Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיצוי על דלק מהול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שאינו קורא ידיעות אחרונות ...

Untitled-1.jpg

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

זה לא מזיז להם עפעף , 4000 שקל, מהמהילות תוך יומיים הם עושים את זה ככה שזה לא שינה כלום.

מה שכן, הוא הצליח להרוויח ביושר 4000 שקלים.

פורסם

זה לא משנה אם הוא פגע בהם או לא.

חשובה העובדה שמישהו הלך והיה הראשון לתבוע חברת דלק.

אולי עכשיו, יתחילו יותר ויותר תביעות, מה שיפחיד יותר ויותר חברות דלק מה שיגרום לחברות הדלק להגביר את הפיקוח על הדלקים.

פורסם

מה שאני לא מבין זה , למה למשל שומר מסך עם אמנון לוי או יצאת צדיק..לא הולכים לעשות בדיקה בתחנות דלק, הריי כולם יודעים שישנה בעייה, למה לא נכנסים בהם?

אולי צריך לכתוב להם כמה אימיילים....

פורסם

זהו, שאני לא יודע איזו תחנה כן מוהלת, אני מניח שכולם מוהלים אבל את אלו שמוהלים יותר מידיי - צריך להתחיל לנפות אותם אחד אחד, לכן אני מציע שאנשים בפורום פה יתחילו לשלוח אימיילים או מכתבים או כל מה שזה יהיה לאמנון לוי\יצאת צדיק\כלבוטק...אולי סוף סוף כן יעשו משהו.

כי תכלס הם עוברים על החוק יום יום ולאף אחד לא ממש איכפת.

פורסם

חבל שלא מפרסמים את שם ומיקום התחנה. אני בטוח אחרי כתבה כזאת יגרם להם נזק יותר מאשר 4000 ש"ח.

אני עברתי לתדלק בטן ושמתי לב שצריכת דלק עלתה מ 1-14 ל 1-15.5.

יש תחנה שנמצא ליד קיבוץ הזורע, שלוש המשאלות למי שמכיר רכבים מתדלקים בתחנה הזאת ואחרי 500 מ' תקועים בשוליים בגלל מנוע מודמם.

פורסם

צריך גיבוי של המוסך בו מטופל הרכב כדי לנצח במשפט, לא נראה לי שכל מוסך היה שמח להיכנס לתוך זה בשביל לקוח.

ולהרוויח הוא לא הרוויח, רק כיסו לו את הנזקים הכספיים שגרם לו הדלק המהול.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מה שאני לא מבין זה , למה למשל שומר מסך עם אמנון לוי או יצאת צדיק..לא הולכים לעשות בדיקה בתחנות דלק, הריי כולם יודעים שישנה בעייה, למה לא נכנסים בהם?

אולי צריך לכתוב להם כמה אימיילים....

כשידעתי על תחנה שבוודאות מהלה דלק, גם פניתי למשרד התשתיות וגם לכלבוטק.

מיותר לציין שאצל כולם העניין נתקע בשלב של "הנושא בבדיקה". :?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בגלל זה אני מתדלק רק ב"טן".

ואיך כבודו יודע שב "טן" לא מוהלים דלק?

בקרבת ביתי ישנן 2 תחנות שמוהלות דלק, (הן מופיעות ברשימת המוהלות) ורכבים בכל זאת נכנסים לתדלק בהן, לדעתי מחוסר מודעות, כי הרי מי ירצה לגרום נזק לרכב שלו?:?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה יהיה נחמד לשים שלט בכניסה לכל תחנה שמוהלת ושיהיה כתוב בגדול שהתחנה מוהלת דלק

אחרי יומיים הם יפסיקו למהול זה בטוח

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

צריך לסגור לצמיתות תחנות כאלה. נקודה.

לא לתת להן קנס סמלי של כמה אלפי שקלים. אם בעלי התחנות היו יודעים שאם הם יתפסו יסגרו להם את התחנה - אף אחד לא היה מוהל דלק.

אבל אנחנו בישראל עם שיטת הענישה האידיוטית שלה.

איתמר.

(ואגב כולבוטק, רפי גינת ידוע כחובב רכב. זה רק עניין של זמן עד שהוא יעלה על פרשת "התחנות המזייפות" או "הבנזין המצחין"...)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

משהו לא מסתדר לי - הסבירו פה כבר כמה פעמים שלא מוהלים בנזין במים אלא בנפטא שבעיקר מורידה את האוקטן אך לא תוקעת מנוע ובטח לא מייד. וגם שבכלל המים אם הם נכנסים למיכל בתחנת הדלק הם לא מתערבבים בדלק אלא נמצאים בתחתית. אז איך הידיעה הזאת מתחברת ?

• תוכן חדש...