Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף יד ראשונה כמובן אבל מכונית טובה ביד שנייה+ במחיר תיהיה מצויינת

אני צריך את העזרה שלכם בקטע כי רק הוצאתי רישיון

קודם כל עדיף 4 מושבים.. אבל בגלל שלא מצאתי עוד שמתי עין על המאזדה MX5 שהחסירון היחיד שמצאתי בה הוא שיש לה רק 2 מושבים..

אז אני מחפש מכוניות עם 4 מושבים + קבריולה + אוטומט בתקציב של עד 130מקסימום.. תודה :)

פורסם

מה מעניין אותך ברכב חוץ מהיותו קבריו'? התנהגות? נוחות? ביצועים? תן קצת יותר פרטים..

בכללי הנה קצת אופציות על קצה המזלג.

BMW סדרה 3 קבריו'.. אם תוכל להחזיק אחת כזו.

206CC.. מאחור אין ממש מקום, אבל נוסע אחד אולי שתיים יכולים לסבול כמה דקות של נסיעה.

מאזדה מיאטה.. 2 מקומות כפי שציינת כבר..

לדעתי ה-206 האופציה הכי טובה בשבילך, בהיותך נהג חדש היא לא נושכת יותר מידי אם לא תשתולל ורכב מצויין ללמוד לנהוג. אותה תוכל לרכוש הכי שמורה ומהשנתון הכי מתקדם.

פורסם
מה מעניין אותך ברכב חוץ מהיותו קבריו'? התנהגות? נוחות? ביצועים? תן קצת יותר פרטים..

בכללי הנה קצת אופציות על קצה המזלג.

BMW סדרה 3 קבריו'.. אם תוכל להחזיק אחת כזו.

206CC.. מאחור אין ממש מקום, אבל נוסע אחד אולי שתיים יכולים לסבול כמה דקות של נסיעה.

מאזדה מיאטה.. 2 מקומות כפי שציינת כבר..

לדעתי ה-206 האופציה הכי טובה בשבילך, בהיותך נהג חדש היא לא נושכת יותר מידי אם לא תשתולל ורכב מצויין ללמוד לנהוג. אותה תוכל לרכוש הכי שמורה ומהשנתון הכי מתקדם.

יופי בעיקר ;) מבטיחת היופי אין על ה MX5..

ביצועים עוד חלק חשוב וגם נוחות.. אמרו לי שה 206cc בטירוף לא נוחה וגם הביצועים שלה על הפנים...

בקשר לBMW 3 קשה מאוד למצוא יד שנייה בתקציב שלי..

פורסם

גולף קבריולט 2001 - יבוא אישי (יש בודדות)

206CC כמו שנאמר למעלה

ב.מ.וו סדרה 3 קבריולט שנתונים 97-99 אולי אפילו 2000-2001

יש גם פונטו ו-306, אבל הן ישנות יותר ונחותות יותר גם תקציבית....

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

לא יודע מי אמר לך שה-206 לא נוחה בטירוף, זה פשוט לא נכון.. ביחס לרכב קבריולט היא נוחה ויש לה + אדיר בדמות גג קשיח ולא בד, אשר מתבלה, נקרע, מתלכלך ויש הרבה רעשים שחודרים לרכב, אז לדעתי ה-206 ביחס לרכב פתוח נוחה מאוד!

הביצועים בגרסת ה-2.0 ידנית טובים למדי ויספקו כל נהג חדש!

פורסם

אמממ גולף קבריולה נשמע טוב (וגם נראה) השאלה איך הוא בכללי? אם מישהו יודע.. וכמה תעלה לי BMW סדרה 3 קבריולה ביד ראשונה??

ואיך הפיאט קופה בעיניין?

פורסם

כולכם ציננתם את יתרונותיה של ה206 כרכב עם 4 מושבים. אז זהו, שלא. ה206 היא 2+2 מה שאומר שיש לה 2 מושבים מקדימה ו שתי חתיכות קרטון עטופות בבד מאחורה, בדמויי שני מושבים סמליים ביותר. לא יותר מזה. לפי רישיון הרכב של ה-206CC הנוסע (כן, נוסע. אחד בלבד) במושב האחורי חייב להיות בן פחות מ-14. כל ניסיון להושיב שם מישהו מבוגר הוא מנוגד לחוק! נקודה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

קח בחשבון גולף קבריולט אבל הקבריולט שלו מעט מרגיז. ישבתי בגולף קבריולט שנת 2000 (עשה טרייד אין בסוכנות) ורכש אותה ב-95 אלף שקלים, מה מרגיז בדיוק? - לגולף קבריולט, רובר קבריולט מהשנתונים הישנים ז"א 2001 ומטה, יש מין מעקב מעצבן כזה שאינך יכול להסירו וליושבים מאחורה זה די מציק.

הרכב קבריולט אמנם אך כאשר הגג מוכנס לתא המטען - ישנו מעקה מגושם ותקוע שלפי דעתי הורס מאוד גם את חזות הרכב שהוא פוגם במרכב ה"קבריולטי" שלו, גם לא נוח ליושבים מאחור (למי שגבוה או למי שמרגיש שמשהו עוד רגע עומד ליפול עליו) וגם נראה רע לעין.

ה-206CC כמו שאמרו קודמיי הינה האופציה הטובה ביותר בשבילך, אגב, אם תמצא אחת אדומה (שבטח לא תהיה מעוניין בצבע כי הרוב כסופות) בחיפושיך במידה ותחליט שזה הרכב בו אתה חפץ - תודיע לי כי גם אני מחפש (אדומה בלבד אבל).

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם
מבחינת בטיחות

MX5 או 206cc??

ומבחינת החוזק של הגג..?

מה זאת אומרת חוזק גג??

ה-CC בטוחה יותר לדעתי, ל-206 יש 4 כוכבי בטיחות..

ל-CC גג קשיח, מפלסטיק או מתכת (אני לא יודע בדיוק).

בכלל, ה-CC הרבה יותר מודרנית וחדישה מהמיאטה.

למיאטה גג מבד.. לא יודע אם בוצעו לה מבחני ריסוק.

פורסם
מה זאת אומרת חוזק גג??

ה-CC בטוחה יותר לדעתי, ל-206 יש 4 כוכבי בטיחות..

ל-CC גג קשיח, מפלסטיק או מתכת (אני לא יודע בדיוק).

בכלל, ה-CC הרבה יותר מודרנית וחדישה מהמיאטה.

למיאטה גג מבד.. לא יודע אם בוצעו לה מבחני ריסוק.

זה מה שהתכוונתי חוזק גג ;)

ובעיניין איך החוזק של Z3 והבטיחות שלה?

פורסם

בד זה בד זה בד. גג קשיח זה כמו גג רגיל של אוטו לא-קבריולט לכל דבר אם תרצה, למעט בעיות חשמל במנגנון הגג עצמו (שמעתי על מעטים שעברו כאלו בעיות), כי לרוב הכולל אין תלונות על הגג הקשיח של ה-CC.

בד לא רק פחות בטיחותי אלא גם מועד לפורענות מבחינת ונדליסטים\ברברים\צרי עין\קנאים\חארות\חוליגנים.

מה גם שביטוח ל-206CC למשל יהיה יותר זול מאשר מיאטה\Z3 עם גג מבד (אם בכלל יסכימו לבטח את הרכב), עוד משהו, בררתי השבוע בחברת ביטוח שלי כמה הם רוצים לבטח מיאטה - הם טענו שהם לא מבטחים מיאטות או כל רכב אחר קבריולט עם גג מבד, ולגבי ה-206CC, חובה+מקיף = 7200 שקלים.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...