Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצר, אתה צריך גם מגבר! אין לך מה לעשות עם סאב ללא מגבר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אם אתה לא עשיר לא שווה לך להכנס לכל העסק כי לא תצא ממנו בזול....אם אתה קונה סאב אתה צריך גם מדגבר וגם רמקולים טובים ואיכותיים וגם מערכת טובה וכל זה יעלה ממש הרבה לפחות 4-5 אלף בשביל משהו סביר +

פורסם

גם סאב וגם מגבר -רק "זבל סיני" להלן:

סאב סאונד אקסטרים 12 100 שח

+מגבר פלטינום אודיו 1000W 4 ערוצים 350 שח

תיבה לסאב תעשה בניה עצמית .

גישור תחבר לסאונד אקסטרים ,2 ערוצים נותרים אתה יכול להזין זוג רמקולים[קידמיים /אחוריים -רק תבחר].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לפותח השירשור: מה זה "זול" בשבילך? איזה סכום אתה מוכן להשקיע במערכת?

פורסם
לפותח השירשור: מה זה "זול" בשבילך? איזה סכום אתה מוכן להשקיע במערכת?
אני דווקה חשבתי על איזה סאב סטנדרתי בסדר גודל של השקעה מקסימום 450 שקל.

יש אפשרות עם מגבר ועם סאב? יש לי כבר רמקולים טובים ואני מבסוט מהם.

12345///

פורסם
לפי דעתי בתקציבים האלה בשביל להרים סאב נורמלי על ידי מגבר בתקציב נמוך, לך על הלאנזר VIBE221.

150RMS X 2 ב 4OHM, עם שליטה חוטית לסאב.

ועולה 700 שקלים.

http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=6284

אני דווקה חשבתי על משהו סטנדרתי בסדר גודל של השקעה מקסימום 450 שקל.

יש אפשרות עם מגבר ועם סאב? יש לי כבר רמקולים טובים ואני מבסוט מהם.

התקציב שלו הוא 450 מה לא ברור פה?אז אני יבוא וימליץ לו על JBL 75.4 זה יעזור לו?

וגם סאב נורמאלי [של עד 250RMS] מגבר של 350 ש"ח[לדוגמת הפלטינום לצורך העניין] יכול להזיז יפה מאד אני בזמנו שמעתי סרווין HED12 על גישור ממנו והוא נישמע פצצה. נוסף על כך בתקציב הזה הוא מעוניין להכניס גם מגבר וגם סאב נוסף על כך שהמגבר שציינתי 4 ערוצים ככה שנישארים לו 2 ערוצים פנויים לחיבור אלמנטים אחוריים או קידמיים לפי בחירתו נוסף על כך פותח הדיון מתגלה כחובב אודיו מתחיל עם דרישות בסיסיות ככה שלא צריך מעכשיו לערבב אותו במידע ובדברים לא ענייניים עבורו. קיצר אנשים תיקראו בין השורות במקום סתם לזרוק שלל של אותיות שמסבכות יותר את פותח הדיון ולא מתייחסות לבקשותיו.

• תוכן חדש...