Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב!

בהמשך לנושאים קודמים שהעליתי בעניין, החלטתי לקחת על עצמי לתור ולחרוש את הרשת ע"מ לשתף את כלל הפורום בתאונות מצולמות בזמן אמת. אני יודע שיש כאלו שכבר בטח ראו וצפו בחלק מן הסרטים שאני מעלה, אך לפי דעתי זה עדיין שווה צפייה.

לעניינינו - שימו לב בצד שמאל להולך הרגל שהולך לו בתומו ולמה שמתרחש שניות אחדות לאחר מכן - מזעזע. להיות במקום הלא נכון, בזמן הלא נכון - חוסר מזל משווע. (הרכב המגיח פתאום משום מקום סביר להניח עבר באור אדום).

סעו בזהירות ותמיד שימו לב.

להלן הלינק:

http://www.ogrish.com/archives/pedestrian_hit_by_crashing_car_Jun_30_2004.html

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

:shock::shock::shock::shock:

ביש מזל?

נראה שבנתיב השמאלי אין הכוונה לפנייה שמאלה, משמע נתיב ישר או/ו שמאלה

אם זה אכן המצב אז לפי המכונית שעומדת שם, לקרייזלר בעצם היה אור אדום!

מכאן נובע שההולך רגל חצה בעצם את הכביש גם באור אדום, ולמרות שהיה במרחק

נתיב שלם מהמדרכה עדיין לא טרח לבדוק אם מגיע מכונית מימינו?!?

חסרה פה עירנות לדעתי מכל המשתתפים בתאונה

ביזבוז של חיים

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

ליאור,עם כל הכבוד למטרה שלך,להראות פה ושם תאונת ביש מזל זה דבר אחד.

אבל להציף את הפורום בסירטוני זוועה זה לא מתאים,זהו פורום מוטוריקה לא פורום זוועות.

כולנו מכירים את אוגריש ,האתר החולני שמבזה את כבוד המתים ועושה בכלל צחוק מכל נושא המוות,למשל הם הקרינו סירטון נקרופיליה (אם אתם לא מכירים את המילה תבדקו במילון) מזעזע מלווה במוזיקת רוק כבד.

פורסם

איציק יקירי, לא הצפתי את הפורום בסרטוני זוועה אלא בסרטונים מחנכים שאפשר למנוע עם "קצת" תשומת לב.

חוץ מזה, אני מבטיח לך שאם לאמצעי התקשורת היה אכפת והיו מראה כזה סרטון למשל בטלויזיה בתור פרסומת, אני מבטיח לך שזה היה מזעזע את הצופים ותאמין לי, אפילו מונע כמה וכמה תאונות.

לגבי האתר אוגריש - זה הסרטון הראשון מהאתר שהעליתי (מקרי), ועצם הרעיון שהסרטון זוועתי - אני מסכים, אבל לא יותר זוועתי מכל תאונה אחרת. (זה לא שיש כאן דם, איברים מפוזרים ומרוסקים, קלוז-אפים מטורפים של גועל נפש), ואין כאן אפילו מוסיקה כלשהי. אז תעשה לי טובה - לא מתאים לך - אל תצפה.

ליאור

פורסם
ליאור,עם כל הכבוד למטרה שלך,להראות פה ושם תאונת ביש מזל זה דבר אחד.

אבל להציף את הפורום בסירטוני זוועה זה לא מתאים,זהו פורום מוטוריקה לא פורום זוועות.

כולנו מכירים את אוגריש ,האתר החולני שמבזה את כבוד המתים ועושה בכלל צחוק מכל נושא המוות,למשל הם הקרינו סירטון נקרופיליה (אם אתם לא מכירים את המילה תבדקו במילון) מזעזע מלווה במוזיקת רוק כבד.

מחזק ! :mm_yeah:

ל"האחד" - אני אומר, לא מתאים לנו - אל תפרסם.

אנחנו לא מתחברים לפורום בכדי לראות אנשים נמעכים ומתרסקים. בשביל זה יש לנו את החיים האמיתיים.

זה באמת מזעזע. אבל זה חוצה כמה גבולות אדומים. אי אפשר לחנך בהפחדה זה לא יעזור.

לראות אנשים נמעכים ומתרסקים לא יגרום לי לנהוג טוב יותר!

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יוסי היקר, בוא ותציע אלטרנטיבה במקום לפסול הכל?

לפי דעתי, סרטונים כאלו מדי פעם טובים ואפילו מועילים לצפיה, צריכים בדיוק כאלו סרטים בפרסומות של ערוץ 2 למשל, ע"מ לנער את הנהגים שכל יום שהם נוהגים על הכביש זה סכנת חיים לאנשים תמימים וחפים מפשע.

חוץ מזה, אם הנפש שלכם כה רכה - אל תגיבו ואל תצפו בסרטון, רשום בכותרת מספיק בשביל להבין שלא מדובר בפיקניק שליו ביער בן שמן...אז לכל החוכמולוגים - תמשיכו לראות דובוני אכפת לי ולקבור ת'ראש עמוק בחול.

ליאור

פורסם

אני לא מציע שום אלטרנטיבה אחרת.

אבל מחר בבוקר אני לא אנהג בצורה שונה בגלל שראיתי את הסרטון הזה.

לגבי מה שאמרת - "סרטונים כאלו מדי פעם טובים ואפילו מועילים לצפיה, צריכים בדיוק כאלו סרטים בפרסומות של ערוץ 2 למשל", אף אחד לא ירצה לראות דבר כזה בטלוויזיה אחרי האוכל או לפני השינה, ובטח ובטח לא ירצה שהילדים שלו יראו את זה ויקבלו סיוטים בלילה, ומחר בבוקר יפחדו ללכת לבית הספר.

אני לא רואה בסרטונים הללו שום דבר חינוכי. זה רק מגעיל נטו.

אתה מפרסם את הסרטונים מתוך כוונה טובה, את זה אני יודע. אבל תדע שזה לא מועיל בגרוש.

יוסי.

פורסם

יוסי, אני יודע שהסרטים האלו לא יגיעו בזמן הקרוב לפחות לטלויזיה. ואני יודע שבפורום הזה לפחות - אין ילדים קטנים שיראו את הסרטים האלו ויחוו טראומות לכל החיים, כי אני בטוח שלכל מי שיש כאן רישיון נהיגה, חווה לפחות פעם אחת על בשרו תאונה (לא משנה אם הוא היה הנהג או אחד הנוסעים ברכב) ויצליח להתמודד עם ה"תמונות הגרפיות הקשות לצפיה" לטענתך. ככה שאני לא מודאג כל כך ויכול לישון בלילה...ההיפך, אני יודע שאני עשיתי את שלי וששתפתי לפחות את כלל הפורום בסרטון המחנך (כן, אני עדיין חושב שצפיה בו יכולה רק להועיל יותר מאשר להזיק לנפשו הרכה של המתבונן).

ליאור

פורסם

מהסרטונים שפרסמת אני יכול להבין כמה דברים.

א. מסוכן לחצות את הכביש כי אפשר להדרס.

ב. מסוכן לנהוג בכביש כי אפשר להגרר לתאונה.

ג. מסוכן לצאת מהבית.

ד. מסוכן לחיות כי אפשר למות.

מהסרטונים שאתה מפרסם אני לא לומד כלום, אלא ההפך, אני רואה שלא משנה מה שתעשה, אתה יכול למות ואף אחד לא חי לנצח.

אם זה עושה אותי נהג טוב יותר? התשובה היא לא.

אני פשוט לא רואה איך זה יכול לחנך. אולי תסביר לי ותעמיד אותי על טעותי? בבקשה.

יוסי.

פורסם

לפי דעתי הסירטונים האלה מצויינים, אני אומר לך בכמה ימים האחרונים הנהיגה שלי נרגעה בצורה שאין לתאר אותה, ושלא לדבר על הנהיגה של חברים שלי שאני יכול להגיד שלפני הסירטונים המחוג שלהם היה תמיד מעל ה-4000 סל"ד היום הוא לא עובד בקושי את ה-3000 סל"ד, וכל זאת רק בגלל שכל סירטון שפורסם כאן מיד העברתי להם אותו באיסיקיו בשביל שילמדו.

לפי דעתי? THE-ONE עושה עבודת קודש.

אבל שוב, זאת רק דעתי.

פורסם

לא מבין מה אתם נופלים עליו, הסרט הזה לא מגעיל בסיגנון של אוגריש, הוא מזעזע עצם התאונה.

למי שאומר שהסרט הזה לא עושה את שלו, משקר לעצמו, שום דבר אחר לא עוזר (אני בספק גם אם הסרט עוזר) זיעזוע של הנהגים הוא כנראה המוצא האחרון, כי חינוך מחדש לא ממש עובד.

סתם ככה לידיעה כללית:

מי שעושה קורס נהיגה מתקדמת בבית-ספר מסלולים רואה את אותו הסרט בידיוק.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
משפט אחד: באור אדום - תעצור (זה הלקח בגדול מהסרטון הזה).

גדול.

איך לא חשבתי על זה קודם?

הסרטון הזה לא רק פקח את עיניי, הוא שינה את חיי!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הסרטון הזה מסתובב כבר כמה שנים ברשת.

לדעתי פורום מכוניות אמור להראות את הצדדים החיוביים במכוניות ולא את השליליים כמו שאתה אוהב לעשות.

או שאתה סדיסט או שאתה אוהב לשבת בחדר חשוך ולגלוש באוגריש כל היום.

• תוכן חדש...