Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי מכשיר של פיוניר

2 מסכים דגם 8450

ורציתי לדעת עם אפשר להוריד למכשיר הזה תצוגות עם כן

איך אני עושה את זה? ומה האתר של התצוגות

תודה מראש!!!

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

לא אחי אתה יכול להוריד תצוגות רק מסדרה 86 ומעלה..

תצוגות צבעוניות אתה יכול רק להוריד ואני לא יודע למה רשום בכל כך הרבה אתרים שאפשר להוריד גם לסדרה 7 ול6 ול5.. אין לי מושג למה זה רשום אבל זה בולשיט.

ואני רושם את זה על סמך מה שרשום באתר של פיוניר..

http://www.pioneer.co.jp/car/pclink3a/application-e.html

פורסם

תראה אחי היה לי לפני זה דגם

פיוניר פריימיר 750

והיה אפשר להוריד לו מה /שהבנתי הוא היחיד מכל הסדרות הפשוטות יענו

ה 770 7750 760 7600 וכו..

ונראה לי שלמכשיר הזה אפשר גם מישהו פה יודע עם כן?

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם
לא אחי אתה יכול להוריד תצוגות רק מסדרה 86 ומעלה..

תצוגות צבעוניות אתה יכול רק להוריד ואני לא יודע למה רשום בכל כך הרבה אתרים שאפשר להוריד גם לסדרה 7 ול6 ול5.. אין לי מושג למה זה רשום אבל זה בולשיט.

ואני רושם את זה על סמך מה שרשום באתר של פיוניר..

http://www.pioneer.co.jp/car/pclink3a/application-e.html

אתה טועה בגדול. יש לי כבר כמה שנים HU פיוניר 7550MP (מסך לבן) והורדתי בשבילו תוכנה , סרטים וכל מיני אנימציות באתר הבא: (חבל שלא מעדכנים)

http://www.pioneer.co.jp/car/pclink2/index-e.html

אם אני לא טועה, במכשיר שלך התצוגה כחולה. תנסה את הלינק הבא:

http://www.pioneer.co.jp/car/pclink/dl.html

אם יש לך את החוברת אתה יכול לבדוק אם הוא תומך בPCLINK.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם

בנוסף יש לי שאלה הקשורה לתרד ואיני רוצה לפתוח חדש .

יש לי H.U PIONEER 640 , במידה והוא תומך בסרטונים שהוספתם בקישורים (המסך שלי כחול) איך אני בדיוק מעביר את הסרטונים לרדיו דיסק ?

צורב את הקבצים ודיסק ? והלאה ?

תודה לכולם

JET POWER

פורסם

אני לא חושב שסדרה 6 תומכת בזה.

בכל מקרה, אצלי, יש תוכנה OEL Screensaver Studio שבה ניתן ליצור קובץ מיוחד המכיל סרטונים שהורדתי מהאתר או סרטונים / תמונות פרטיות שהמרתי בתוכנה. את הקובץ הזה צורבים .

מכניסים את הדיסק למכשיר, מכבים את הHU , לוחצים על כפתור ENTERTAINMENT וכפתור מס 6 של הרדיו עד שהHU עובד למצב DOWNLOAD MODE. מה שחשוב, שבמהלך ההורדה אסור לגעת במכשיר עד שהיא תסתיים!

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

פורסם

תגיד יש מצב לגרום ל740 פרמייר לקבל את האנימציות או שזה אבוד מראש?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כתוב פה לאילו דגמים התוכנה מתאימה

http://www.pioneer.co.jp/car/pclink2/dl-e.html#

-st_oel.gif

OEL Screensaver Studio

Product Information*With the "OEL Screensaver Sudio", you can create and save the moving images and still pictures

which are applied for your car stereo.

*There are four types of images that can be downloaded.

Movie screen(MOVIE)

Level Indicator

Background visual(BGV)

Background still picture(BGP)

The OEL Screensaver Studio supports the following products. EUROPEDEH-P7500MPUSA,CANADADEH-P7500MP

DEH-P750MPOTHER AREADEH-P7550MPMachine Spec*Checking the minimum system requirements for "OEL Screensaver Studio".

This product requires a PC/AT compatible(DOS/V) machine with CPU equivalent

to a Pentium processor 233MHz (Over 300MHz recommended) operating on one of the following Operating Systems. OSEnglish Windows98,English Windows98SE,English Windows ME,English Windows2000,English Windows XP Home Edition,- English Windows XP ProfessionalMemory:More than 192MB RAM (more than 256MB recommended)Disk DriveCD-ROM drive required for installationDisplayResolution of 800x600 pixels (1024x768 pixels or higher recommended)

16 bit color depth(65,536 colors) or higherCaution*Please refer to "HELP" menu on the OEL Screensaver Studio for actual operation method.

*The software may not to start up correctly, depending on the settings of PC. In this case, it may be activated changing the setting of "REGION"in "CONTROL PANEL"How to download*It is recommended to use Internet Explorer to download this program.How to Install1. Copy PC Link2.exe on your desk-top.

2. Double-click the PC Link2.exe on desk-top. An installer starts.

3. After installation was finished,"PCLink2" folder on your desk-top is removable.

DOWNLOADOEL Screensaver Studio ver 1.00

(file size: 10MB approx.)

‚c‚n‚v‚m‚k‚n‚`‚c

copyright.gif

לינק להורדה:

http://www.pioneer.co.jp/car/pclink2/dl/oel.exe

פורסם

היי עידן,

אני לא ראיתי את זה עדיין בחברות אחרות.

תבדוק בחוברת של המכשיר אם הוא תומך - אם יש לך אותה. אם לא אז תחפש באתר של החברה לגבי אנימציות / ENTERTAINMENT / PCLINK.

איזה מכשיר זה? דגם?

פורסם

עוד לא קניתי, אני לקראת קנייה של SOUND STREAM,ניתן להוריד תצוגות.?

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

סיירתי באתר שלהם...

לא ראיתי שם HU רגילים ללא DVD.

בכל מקרה, לדעתי הורדת סרטונים למכשיר לא צריכה להוות גורם בבחירת HU...

בהצלחה..

• תוכן חדש...