Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

בשרור הנ"ל אני הולך להציג בפניכם את רוב התהליכים בעבודה עם פיבר גלס.

בשרשור זה אני אתאר את התהליכים לייצור פוד(בית) לטוויטר,תהליך העבודה דומה מאוד לתהליך לכל דבר אחר שתרצו לבנות מפיבר.

1.מפרקים את הקורות הקידמיות.

2.לוקחים נייר כסף ומכסים(על מנת לא ללכלך) בעזרתו את האזור שאותו אנו רוצים לשכפל על מנת לקבל את הבסיס של הפוד.

3.לוקחים יריעת סיבי פיבר וחותכים לחתיכות שיהיו בערך לגודל הרצוי.

4.לוקחים כוס חד פעמית וממלאים אותה עם ספירט על מנת שיהיה במה לשים את המברשת לאחר השימוש.

(001).jpg

(002).jpg

(003).jpg

(004).jpg

26022006(005).jpg

26022006(006).jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

5.לוקחים כוס חד פעמית וממלאים בא את הפוליאסטר בערך 3/4 כוס.

6.לוקחים מקשה לפוליאסטר וממלאים את הפקק שלו ל 3/4.

7.שופכים את המקשה ל תוך הכוס של הפוליאסטר.

8.מערבבים טוב טוב את הפוליאסטר עם המקשה בעזרת מקל כלשהו.

9.מורחים את הנייר כסף עם הפוליאסטר בעזרת מברשת צבע.

(007).jpg

26022006(008).jpg

26022006(009).jpg

26022006(010).jpg

26022006(011).jpg

26022006(012).jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

10.לוקחים יריעת פיבר ומניחים על האזור שמרחנו מקודם ובעזרת מברשת מתחילים להספיג את היריעה.

11.שמים עוד יריעת פיבר נוספת ומתחילים להספיג אותה גם ב פוליאסטר שהכנו קודם.

12. וכך הלאה תלוי בכמה שכבות נרצה לשים.

13.במידה ויש בועות אוויר ניתן להוציא אותן עם רולר מיוחד שניתן לקנות.

14.נותנים לפוליאסטר להיתייבש (להתקשה).

15.בזמן ייבוש החלק אני בניתי לבנתיים טבעות מעץ שבתוכם ישב הטוויטר.

26022006(013).jpg

26022006(014).jpg

26022006(015).jpg

26022006(017).jpg

26022006(018).jpg

26022006(019).jpg

פורסם

16.לאחר ייבוש של החלק והחיתוך של הטבעות עץ יש לחתוך את החלק(הבסיס) לצורה הרצויה.

17.לוקחים את הבסיס + טבעת עץ והולכים לאוטו על מנת לקבוע את הזווית שבא נרצה שהטוויטר ישב.

18.לאחר שמצאנו את הזווית הרצויה יש להדביק את הטבעת עץ לחלק(בסיס),תדביקו עם מה שבא לכם רק שיחזיק.

26022006(021).jpg

26022006(022).jpg

26022006(025).jpg

26022006(026).jpg

26022006(027).jpg

26022006(028).jpg

פורסם

19.לקחתי דבק חם והדבקתי את החלק התחתון של בית הטוויטר לבסיס שיצרתי.

20.לוקחים בד אלסטי אשר ניתן למתיחה ומותחים על הטבעת עץ והבסיס.

21.לוקחים יריעת פיבר וחותכים לחתיכות קטנות.

22.שוב פעם אותו הסיפור עם הכוס של הפוליאסטר והמקשה.

23.מספיגים את הבד שמתחנו על הצורה ב פוליאסטר.

24.שמים את החתיכות של יריעת פיבר על זה ומספיגים בעזרת מברשת את החתיכות ששמנו בפוליאסטר(ניתן קודם לתת לבד להיתייבש על מנת שיקבל צורה קשיחה).

25.נותנים מספיק זמן לייבוש של החלק.

26022006(029).jpg

26022006(030).jpg

26022006(031).jpg

26022006(032).jpg

26022006(033).jpg

26022006(034).jpg

פורסם

26.לאחר הייבוש בעזרת ג'קסון מורידים מהצדדים את החתיכות המיותרות ובעזרת מלטשת משייפים כמה שאפשר את פני הפוד המתקבל.

27.לוקחים קארקיט(בונדו) ומורחים בו את החלק.

28.בעזרת נייר לטש משייפים עד לקבל פני שטח אחיד וחלק.

29.מנקים טוב טוב אצ החלק בספירט על מנת לנקות אותו מליכלוך ומשומנים.

30.לוקחים חתיכת עור וגוזרים למידות הרצויות.

31.מורחים את העור בדבק מגע וגם את החלק ונותנים לזה להיתייבש כ 10-15 ד"ק.

32.לאחר הייבוש מניחים את העור על החלק ומותחים בו זמנית את העור!.

33.גוזרים את החתיכות העור המיותרות ומדביקים בקצוות בעזרת דבק חם(מבפנים).

26022006(035).jpg

26022006(036).jpg

26022006(039).jpg

26022006(037).jpg

26022006(041).jpg

פורסם

34.מרכיבים את החלק על הקורה בעזרת ברגים קודחים.

35.מחברים את הטוויטר ומחזירים את הקורה למקומה ברכב.

זהו זה הכל! כמובן לא לשכוח להשתמש באמצעי מיגון(כפפות,מסכת מגן יעודית,ביגוד ארוך).

אם יש למישהו להוסיף משהו אז הוא מוזמן לכתוב.

תגובות ושאלות יתקבלו בברכה.

נ.ב:מחר אני אצלם באור היום ואפרסם את התמונות.

26022006(040).jpg

26022006(038).jpg

26022006(042).jpg

26022006(043).jpg

פורסם

תתחדש סלבה.

זה נראה מאוד מקצועי באופן ההכנה, וכמובן התיעוד המפורט.

אבל צר לי שאני ביקורתי מההתחלה, אבל זה ממש קונטרסטי על הקורה.

כלומר העור השחור על הקורה בהירה זה נראה כלכך בולט שכבר עדיף להתקין את הטוויטרים בבית המקורי שלהם, זה יראה פחות מנקר עיניים, ולא כמשהו שפשוט בולט כלכך על הקורה.

לי אישית זה צורם בעין.

כל הרעיון בשימוש עם פיבר זה כדי ליצור החלקה של האלמנטים ברכב, כלומר שזה יראה כמה שפחות בולט,ואם כבר להשקיע בפיבר על הקורה אז לפחות שזה יהיה אסטטי,אחיד ולא בולט לעין.

הכי יפה כאשר זה כאילו מוכלא בתוך הקורות\דלתות\באגאז' וכו' בהתאמה לאלמנטים..

אני מצרף לך מס' תמונות מהבנייה שלי בקורות כדי שימחישו לך בדיוק למה אני מתכוון.

בכל אופן נראית עבודה מאוד מקצועית ומושקעת, והכי חשוב, לבד!.

אני מקווה שעכשיו אולי אתה מרוצה מהסאונד ברכב, עם הקומפוננטים החדשים שלך(במקום הקודמים שנשרפו).

תתחדש,

ניר

kora17.jpg

kora16.jpg

kora19.jpg

IMG_1105.jpg

IMG_1103.jpg

kora10.jpg

under construction..

פורסם

תודה!

לא ממש רציתי לעשות את כל הקורה מפיבר לפי דעתי סתם עבודה מיותרת! מקווה שתגיע למפגש ב 3.10 ואז תתרשם מהבנייה LIVE ואז תירא שזה יצה ממש ממש יפה!.

כל מה שעשיתי זה לקחתי מפה את הדוגמא ויצרתי לעצמי משהו בסגנון:

התמונה שייכת ל SOUNDSTORM.CO.IL

16.jpg

פורסם

לא עשיתי את כל הקורה מפיבר, באמת שזה מיותר ואין צורך, אם תסתכל בתמונות תראה את התמונה עם הבונדו לפני השיוף ואז תראה שהפיבר הוא רק בחלק שסה"כ סביב הבית של הטוויטר, בפועל רק צבעתי את יתר הקורה על מנת ליצור אחידות.

אני מצפה לראות את המערכת שלך הכלכך מושקעת בעבודה מקצועית, וכמובן לשמוע את המערכת החדשה, והכי חשוב שאתה מרוצה ושאף אחד לא יקח את זה ממך.

under construction..

פורסם

אני יודע שניתן לעשות רק חלק קטן מהקורה ואת השאר לשים בונדו בקצוות עלמנת להחליק ואז לצבוע או למתוך עור או בד מעל.

פורסם

קודםם כל כל הכבוד על ההשקעה על המדריך הכל מובן ומסודר.

והעבודה ? פשווט פצצה ! לגבי מה שגרין מנסטר אמר שז נראה קונרסטי על הקורה מצד אחד הוא צודק

אבל מצד שני יש לזה את היופי שלו שהוא בולט והוא מאוד דומיננטי על הקורה

אני למשל נורא אהבתי את זה, יותר מלעשות מין החלקה שזה יראה חלק מהקורה, שזה גם מאוד מאוד יפה (ההחלקה) !

העבודה שלך ושל גרין, שתי עבודות מאוד יפות

כן ירבו מדריכים כאלו !

נורא יפה, אהבתי !

אגב לא ציינתה דבר שהוא מאוד חשוב .. שיפר את איכות השמיעה ??! מרוצה מהקומפ' יותר ?

תתחדש !!

פורסם

באמת סחטייין עבודה יפה ונקייה. אולי בזמן הקרוב אני יבנה גם קורות והתרד הזה ממש יעזור לי

בעניין.

אולי להפוך את זה לדביק?!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

תודה!.

את האמת לא מורגש שום שיפור בשמיעה חוץ משיפור יופי(אסתטיקה).

פורסם

סחטיין על המדריך

יעזור להרבה אנשים

ואני בטוח שזה פתר וענה על הרבה שאלות של אנשים שפשוט לא ידעו ואני אחד מהם...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...