Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני כ 3 חודשים החלפתי רצועה +מותחן +מחזירי שמן+ רצועות אלטרנטור ומזגן.

בתחילה המכונאי מתח את הרצועה יותר מידי וזה גרם לשריקות ,הוא שיחרר אותה ואז שמעתי מין מכות קטנות על חלק פלסטיק באזור, אז מתחתי אותה מעט ומאז הספסיקו המכות אבל נשמעו מין נהימות חלשות ואני חושב שמתחתי קצת יותר מידי.

קראתי כאן באחד השרשורים שבני ל רשם שיש ללחוץ על החלק הארוך של הרצועה(מהצד של הרדיאטור) ולראות אם יש כיפוף של 90 מעלות אז זה בסדר. קראתי אותו דבר גם בספר היינס.

זה נראה לי ממש משוחרר ככה האם זה הגיוני בכלל להגיע לכיפוף של 90 ? לא נראה לי שיש מקום ללחוץ כל כך הרבה.

בכל אופן הוספתי 2 תמונות של הרצועה כאשר היא רפויה וכאשר אני לוחץ במרכזה , זה לא מתקרב אפילו ל 90 מעלות . האם זה תקין?

(אין צורך להסביר לי כיצד לשחרר את המותחן אני יודע כבר:idea: )

תודה רבה.!

DSCF0009.JPG

DSCF0010.JPG

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

עמית, לא ללחוץ, לסובב את הרצועה, ולראות אם היא מסתובבת ב-90 מעלות :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

תודה אבל עדיין לא הבנתי, לאן לסובב אותה? לא נראה לי שזו הייתה הכוונה שלו, אני מוסיף את הקטע מהיינס שמסביר על הליחצה תגיד לי מה אתה חושב עליו. יש לך ניסיון בכיוון רצועה ברכב הזה?

timing.JPG

פורסם

שלום.

תסתובב תסתובב תסתובב.

יש לפטל את הרצועה כלומר לסובב אותה על צירה 90 מעלות בקטה הארוך כלומר כנגד משאבת המים והמותחן יענה מצד ימין כאשר אתה מביט אל הטימינג מהכנף הימנית.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אה עכשיו זה ברור לי תודה רבה בני.!

כלומר לסובב אותה על צירה , ושהשיניים שלה יהיו מופנות כלפי הכנף השמאלית של הרכב ואז אדע שהיא מתוחה בדיוק נכון? או שהשיניים לכיוון הכנף הימנית?

שאלה נוספת לי אלייך , האם מהנסיון שלך נראה לך שלפי הצילום המצב בסדר? בכל מקרה ארד מחר לעשות את הבדיקה שרשמת ואצלם ואעדכן.

תודה רבה לך אתה תותח!

פורסם

טוב ביצעתי את הסיבוב והיא מסתובבת ב 90 מעלות עם הפעלת כוח זה תקין?

בכל מקרה ,למה אני שומע את הנהימות החלשות האלו?(לא כמו שהיו ב 200 ק"מ הראשונים שנסעתי איתה מתוחה מידי)

האם ייתכן שהמותחן נדפק מהנסיעה הראשונית -כ 200 ק"מ עם רצועה מתוחה ?

או שיכול להיות שאני צריך לשחרר ממש מעט כי הפעלתי כוח כדי שהיא תגיע ל 90 מעלות.האם הגבול בין מתוחה מידי לרפויה מידי הוא כל כך קטן?

תודה רבה למי שמבין ויכול לייעץ.

פורסם

פעם באונו שלי מתחתי בדיוק כמו בספר, כלומר עם הכיפוף/פיתול שהזכרת. אבל אחרי כמה אלפי קילומטרים הרצועה השתחררה מעט, וזה נגמר רע ויקר. מאז הפסקתי לנסות לבד. ככל הנראה המכונאים יודעים שצריך למתוח קצת יותר ממה שכתוב בהיינס, כי הרצועה אמורה להתרופף מעט בקילומטרים הראשונים. בכל אופן, אני לא בטוח איך הם עושים זאת...

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום אנשים....

אני חדש פו וצריך עזרה ברצועת הטיימינג

הסבר או תמונות . של המיקום של הרצועה. המיקום בבלוק

והמיקום בראש המנועה

אין לי ניסיון ב 205

תודה איציק

פורסם

היית מחכה עוד חודש וזו הייתה הקפצה של שנתיים.

אפילו הרצועה הזו שבתמונה כבר בפח.

משמאל (מול המנוע)למכסה שסתומים יש מכסה פלסטיק שמחובר לראש עם שני ברגים, תפתח אותם ותראה את הרצועה.

ע"מ להסיר אותה, אתה צריך להוריד גלגלת של רצועת אלטרנטור מאיזור הגלגל הימני של הרכב.

פורסם

תודה על העזרה

העיניו שאני לא יודעה איך למקם את הרצועה החדשה

את הסימן ברואש המונעה מצאתי ואיפו הסימן בבלוק

אני לא מוצא אותו(אם יש)

פורסם

אני לא בטוח שיש סימן למטה, למרות שבעבר מכונאי אמר לי שכן.

לדעתי כדי לבדוק שאין טעות בטיימינג אחרי ההרכבה, תפרק פלאג שהכי קרוב לרצועה, הכנס מברג כך שיגע בבוכנה, שלב להילוך שלישי , הרם גלגל רכב ימני באוויר, סובב את הגלגל עד שהמברג יהיה בנקודה הכי עליונה, בדיוק בנקודה זו אתה אמור להכניס את בורג 10 לחור של גלגל הקאמשפט.

פורסם

תודה שוב

על הקאמשפט יש קהיל(חצי ירח) אין אפשרות של מישחק לדעתי

על הרצועה יש שני פסים לבנים.

אחד יושב על הגלגל העליון את מצאתי והשני יושב על הגלגל התחתון יש סימן על הגלגל

אבל איפו הסימון על הבלוק או סימן אחר או רעיון אחר תמונה מאוד תעזור

פורסם

אז רשמתי לך, לגבי סימן על גלגל תחתון, אני לא יודע .

אבל אתה יכול לנסות לדעת אם מיקומו של הגלגל התחתון נכון לפי הבוכנה שקרובה לגלגל העליון כמו שתיארתי בהודעה הקודמת.

אני מקווה שמישהו יעלה לך סקיצה של האיזור, כי כנראה יש סימון למטה, נסה לחפש בפורום , אולי תמצא מישהו שכבר שאל על זה וקיבל סקיצה.

אגב, הסימון של הגלגל העליון הוא בורג 10 שנכנס דרך הגלגל ומקבע אותו, אמרת שראית סימון על הרצועה אז רציתי לוודא שאתה יודע את זה.

• תוכן חדש...