Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זהו. אחד מהתסריטים הגרועים ביותר על חובב אודיו עבר עלי היום בצהריים.

הדלקה של המערכת ו... גורנישט. אין סאב ואין מידבאסים. רק הטוויטרים מצייצים קצת, הם עובדים על המגבר השני.

המגבר הוא מגבר רוקפורד 600A4 שיוצר אי שם בשנת 2001. לא עבר תיקון ולא עשה שום בעייה עד היום.

מתח למגבר יש.

מינוס מחובר היטב.

כבלי רמקולים ואר סי איי - הכל כמו שצריך.

נורת POWER דולקת, רימוט מחובר ותקין.

גיינים - לא נגעתי ולא אף אחד נגע.

מה קרה פתאום? אתמול בלילה עוד שמעתי מצויין.

אני לא מאמין שזה ההד-יוניט, כי אז גם הטוויטרים לא היו עובדים. בכל מקרה זה יבדק מחר.

למישהו יש השערה או כיוון מה קרה? איך נראה ואיפה נמצא הפיוז הפנימי של המגבר?

תודה לעוזרים :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תכניס מקור אות שונה, לדוגמא דיסק מן למגבר ותראה אם הוא מנגן,

אם לא תקלה במגבר. סיכויי טוב.

תמיר

פורסם

כמו שתמיר צין כנראה הבעיה בRCA שלך. תנסה הכי טוב אם יש אפשרות לחבר אצל חבר שיש לו חיבורים למגבר תקינים.

לא נראה לי שזה משהו במגבר דווקא האות שנכנס אליו ולכן אם יש בעיה באות הנכנס הוא לא יוציא כלום למרות שהוא דולק

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אביתר,

כניראה שלא הבנת מה שתמיר כתב. כמו כן ההודעה שלך לא מובנת (לי לפחות) ביכלל.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תבדוק את המגבר קודם כל

קח דיסקמן עם חוט שיש לו יציאה מהאוזניות לRCA וחבר ישירות למגבר - תראה אם יש לך שמע - תבדוק כל ערוץ בנפרד - אם כן - המגבר תקין.

אחרי זה תחליף RCA אחד ותראה מה קורה

אחרי זה תבדוק כוונים בHU ייתכן ונלחץ לך כפתור כלשהו...

בנוסף לזה תבדוק גם את הפיוזים של הHU וכבל המתח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סוף שמח לסיפור:

ירדתי היום לרכב מצוייד ברב-מודד, דיסק-מן + דיסק ישן של נו-דאווט + כבל אוזניות ל RCA ע"מ לבדוק אם הבעייה היא מההד-יוניט \ RCA. לפני שהתחלתי עם הבדיקה הזאת, נתתי למערכת עוד צ'אנס:

הדלקה של המערכת ו... שוב, רק הטוויטרים מצייצים (כי הם עובדים על המגבר השני).

פתיחת תא מטען ובדיקת מתח למגבר (על אף שנורת ה POWER דולקת). רב-מודד מראה 1.29 וולט... :??!?!?!?!

בדיקת מתח למגבר השני - 12.25 וולט (רכב מכובה).

שוב בדיקה למגבר הבעייתי - 1.29 וולט.

אוקיי. הבנו.

פתיחת מכסה מנוע. כבל מחובר למצבר בצורה חזקה.

רב מודד לפני הפיוז: 12.31 וולט.

רב מודד אחרי הפיוז: 1.29 וולט.

אני מניח שהבנתם. אגב, הפיוז נראה שלם לחלוטין. פתחתי אותו בכוח ועושה רושם שעדיין הוא שלם. אני יותר נוטה להאמין שפשוט הפיוז התפרק לו ולא נשרף. סה"כ למה אפשר לצפות מפיוז שבא בערכת התקנה עלובה של "בוס"?

אני אחליף פיוז בימים הקרובים ונראה מה קורה.

תודה לכל מי שניסה לעזור!

איתמר.

(אגב, לכל מי שתוהה איך יש מתח אחרי הפיוז, זה כנראה בגלל שבבית פיוז "המגניב" הזה יש גם נורת לד קטנה שמגשרת בין שני קצוות תושבות הפיוז ללא מגע בפיוז עצמו. ככה שגם אם בעצם מוציאים את הפיוז עדיין יש מתח קטן שהולך למגבר.)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה קרה לי בעבר הרחוק (עוד בפיאסטה פרה שלי...) עם הHU - חשבתי שאני משתגע - הכל דולק הכל עובד, כל הפיוזים תקינים המגבר דולק וממקור אחר מנגן פרפקט רק הHU דולקת, מנגנת אבל אין שמע חזק - קצת מגביר ושלום! היא נכבית

ואז גיליתי את הפיוז מאחורי הHU - פיוז אמריקאי שלכאורה היה נראה שרוף אך מתברר שעדיין הצליח להעביר מתח זניח...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כל פעם שרשמתי כאן דבר כזה למישהו - נתקלתי בתגובות לועגות.

נתקלתי כ"כ הרבה פעמים במקרים אלו שפיוז נראה שלם אבל הוא לא, שזה לא מצחיק.

בכל אופן - שמח שנפתרה לך הבעיה.

גל

פורסם

טוב עדכון אחרון:

החלפתי היום פיוז והכל הסתדר.

לאחר בדיקה מדוקדקת של הפיוז באמת נראה שהוא פשוט התפרק בפנים ולא נשרף.

לתשומת לבכם בפעם הבאה לפני שאתם רצים למעבדה בגלל שהמגבר לא עובד...

איתמר.

• תוכן חדש...