Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה למכור רדיו דיסק של פיוניר פרימייר 760MP עם שלט להגה + זוג אחוריים של פיוניר 6X9

330 ואט 80 אר אם אס ושני קדמיים של איינוקס 40 אר אם אס 6.5 אינצ'

כמה לדעתכם אני אמור לדרוש על זה?

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

לדרוש ? :shock: מישהו חייב לך משהו ?

אתה יכול לבקש כל מחיר שמתחשק לך. לדרוש אתה לא יכול.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם נשארה אחריות על הרדיו דיסק אז 900 ש"ח -+ תלוי בזמן האחריות.

ללא אחריות 800 - ....

הרמקולים פיוניר 200 -+

ותעשה מבצע שמי שרוכש את הHU וה6על9 יקבל את האינדוקס האלו במתנה...

פורסם

אתם מזלזלים באינוקס פרו - דווקא מכל הסטים הפשוטים ביותר - להם יש את הסאונד הכי טוב רגע לפני שמדברים על מוראל פולס או מילניום... יצא לי לשמוע אותם והם ממש חביבים

הסאבוופרים שלי הם אינוקס פרו - שתי שמיניות, עושים עבודה טובה - ברור שהם לא יורדים נמוך כמו 10 אינטש או 12 אבל הם ממש בסדר.

לגבי המחיר - לא יודע... הם עלו סביבות 400 ש"ח כחדשים עד כמה שאני זוכר - תמכור אותם ב200 ש"ח - נראה לי ש1000 עד 1200 ש"ח על כל החבילה זה מחיר טוב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...