלו תדר נמוך? או רצוי להשים את הפיוניר?

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

באופן עקרוני כשאתה שומע מוסיקה אתה שומע מקדימה, ואם שומעים סרט אזי שומעים צליל הקפי מאחורה (אבל זה מקודד במיוחד) . המשמעות היא שלשים רמקולים מאחורה רק יפגע לך בסאונד של נמערכת שלך.

ולכן במקומך הייתי מוצא "פרייר" שלא מבין כלום ורוצה רמקולים אחוריים כי אצל כולם יש ומוכר לו את הפיוניר , וחוסך את הכסף לפעם הבאה שתרצה לשדרג, או לממן התקנה או כל דבר אחר.

בהצלחה וחג שמח יהודה.

בברכה יהודה

פורסם

היות ואתה מרכיב סט קומפוננט איכותי מקדימה (הרבה יותר חשוב מאחור), תחבר את הרמקול הקיים ברכב לHU (כלומר ללא הגברה) כך שמי שיושב מאחור גם ישמע אך זה לא יגרע לך מאיכות הסאונד מקדימה.

אם אתה חושב בעתיד להרכיב רמקול מאחור אז עדיף קומפוננט ובכל מקרה אני לא מחזיק מפיוניר חברה ברמקולים!!

אם יש לך חורים בקוטר 6X9 אז אתה יכול לחבר מורל 150W או רוקפורד ולקבל תמורה נאה ביותר ...!

לא צריך רמקול 500W בשביל לשמוע יפה!!! מה שחשוב זה הRMS שהוא מוציא.

אריק

פורסם

אם לא מפריע לך לשמוע חזק יותר מאחורה תתקין את הפיונירים, אישית - אני מאוד לא אוהב את הצליל שלהם - מתכתי וכואב מידי והייתי מציע לך לשים אחוריים קצת יותר איכותיים כמו המוראל 6*9 או הסאונדסטרים או JBL או לייטנינג אודיאו

ואם חשוב לך צליל מקדימה - אל תגביר את האחוריים או אל תתקין בכלל

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן אבל הבעייה היא שהמערכת שלי מוציאה 5.1 ערוצים יענתו כמו קולנוע ביתי אז אני צריך את האחוריים בשביל סרטים וכל מיני שטויות! השאלה היא עד כמה הפיוניר יותר טובים מהמקוריים כי הם ממש טובים!

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

אם יש לך מוטלימדיה ברכב

אתה צריך אחוריים

אבל משהו יותר טוב מהפיוניר לדעתי

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
כן אבל הבעייה היא שהמערכת שלי מוציאה 5.1 ערוצים יענתו כמו קולנוע ביתי אז אני צריך את האחוריים בשביל סרטים וכל מיני שטויות! השאלה היא עד כמה הפיוניר יותר טובים מהמקוריים כי הם ממש טובים!
בשאלה שלך היא ממש במקום!

זו באמת שאלה שלרוב הייתי אומר לך שאין הרבה הבדל מבלי לגרוע יותר מדיי מפיוניר, אבל אם עוד לא רכשת אותם אז לדעתי בינתיים תוותר ותשקיע על רמקול טוב יותר בעתיד.

בכל מקרה אתה יכול לחבר את הרמקול הקיים ישורות לHU כפי שהמלצתי לך ולהנות משמיעה "היקפית".

אתה הרי לא תשב עם הח'ברה ברכב לראות סרט שעה וחצי{או שכן?}.

אריק

פורסם
היות ואתה מרכיב סט קומפוננט איכותי מקדימה (הרבה יותר חשוב מאחור), תחבר את הרמקול הקיים ברכב לHU (כלומר ללא הגברה) כך שמי שיושב מאחור גם ישמע אך זה לא יגרע לך מאיכות הסאונד מקדימה.

אם אתה חושב בעתיד להרכיב רמקול מאחור אז עדיף קומפוננט ובכל מקרה אני לא מחזיק מפיוניר חברה ברמקולים!!

אם יש לך חורים בקוטר 6X9 אז אתה יכול לחבר מורל 150W או רוקפורד ולקבל תמורה נאה ביותר ...!

לא צריך רמקול 500W בשביל לשמוע יפה!!! מה שחשוב זה הRMS שהוא מוציא.

-

אריק ,

קודם כל פיוניר היא באמת לא ה-חברה הטובה לרמקולים לרכב, אך אני לא מבין את ההשוואה של מורל או רוקפורד, קודם כל תתן לו דגם ספציפי של רוקפורד כי לא הכל נשמע טוב, ודבר שני מדובר על רמקולים בעליי ציויון שונה לחלוטין.

ועוד משהו קטן, רמקול לא "מוציא" RMS, אלא הוא דורש הספק, וגם במקרה הנ"ל זה לא תמיד "חשוב" הכל עניין של הגברה ונצילות, ומה שהכי חשוב ברמקול זה שהוא נשמע טוב, הספק גדול זה לא ערובה לאיכות.

ולפותח התרד'.

אם יש לך HU שיודע לעבוד בפורמט של 5.1, אתה אכן יכול להשתמש בכך ולקבל סראונד ברכב, אתה תזדקק גם לרמקול סנטר, בכל אופן, אם מדובר רק בצורך של מולטימדיה וסאונד היקפי, אז אני אמליץ לך רק על חיבור רמקולים 6.5 קואקסליים, או סט קומפוננט במידה זהה, כי אין לך כלל צורך שהאלמנטים האחוריים יפיקו באס(לשם כך אתה מתקין סאב).

תוכל להסתפק במורל פולס קואקס 6.5", הם יעשו את העבודה וישתלבו עם הציויון של הדוטק מקדימה, רק אל תשכח לכוון את המערכת כך שלא "יגרר" לך הסאונד כלפי מושב הנוסעים, ושהרוב יהיה מקדימה, ה"במה האחורית" במקרה שלך נועדה רק לתת את הטאצ' ההיקפי ולא שום דבר אחר.

אם אתה כבר רכשת את אותם פיוניר, אני ממליץ לך למכור אותם, ולקנות אלמנטים שיהיו בגוון זהה לצליל של הסט הקדמי שלך, יש דברים שלא תמיד נשמעים טובה ביחד, ולא כל שילוב הוא טוב.

פיוניר ומורל לדוגמא ממש לא קשורים זה לזה.:wink:

under construction..

פורסם

תודה. לגבי הרמקולים של פיוניר יש לי אותם כבר כמה שנים! אז אני ימכור אותם. כמה אתם מעריכים את שוויים? 4WAY 300WATT נראה לי שזה 80RMS

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

אתה אומר שהם מלפני כמה שנים ? כמה בדיוק ? באיזה מצב הם נמצאים ?

קח בחשבון שהיום כבר אפשר לקנות רמקולים ב גדול 6X9 של פיוניר ב 300 ש"ח (חדשים ...).

אז אני חושב שלא תוכל לקבל יותר מ 100 ש"ח - 200 ש"ח גג ..

• תוכן חדש...