Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרו לי 6500 שקל לשנה, WTF?!

אני בן 19 נהג חדש והרכב הוא corolla 02.

נראה לכם הגיוני? זה ממש נראה מחיר נורע...

פורסם

לא הגיוני בכלל, לי יש ראנאיקס(אותו הדבר כמו קורולה בדיוק) 2003 ואני משלם 2500 שקל, או יותר נכון רק היום חידשתי את המקיף,היום שילמתי 2500 שקלים + 450 על גרירה ושמשות, כלומר 2950 כולל הכל,

במשפחה יש קורולה 2000, ועליה משלמים 2600 שקלים מקיף+450 גרירה ושמשות.

6500 זה גובל באי שפיות.

פורסם

שלום,

סובארו האם אתה גם נהג חדש?

אם לא אז המחיר שקיבלת לא יכול גורם להשוואה היות והנתונים שונים.

לפותח ההודעה כל חברת ביטוח יכולה להציע איזה סכום שהיא רוצה,

בהתאם לכך תעשה סקר שוק ותברר עם כל החברות.

ברמת העיקרון ההצעה שקיבלת היא גבוהה יחסית!

proud to be a mini 2006 owner

פורסם

אין לך מושג כמה עכשיו אתה מבלבל אותי :? , אין לי מושג מה צריך להיות המחיר.

שוב אני מזכיר שאני נהג חדש אז זה מיקר מאד.

פורסם

יש לי פולו 03 רק הביטוח מקיף אם אני לא טועה 5541 ש"ח רק מקיף.

ואני נהג חדש שנגמר לו המלווה אתמול.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

המחיר גבוהה לדעתי אפילו לנהג חדש. תבדוק מחירים אצל סוכני ביטוח או אפילו באתרים של מכרזי ביטוח באינטרנט יש להם לפעמים הצעות טובות.

פורסם

חברים!!

לא קשה להשוות,

ביטוח חובה ניתן לשוות באתר של הביטוח בין החברות. (ההבדלים במילא לא גדולים).

ביטוח מקיף באותה שיטה לבדוק בכמה סוכנויות. (לא כל הסוכניות נותנות מחיריםטובים לנהגים צעירים).

הדרך הזולה ביותר לביטוח נהג חדש/צעיר הוא בביטוח עובדי מדינה למי שזכאי זאת ההטבה הכי משתלמת. (אין תוספת לנהג צעיר/ חדש.

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם

בשביל הקטע,ראיתי עכשיו באינטרנט AIG... עכשיו התקשרה אשתי ל AIG , יש להם מבצע של ליידיס, הנחה משמעותית לנשים בביטוחים,רצינו לראות במה מדובר, אז ככה:

טויוטה ראנאיקס 2003 גיר רגיל , 2 נהגים בלבד, מקיף רצו 5650 שקלים, וזה אחרי הנחה .

אז המחיר שנתנו לך מתברר שזה המחיר ...בחלק מחברות הביטוח.

אני ביטחתי היום ב 2500 שקלים אצל סוכן הביטוח שלי :).

פורסם

חברה אף פעם לא הייתם נהגים צעירים?...

מחיר שכזה נראה הגיוני לפי מה שאתם אומרים? הבעיה היא ששני סוכני ביטוח נתנו לי מחיר שכזה-

אחד נתן 7000 והשני 6500 בקושי אחרי שיכנוע.

ועוד פרט שמעניין אותי זה לכמה זמן אני צריך לשלם את הסכומים הלא הגיוניים האלו?

אני צריך וותק בכביש? לא להיות בעל תואר נהג חדש ברישיון? מתי אני משלם כמוכם סכום נורמלי.:evil:

פורסם

עד גיל 21 תאלץ לשלם הרבה כסף. 6500 נשמע קצת הרבה, אני משוכנע שתוכל למצוא גם באזור ה-5000. מעל 21 הסכום ירד מתחת ל-4000 ומעל 24 אמור לרדת מתחת ל-3000.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הדרך הזולה ביותר לביטוח נהג חדש/צעיר הוא בביטוח עובדי מדינה למי שזכאי זאת ההטבה הכי משתלמת. (אין תוספת לנהג צעיר/ חדש.

תוכל לפרט,מי החברה המבטחת והאם אין בכלל תוספת לנהגים צעירים? פשוט זו פעם ראשונה שאני שומע על זה.

• תוכן חדש...