Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

עד עכשיו היה לי קומפוננט של JL AUDIO דגם VR 650CSI,

אני מחפש להחליף אותו... לקומפוננט או באותה רמה או טיפה מעל - מדובר על מחיר זהה של הJL הנ"ל

(סביבות ה2000 ש"ח ומטה)

אני רוצה שתציעו לי איזה קומפוננטים לשמוע?

אגב שמעתי מורל מהרבה סדרות וגם הגבוהות ביניהם ..ולא סובל את הסאונד שלהם אז מורל יורד מהפרק... (בלי להעליב)

מקווה לעזרה

פורסם

איפה רומן שרץ להציע לך את הפוקל :wink: .

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני אחליף את רומן...

פוקאל K2P...

אם לא אהבת מוראל תנסה לשמוע את זה...

זה הקיצון השני של המשוואה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

שמעתי את הK2P

אהבתי...אבל הם הרבה מעבר לתקציב שלי...לא?

בנוסף היו כמה שהציעו לי DLS... לא יצא לי לשמוע אותם עדיין מה אתם אומרים?(גם ביחס לK2P)?

פורסם
מה עם הDLS? מישהו שמע אותם?

איזה סט ספציפי, זה כמו לשאול:" איך סובארו? מישהו נהג עליה?"

ואגב, הציויון סאונד של DLS מאוד מזכיר את המורל.

ובגדול, קצת קשה לי לקבל את מה שאמרת על מורל, ואני רק יכול להסיק שפשוט לא שמעת את הסטים שלהם מותקנים כמו שצריך,מוגברים כמו שצריך והכי חשוב מכוונים כמו שצריך, אחרת פשוט לא הייתי כותב את מה שאתה אומר.

כי ברמת מחיר שאתה מחפש, ההייבריד אוביישן נכנס לך להתקציב ולדעתי הוא אחד הסטים הטובים שניתן למצוא במחיר שלו, אבל זו רק דעתי, ואגב היא נובעת מנסיון עמוק עם המוצרים של מורל.

under construction..

פורסם

בקשר לDLS

אני מדבר על סט בסביבות המחיר שציינתי (כ2000 ש"ח) אני לא מכיר את הסדרות שלהם פשוט...

בקשר למורל ..אני אישית לא אהבתי... לא אהבתי את המיד של המורל והטוויטר מאוד חזק נשמע די מתכתי...

מהסטים שכן אהבתי זה הJL AUDIO שהיה לי, MBQ סדרת REFERENCE

והפוקל K2P...

השאלה שלי זה איזה סטים עוד שמגיעים או עוברים את האיכות של הסטים הנ"ל שציינתי קיימים במחיר הזה?(הK2P הוא יותר מהמחיר הזה אבל ציינתי כי אותו שמעתי)

פורסם

מה דעתך על סדרת V של פוקל? שמעת אותם? אחלה סט וישאר לך הרבה עודף!

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
שלום לכולם...

עד עכשיו היה לי קומפוננט של JL AUDIO דגם VR 650CSI,

אני מחפש להחליף אותו... לקומפוננט או באותה רמה או טיפה מעל - מדובר על מחיר זהה של הJL הנ"ל

(סביבות ה2000 ש"ח ומטה)

אני רוצה שתציעו לי איזה קומפוננטים לשמוע?

אגב שמעתי מורל מהרבה סדרות וגם הגבוהות ביניהם ..ולא סובל את הסאונד שלהם אז מורל יורד מהפרק... (בלי להעליב)

מקווה לעזרה

HA HA הנה אני באה.

שלום לך! אצל פוקל יש מלא סידרות דרך אגב מאיפה אתה בארץ? אתה מיתכוון להתקין לבד או לא? התקציב הוא 2000 שקל? זה מכובד יש דגמים שהם לא UPGRATED זה אומר שהם 80 וואט ו לא 100 יכול ליהיות יכנסו לך בתקציב. איפה אתה מיסתקל את המחירים באינטרנט? יכול ליהות שאני אבדוק לך מחירים של פוקל רק תענה על שאלות. ו תחשוב מה אתה רוצה?

אם תספק לפוקל מגבר מכובד חבל על הדלת שלך. :wink:

פורסם

חחחח הפצצת אותי בשאלות..

א. אני קרייתי...

ב. לא מתכוון להתקין לבד

ג. HU ALPINE 9855 , מגבר JL AUDIO 300/4 מה שיש לי כרגע....

ד. עוד פעם השאלה היא עם הפוקל שאתה מדבר עליהם משתווה לJL שהיה לי או עולה עליו?? ובכמה....?

מבחינת איכות סאונד

פורסם

תלוי על איזה דגמים של פוקל אנחנו מדברים. אם זה K2P אז אני חושב שכן אבל אם זה סידרה V אז אני לא בטוח. המידבאסים של KEVLAR (סידרה K ) מאולים.

יש דגמים שהם K2P UPGRATED שעולים יותר ו יש את ה K2P הרגיל שעולה פחות. סידרה V זה סידרה נמוכה יותר ו ACCESS זה ביכלל סתם רמקול. על אוטופיה אנחנו לא נידבר.

פורסם

הבנתי.. אז זה בעיה כי לא יצא לי לשמוע את היתר חוץ מK2P ושמעתי את האפגריידיד של ה100 אר אם אס...

ומה עוד חוץ מפוקל ברמה הזאת היית מציע? מה אתה אומר על ה -די אל אס?

• תוכן חדש...