Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב עליית מחיר העופרת בעולם, עולים בימים אלה מחירי המצברים לרכב ב 7 אחוזים לפחות.

אני מזכיר לחברי הפורום שממילא מחירם של מצברים אינו זול כלל ועיקר!

לא רק זאת, בטווח הלא רחוק , ואולי קרוב משאני מצפה, תהיה עליה נוספת!!!

העליה אצל כל ספקי המצברים.

מי שצריך מצבר, עיצה ידידות כנה ואמיתית שלי, שלא ימתין!-- שירכוש עכשיו!!

המחיר רק יעלה!

זה הזמן, בימים אלה, כאשר הסטוקים אצל הרשתות, ואצל החשמלאים, נרכשו על ידם במחיר ה"ישן", לרכוש מהם , כי לאחר מכן הגמישות במחיר תרד ותלך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בדיוק היום בדקתי את נושא מחירי המצברים ואכן הודעתו של דני מדויקת ומתארת היטב את המצב שהנו נכון הן למצברים ישראליים והן למצברים מיובאים מחו"ל.

בברכה - רפי לין :-)

Guest תמיר .א.
פורסם

קניתי מצבר של ספאק לפני כמה ימים, כבר שינו במחשבים את המחיר,

המצבר שקניתי היה 60A והמדבקה עליו 680 שקלים, (כמובן שיש הנחה עליו 50%)

שילמתי עליו כ340 שקלים, ובמחשב שלהם היה רשום אחרי 50% כ404 שקלים,

אז אמרתי להם אני משלם רק לפי המחיר במדבקה, אז זה מה ששילמתי, והם אחר כך שמו לכול המצברים מחירים חדשים.

תמיר

פורסם

אכן דני אתה צודק ב100%, אני זוכר שרכשתי מצבר לפני כשבועיים, לאחר שהחלפתי שוב אלטרנטור והמצבר הקודם שבק חיים.

רכשתי מצבר של VARTA מסדרת BLUE

74 אמפר שעה.

רכשתי אותו אצל היבואן "טלדור" בפ"ת.

הגעתי לשם להחליף מצבר שנקנה לפני שכחודש , ונאמר לי שאני מקבל אותו עפ"י המחירון "הישן"(מחירון לחנויות- לא לפרטיים), ובגלל שזו החלפה ואני אמור לשלם רק את ההפרש, ונאמר לי שעכשיו יש מחירון חדש-יקר יותר ב8 אחוזים.

כנראה שזו באמת הסיבה להעלאת המחירים.

אגב, אני מניח שעוד סיבה פרט לעליית מחירי העופרת, היא עליית שער הדולר (למצברי ייבוא).

שיעלו את המחירים, במקרה הכי "גרוע" אנחנו נעבר להשתמש במצברי "אופטימה" או "מאקסימה" :wink: (מצברי ג'ל).

under construction..

• תוכן חדש...